Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znajoma-jenny87

JENNY87- czy ją znam?

Polecane posty

Gość a powiedzaaa
śnieżynka to i na bank zaraz napiszesz,że nie wymienisz mimo,że jenny się zgodziła i pożegnasz się ze wszystkimi i napiszesz,że idziesz spać :) standard :) już nie jeden ją straszył,że fotki mężowi wyśle i jakoś nie wysłał :) to też standard :) jesteście tacy przewidywalni :) jenny to mitomanka, wy jesteście tacy sami :)

Gość sniezynka!!
NIE ZNA JEJ.

powinnam skonczyc ta blazenade, jestescie tacy malutcy przy moim poziomie IQ, po prostu dno do potegi imiona moich rodzicow to jarek i leszek, a maz ma na imię Marian

Gość ŚNIEŻYNKA1
Jennyfer jak ty możesz mówić komuś aby podał twoje nazwisko na forum czy ty zastanawiałaś się nas tym że ty masz dziecko ???????Wogóle chyba nie pomyślałaś ??????????? Ppwinni ci je zabrać !!!!

Gość widzialam
jestescie tacy malutcy przy moim poziomie IQ ....:)

jestem chora, wybaczcie, dobrze ze sobie przypomnialam, jutro ide do lekarza, mam spotkanie w sprawie moich szatanskich wizji o koncu swiata rowno za rok:)

Gość a powiedzaaa
świeżynka...to chociaż daj imiona rodziców i mężą!

Gość ŚNIEŻYNKA1
Jennyfer wkurzyłaś się bo napisałam prawdę .Dom na kredyt. Ty się ekscytujesz tym czy podam twoje nazwisko czy nie podam? Narażasz swoje dziecko o mężu nie wspomnę na prawdę nie masz za grosz inteligencji i rozumu .Pozdrowienia z Torunia od K......

no to super :) ale w Polsce to pewnie jeszcze nie dostępne?.Wiesz zdż zazdroszcze ci że siedzisz za granicą masz tak o wiele większy dostęp do wszystkich nowości ,ogólnie kosmetyków,ciuchów u nas połowy nie ma.

Gość ŚNIEŻYNKA1
Zapewniam Cię że twój mąż zobaczy te wszystkie bzdury które tu piszesz,i tak ma Cię już dość .Wstyd -przed znajomymi ,rodziną .Żal mi twojej córki ,męża zresztą też.Nie wierzyłam ale teraz jestem po prostu w szoku i nie dziwie się że twój mąż się ciebie wstydzi ....tak wstydzi.

Gość sniezynka!!
JENNY MA RACJE, ONA TYLKO ZLEPILA INFO Z WIZAZU:o

ty myslisz ze jakis normlany facet sie przejmie jakims glupim kafe? mojemu to by sie nie chcialo nawet tego czytac.. chociaz chetnie bym przeczytala mu co nieco dla smiechu. dystans ludzie, dystans! haha jenni --> w polsce jest ogolnodostepne :)

Gość ŚNIEŻYNKA1
Już wiesz z kim piszesz????? Toruń -K........przypominam .Teraz mniemam że nie wątpisz że cię znam ale że ty taka płytka jesteś nigdy bym nie uwierzyła,gdybym nie przeczytała.Obawiam się że zamieszkanie w twoim(męża)domu może stać się marzeniem .....uważaj

Gość ŚNIEŻYNKA1
Jakie brednie na wizażu ?

Gość sniezynka!!
ALES NAPISALA TORUN-K......... PFFFFFFFFFFFFFFFFFF