Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tekloplwaspolmak

nareszczie koniec cierpienia- jeszcze tylko 3 dni

Polecane posty

Gość tekloplwaspolmak
kawalerka54987612 zadzwonisz i co powiesz? ze koles wie jak sie bezbolesnie zabic? a tak na serio ok juz nic nie pisze, nie chce pod koniec miec przypalu

Gość klaarcijja
Jaki to jest rak , złośliwy i czego ?

Gość kawalerka54987612
no to powiedz co ci jest dokladnie i dlaczego nie widzisz szans na przezycie i czemu myslisz ze umrzesz za 3 dni?

Gość tekloplwaspolmak
kawalerka54987612 i jeszcze jakas tam odwalcie sie glupie babony, mnie sie nie da pomoc zrozumcie!!! jestem chory i zdechne, moze nie za trzy dni ale wkrotce wiec co mi pozostaje zrobic jak nie...

Gość all day i dream about sex
jaki to sposób? (nie chcę się zabijać, jestem bardzo ciekawska z natury)

Gość tekloplwaspolmak
nie bede tu pisal,moge napisac na priv. Wydaje sie glupi ale jak sie zastanowisz to stwierdziesz, ze samobojstwo nie jest takie zle:)

Gość all day i dream about sex
nie mam tu konta, ale zrobie pod tym samym nickiem i napiszesz, ok?

Gość vhckjb
A dlaczego dopiero za trzy dni?

Gość tekloplwaspolmak
dobra koncze bo nie chce miec problemow przez jakis debili, ktorzy mysla, ze jak mnie zakapuaj na psy, to sa wielce bohaterami, i czeka ich nagroda za uratowanie mi zycia:D LOL to tyle ode mnie🖐️

Gość tekloplwaspolmak
viiki i ktos inny mondry:p bo wtedy bede mial 'rzeczy' potrzebne do tego, proste

"tekloplwaspolmak po smierci nie ma na pewno nic -jestem tego pewien, czuje to" Nie masz dowodów:P.No i rak to nie problem-znam kilkanaście metod na raka:classic_cool:.Tylko pod żadnym pozorem nie próbuj tych oficjalnych bo to zabójcy trują pacjentów:P.

Gość tekloplwaspolmak
no to za trzy dni jak dostane te 'rzeczy' zjem zupke, od poczatku mi chodzilo o zupke wigilijna(LOL) pozdrawaim

Gość a mozesz powiedzivc po jaką
cholere piszesz na tym na kafe, boi zupelnie nie rozumiem. Z ciekawosci pyutam - po co ci to?

Gość tekloplwaspolmak
bo chcialem sie wygadac, a co?

Teraz jeszcze możesz zmienić swoje życie, potem już nie. Życie nie kończy się na tym świecie, uwierz mi kochany, tam poza coś jest. Wiem to, nie pytaj się skąd to wiem. Poczytaj o zjawisku śmierci klinicznej, idź do Lourdes, albo do Bożego Miłosierdzia w Krakowie, musi się tam jakieś ukojenie dla Ciebie zanleźć. W Łagiewnikach znajdziesz kogoś kto Cię wysłucha, tam mają dyżury ludzie dobrego serca, nie poddawaj się! Możesz zwyciężyć tylko wtedxpy kiedy walczysz, kiedy przestajesz walczyć, przegrywasz. Nie zabieraj sobie życia, umrzesz w grzechu śmiertelnym, to jest najgorsza rzecz jaka może się przytrafić, milion razy gorsza od raka, ńie rób jej sobie! teraz jest twoja szansa, nie daj jej sobie odebrać.