Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dylemat co do przeszłości

Co może zaoferować prawiczkowi dziewczyna, która uprawiała przygodny seks?

Polecane posty

Panie do ..... wszytkich... Wiesz jest taka zdrada w twoim myśleniu. Dziewczyna która miała wielu partnerów bardzo często w którymś momencie stwierdza że już dość. Co więcej jak jesteś wartościowy to będzie to umiała docenić bo ma porównanie. Dziewczyna "porządna" nieraz gotuje między nogami i najnormalniej w świecie może cię puścić w trąbę z czystej ciekawości. Bardziej dla ciebie powinno być interesujące czy ona się wstydzi powiedzieć ci o swojej przeszłości i czy ma tendencje do zdrad czy najnormalniej zmieniała partnerów bo takie miała kaprycho. Ty się najnormalniej boisz że kobieta będzie wiedziała więcej niż ty że cię zdominuje. Że nie będziesz dla niej" gwiazdą przewodnią". Ale z takimi fobiami nie będziesz dla żadnej bo wcześniej czy później pojawi się facet który będzie bardziej jej świecił i zostaniesz w ciemnej czarnej dupie.

Taki Dr House gdyby nagle stał się osoba realna... Czy któraś kobietę by obchodziło to, że kuleje? :D

Gość do deka@ i do nocny motyl
nei_nei ja i tak na razie nie mam wygladu samca alfa, mazgajem na codzien nie jestem, ale po prostu mam sredni wyglad, chciablym byc macho, ale silownia nie jest wzkazana przy moich problemach z kolanem, wiec pakerem nie bede. na razie nie utykam ale nie wiadomo co bedzie w przyszlosci. ja nie chce litosci od kobiety, chce byc dla niej podniecajacym ciachem

ale za co kobieta ma docenic prawiczka jak miala tuzin klubowych przystojniakow?

w realu pan house bylby bogatym lekarzem a nie biednym studentem. poza tym bylbym mezczyzna w miare dojrzalym wieku. mlody chlopak kulejacy nigdy nie bedzie podniecajacy dla studentek w krotkich spodniczkach 🖐️

Słowo "ciota" zaczyna nabierać dla mnie nowego znaczenia. Poddaje się. Nie dam rady dłużej czytać tego gledzenia.

masz podejście zajebiste, nic tylko strzelić sobie w łeb, bo może będziesz kulał...

mi chodzi po prostu o czyste, pierwotne pozadanie. to jest dla mnie miara atrakcyjnosci seksualnej

mysliciel ma racje, ale jedno ALE. kobieta, ktora miala wielu partnerow na pewno sypiala rowniez z mezczyznami bardzo atrakcyjnymi fizycznie, wiec poprzeczka stoi wysoko

ja nie chce walczyc miesiacami o kobiete zeby sie jej podobac. zazdroszcze facetom co ida na impreze i od razu sie podobaja kobietom bo fajnie wygladaja i niezle bajeruja

chłopie przestań.... Mam śruby w nodze i nie widze problemu żeby nawet dźwigać. A jak nie możesz to idź na basen i zapierdalaj po 2km na jedną sesję. 3x w tygodniu przez 4mc i masz bary jak trzeba. Możesz iść do DOBREGO trenera żeby ci dobrał suplementy (nie mylić ze sterydami) i gotowe. A kolana wzmocnisz. Mi kolana rozwalone od koszykówki właśnie basen ratował. Ty poprostu chcesz biadolić. A jeśli myślisz że kobiety doceniają facetów za sex to znaczy że za długo na kafe siedzisz. Wbij sobie do swojej narzekającej pały że jak będziesz myślącym facetem z jajami i że jak nie będziesz się bał sexu to możesz być lepszy dla takiej dziewczyny od każdego przed tobą. Wbij sobie też do głowy że jak wykażesz inicjatywę i będziesz słuchał kobiet to nie masz powodu nie mieić nic do zaoferowania. Tak samo jak wbij sobie do głowy że te co miały wielu większość miała miernych w te klocki. Więc jak będziesz myślał a nie martwił się to możesz dać dużo... Ale ty wolisz zrzędzić zamiast spróbować. Budujesz sobie jakąś wyimaginowaną barierę/problem który ma cię uchronić przed "daniem ciała". A jeśli nawet byś dał ciała to powiedz co ci się stanie? Korona ci z głowy spadnie? Zdarza się najlepszym więc w czym widzisz problem? Ogarnij się bo wstyd żeby facet tak się mazał.

tak tylko, ze kobieta miala miec wielu przystojniakow, ktorzy ja podniecaja swietna fizycznoscia, a ja taki zwykly chlopak jestem, jeszcze z tradzikiem, w okularach, nie zdalem nawet jeszcze prawa jazdy

"ktora miala wielu partnerow na pewno sypiala rowniez z mezczyznami bardzo atrakcyjnymi fizycznie," BZDURA Kobiety nie idą do łózka tylko z atrakcyjnymi ale przede wszystkim z FACETAMI. Ty tak biadoląc zapewne wysyłasz to odejście całym ciałem jak nie zmienisz nastawienia będziesz w ciemnej dupie całe życie. Miałem kumpli którzy byli delikatnie mówiąc paskudni i jakoś zawsze mieli nieraz bardzo ładne dziewczyny obok siebie (nie nie byli bogaci) Byli po prostu facetami z jajami i mieli coś do powiedzenia. Jak to osiągniesz to będziesz mógł przebierać w dziewczynach które nie chcą mieć koło siebie lalusia dupcyngla. Ale jak ty wmawiasz sobie że się nie da? To nic ci nie poradzę.

strata czasu, na pipeczke... on chyba nigdy nie ogarnie i resztę życia spędzi na zabawach z samym soba

na kafe... nawet jak kogoś pozna to będzie jej truł o poprzednich związkach i czy jest tak fajny jak przystojniaki z klubu

a moze mi sie podobaja te modne studentki co leca na tych dupcyngli?

NocnyMotyl 15letni prawiczek szybciej pozna dziewczynę poderwie i bzyknie niż on...

po prostu widze ze wiekszosc ladnych dziewczyn z takimi dupcynglami sie zadaje

nie koniecznie z dupcynglami. może kolesie nie są pierdołami jak ty :] i wyrywaja panienki na gadke nie na klate

Na początku topiku był po prostu zwykłym prawiczkiem. Potem kulawym prawiczkiem. Biednym, kulawym prawiczkiem. Biednym, kulawym prawiczkiem z tradzikiem. Biednym, kulawym prawiczkiem z tradzikiem i w okularach. Do północy dojdzie jeszcze nadwaga/anoreksja, 145cm wzrostu, egzema, bezpłodność, garb i trzy chore siostry...

wystarczy sie rozejrzec jakich facetow maja kolezanki wokol mnie. w wiekszosci typowi imprezowi przystojniacy w koszulkach lacoste itp.