Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bokserna emie

walka z bezdomnymi

Polecane posty

Gość bokserna emie

znowu zaczeli przyłazic na klatki schodowe jak z tym walczycie

Gość wielkie problemy
blokowej biedoty 🖐️ Normalni ludzie mieszkają w domach jednorodzinnych i nikt im tam nie włazi :classic_cool:

Gość bokserna emie
sam jesteś biedota pokrako zapchlona

Gość HMS..C22...Petard
Nikt bezdomny się nie urodził. Pomyślałeś kiedyś parchu bez szkołyże bezdomni to też ludzie? Ludzie którzy mają swoją własną historię? Zdajesz sobie kmiocie sprawę że ciebie też może spotkać takie nieszczęście?

Gość bokserna emie
sam kmiotem jestes tu chodzi o ludzi którzy na własne zyczenie zostali bezdomnymi bo ważniejsza wóda i kumple tempa głowo

Gość ptasiek nastroszony
jak się łunia rozpierdoli i zloty bedzie tani w stosunku do wszystkiego to kredycviki w obcych walutach zaczna byc bezdomnymi , w Warszawie juz dziennie sie dwie eksmije kredycikow zadluzonych odbywaja dziennie. komu bije dzwon?

Gość bokserna emie
porządni idą do noclegowni umyją się i takiemu mogę pomocy udzielic ale nie tym denaturatowym ochlapusom

Gość HMS..C22...Petard
sam kmiotem jestes tu chodzi o ludzi którzy na własne zyczenie zostali bezdomnymi bo ważniejsza wóda i kumple tempa głowo Tempa głowa to cię robiła...kmiocie w łachu z kontenera PCK

Gość bokserna emie
jest to przykre ale co my na to możemy poradzic

Gość HMS..C22...Petard
Co możesz poradzić?... Na początek nie ubliżać

Gość bokserna emie
frajer jestes i tyle mało przeżyłes i cwaniaka zgrywasz

Gość bokserna emie
gdyby ci na wycieraczce 2 razy w tygodniu lezał taki nieumyty lump to sam byś nie wytrzymał

Gość MIGRENA PORANNA
sama z nimi walcze co zimę i wracają jak bumerang,a straż miejska tylko umie blokady na koła zakładac

Gość HMS..C22...Petard
Mylisz się. Nieraz już leżał. Wiesz co zazwyczj robiłem? Wynosiłem mu koc, poduszkę, papierosy i trochę gorzały. Rano zapraszałem na jajecznicę i wsadzałem kilka złotych do kieszeni...

Gość bokserna emie
po nich to już nie dzwonie bo szkoda zachodu

Po pierwsze, osob bezdomnych bytujacych na klatkach schodowych dosc malo mi zal. Prawda jest taka, ze mieliby zapewniony nocleg i jedzenie, ale warunkiem pobytu w schronisku jest rozwod z wodka. Niestety ale bezdomni nie dosc ze sami smierdza, to jeszcze kradna (np. wycieraczki zeby sobie wymoscic legowisko) i brudza. Po drugie - 986 - mozna zadzwonic po Straz Miejska i panowie zabiora bezdomnego. Po trzecie - u mnie w bloku wzieli sie na sposob. Sa tu okna bez klamek i otwiera je sie takim specjalnym przyrzadem (nie znam nazwy). Otoz co 3 pietro sa otwarte. Jest przez to ciut chlodniej i wieksze przeciagi, ale bezdomni tu nie nocuja

Gość bokserna emie
to gratuluje pewnie pachniało fiołkami w domu po takiej wizycie

Gość bokserna emie
straż ich nie wezmie bo tak śmierdzą ,że tylko każą im opuścic klatke i odjeżdzają ,a oni po godzinie znowu są

Gość HMS..C22...Petard
Jesteście bandą bezmózgich, przecwelonych skur‏wysynów Co byś zrobił/zrobiła gdyby ci się życie powaliło? Napiłbyś/napiłabyś się żeby zapomnieć Zarósłbyś/zarosłabyś w ciągu tygodniaa twoje łachmany śmierdziałyby jak kloaka..Znieczulica społeczna i nowoczesne wychowanie sprawiają że nie potraficie zrozumieć bezdomnych...

Gość bokserna emie
mojazona kiedyś po nich zadzwoniła to przyjechali po 2 godzinach jak już ich nie było bo żona gazem łzawiącym ich potraktowała

Gość bokserna emie
sypiam w kartonie:classic_cool:

Gość bokserna emie
chłopcze ja już mam 50 lat i wiem coś o życiu a alkohol towg ciebie droga do ...........?

Gość aaaaaaaaaasasas
bezdomni sa niegrozni. nie wiem czemu ludziom przeszkadzaja. nie zaczepiaja, nie wyzywaja, nie atakuja tylko sa po prostu biedni i smierdzacy. mi przeszkadzaja jedynie ci ludzie co atakuja innych, czyli najgorsza, najmlodsza patologia-takie sciery nie maja prawa byc zyc co kozakuja w grupce z nozami itp. bezdomnym bym dala spokoj, oni nikomu krzywdy nie robia

Gość bokserna emie
najlepiej się napic i miec w dupie wszystko fakt ale pózniej niech nie żebrają bo na dykte jest,a na bułkę brakło

Gość bokserna emie
chłopcze ja już mam 50 lat i wiem coś o życiu a alkohol towg ciebie droga do ...........? Nie zwykłem tłumaczyć. I tak nie zrozumiesz. Twoja ewolucja zakończyła się zanim się jeszcze urodziłeś. Człowieczeństwo jest dla ciebie pojęciem czysto abstrakcyjnym- stricte książkowym

Gość bokserna emie
mi tez oni nie wadzą ale nie ci co mi pod dzwiami spią bo to juz jest nie fajne, a małolaty to inny temat masz racje

Gość kicha na 18 kołach
Piękny temat do rozważań zwłaszcza, że zbliżają się święta:( Aby waszej wigilii nie zakłócali jacyś zapijaczeni degeneraci, których z pewnością nasłał szatan, radze ZAMINOWAĆ WEJŚCIA DO KLATEK SCHODOWYCH MINAMI AKTYWOWANYMI ZDALNIe...ŻEBYŚCIE MOGLI SKOCZYĆ PO GORZAŁKĘ DO MONOPOLU. jAK? sWIĘTA BEZ KIELICHA? A jak spotkacie bezdomnego to zróbcie dobry uczynek i go zabijcie żeby ulżyć jego mekom...choć raz bądźcie dobrymi ludźmi:O                                        ☢   ☯   ☢

Rozumiem, ze Tobie by nie przeszkadzalo, ze w Twojej okolicy cos smierdzi tak, ze powietrze w Twoim mieszkaniu to polaczenie szaletu miejskiego z rzeka spirytusu? Ze ciagle ktos kradnie wycieraczke? Ze na schodach musisz wciaz mijac ludzkie odchody i wydzieliny? Gdyby ci panowie (bo to na ogol panowie) chcieli, ich zycie wygladaloby inaczej. Ale oni nie chca.