Gość zelowka Napisano Grudzień 21, 2011 jakieś pomysły? czas mi okropnie uciekł. zastanawiałam się nad kilkoma książkami, ale w końcu obawiam się, że to doprowadziłoby do sytuacji, w której kupiłabym prezent jaki moim zdaniem powinien go ucieszyć, zamiast takiego jaki faktycznie go ucieszy. znacie jakieś wypasione cosie dla graczy komputerowych, które nadają się na prezent?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chrupcia Napisano Grudzień 21, 2011 A w co gra ten facet? i jakiś przedział cenowy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zelowka Napisano Grudzień 21, 2011 wiem o strzelankach, wyścigach i takich grach, w których gra się z innymi (one mają jakąś nazwę, ale nie pamiętam jaką)... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chrupcia Napisano Grudzień 21, 2011 D pewnie chodzi o MMO. Jeśli dużo gra w sieci i to online to może do prowadzenie rozmów z grupą: http://www2.razerzone.com/Megalodon/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zelowka Napisano Grudzień 21, 2011 ooo. o to chodziło. niestety prezenty dla gadżeciarzy kupuje się OKROPNIE. a to jest drogie? I gdzie mogę kupić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chrupcia Napisano Grudzień 21, 2011 Niestety, jest drogie. Kosztuje kilka stów, ale możesz poszukać innych akcesoriów Razera, mają też sporo tańsze, chociaż ogólnie to takie produkty premium, więc nie są tanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zelowka Napisano Grudzień 21, 2011 dzięki za pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chrupcia Napisano Grudzień 21, 2011 jeszcze myszy Razer Naga też fajowskie i połowę tańsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chrupcia Napisano Grudzień 21, 2011 są, oczywiście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ojejku jejkku Napisano Grudzień 21, 2011 Ja jestem typem gadżeciarza i gracza komputerowego ;) Tyle że jestem kobitką. Dla gadżeciarzy się NAJŁATWIEJ kupuje prezenty bo są całe stosy gadżetów i sprzętu. Mnie cieszą: - figurki lub artbooki z gier - albo setki innych gadzetów-podładki, koszulki, plakaty... - edycje kolekcjonerskie (są drogie) gier - myszka np. Razora albo specjalna klawiatura dla gracza (musisz wygóglać) - zestaw do rozmów to moga być wypaśne słuchawki na uszy (nie do uszu!) z mikrofonem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chrupcia Napisano Grudzień 21, 2011 Ha! Widzę, że się znasz na rzeczy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość absalom Napisano Grudzień 21, 2011 Czy możecie dać pomysł na coś duuuuużo tańszego? Tak do 100 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chrupcia Napisano Grudzień 21, 2011 Absalomie :) Dla mnie jest bardzo CUTE: http://allegro.pl/ciekawy-pendrive-deer-8gb-i2005303332.html a 8GB każdemu się przyda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość absalom Napisano Grudzień 21, 2011 Dzięki bardzo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chrupcia Napisano Grudzień 21, 2011 Drobiazg. Kurcze, a najsmutniejsze jest to, że daje wam pomysły na prezenty z których sama bym się ucieszyła. Coś ze mną nie tak ^_^ No, ale ja ucieszyłabym się też z książek pod warunkiem, że byłyby fantastyką. Nowy George R.R. Martin jest w księgarniach.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zelowka Napisano Grudzień 21, 2011 u mnie w domu TŻ ogląda serial Gra o Tron Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chrupcia Napisano Grudzień 21, 2011 To pewnie czeka na kolejną serię. Mnie się serial bardzo nie podoba, bo wymagam absolutnej wierności z książką, a wiadomo jak to jest z serialami, pewnie musiałby być dwa razy dłuższy. Szkoda wielka. Całe szczęście, że przez ten serial ludzie się trochę rozczytali w Martinie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nji 0 Napisano Grudzień 26, 2011 Jakby mnie było stać, kupiłabym siostrzeńcowi taki wypasiony laptop, tymczasem muiał obyć się na gwiazdkę pendrivem ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cubea Napisano Styczeń 3, 2012 Może dobrze będzie kupić nowe słuchawki z mikrofonem? Z tego co wiem, to te są bardzo dobre: http://magicznaplaneta.pl/dzial/komputery/kategoria/?id=222&prod=261098 chłopak na pewno będzie zadowolony, a przy okazji też będzie miał większy komfort grania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krakowskimtargiem 0 Napisano Styczeń 7, 2012 te słuchafony to dobry pomysł, zwłaszcza jeśli gracz uprzykrza życie innym zbyt głośną zabawą :D choć nie da się ukryć - krzyczenie w emocjach do mikrofonu też może być troszkę prolematyczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ojtaktak Napisano Kwiecień 27, 2012 Dwa w jednym - ja bym kupiła jakiś sprzęt, oczywiście w zależności od tego ile bym mogła kasy na to przeznaczyć. Myślę, że liczy się bardziej gest i nawet fajna myszka, albo głośniki mogłyby sprawić takiej osobie przyjemność. Na x-kom.pl maja niezłe gadżety, można teraz też wygrać ciekawe nagrody w ich konkursie "Agent" - warto tam zerknąć, a pomysły się same znajdą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miodowocynamonowo 0 Napisano Kwiecień 29, 2012 zaglądnij do magicznej planety. dla gadżeciarza na pewno coś znajdziesz :D zresztą, może to nie musi być coś z grami wspólnego. moj ostatnio ucieszył się z maszynki do golenia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pacynienka 0 Napisano Kwiecień 21, 2013 Jeśli jest gadżeciarzem to kup mu tablet! będzie z pewnością zadowolony!! Za ok 600 zł kupisz już porządny sprzęt np Kruger&Matz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 26, 2014 Polecam każdemu kto się nad tym zastanawia przejrzeć tą listę: http://www.laptoptu.pl/10-sprawdzonych-prezentow-dla-graczy-wielbicieli-techniki/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 27, 2015 Może słuchawki do komputera, jeżeli lubi grać na komputerze, dużo przy nim spędza czasu to z pewnością z takiego prezentu będzie zadowolony. Na allinside.pl są fajne słuchawki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 27, 2015 Jak coś to mam słuchawki do cs'a z allinside i bardzo fajnie działaja :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 29, 2015 kup mu jakies akcesoria do gry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wikipp Napisano Wrzesień 29, 2015 Hmm może jakieś odjazdowe słuchawki. Nie wiem które się nadają do gier ale możesz poczytać tu http://www.morele.net/wiadomosc/sluchawki-dla-gracza-jak-wybrac/1314/ Coś na pewno dopasujesz. Albo spytaj go o prae modeli i Cię naprowadzi na odpowiedni trop. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 4, 2016 Masę ciekawych gadżetów znajdziesz na www.mugli.pl, kwestia co cię interesuje, może coś związanego z Assassin's Creed albo Fallout. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kucola 0 Napisano Sierpień 26, 2016 ja ostatnio kupiłam pendriva o dużej pojemności :P mój gadżeciarz bardzo się ucieszył :) http://www.sferis.pl/p/382682-pendrive-kingston-hyperx-savage-hxs3-128gb-hxs3-128gb.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach