Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Świąteczne drzewko

Kaszle od 1.5 miesiaca wrecz sie dusi budzi sie w nocy nie ma

Polecane posty

Gość Świąteczne drzewko

goraczki ani kataru podczas ataku kaszlu az łzy jej leca z oczu i nie moze złapać oddechu.Co to moze byc .Kał na pasożyty wyszedł dobrze juz nie wiem co jej poradzic.Moze pomozecie dodam ze przed ta choroba ja szczepiłam prevenarem bo była nosicielem strepsilus pneumonia czy jakos tak.

Gość zrobic wymaz z gardla
i bedziesz wiedziec co jej jest, jak ma pneumokokowe bakterie tzreba je uciszyc jak sie wytepic nie da inczej bedzie kaszlec i kaszlec

Gość mój synek gdy był młodszy
miał to samo potrafił go złapać w samochodzie taki atak kaszlu podczas snu, że też łzy mu leciały kaszlał w nocy i miało to miejsce tylko w okresie zimowym w tym roku na szczęście jak ręką odjął i nie kaszle (ma obecnie prawie 3,5 roku)

Gość no to moze pojdz w koncu...
do lekarza , albo go zmien . byc moze dziecko ma zapalenie pluc lub jakas astme

Gość Świąteczne drzewko
do lekarza owszem tylko co ten lekarz moze ? Na poczatku miała biseptol pozniej augumentin i bactrim deflegmin i nic nie pomogło,przeciez wiadomo ze do lekarza chodze z nia .Z góry mówie że jest to moje pierwsze dziecko i nieznam sie dlatego sie pytam .Lekarza bym zmieniła z miła checia ale tu gdzie mieszkam sa tylko ci 2.

Gość kinia55555555555555
zrób wymaz z gardła jednorazowe badanie kału na pasożyty nic nie daje, trzeba je zrobić co najmniej 5 razy w ostępie kilku dni zrób badania z krwi na glistę, to bardziej wiarygodne niż z kału może to alergia przed snem dobrze wywietrz jej pokój, temperatura max 19-20 stopni i pościel i piżamkę wypierz jej w 90 stopniach, ale bez proszku i płynów do płukania na noc daj jej krople Sinecod zapytaj lekarza o Ventolin może na te ataki kaszlu, po co dziecko ma się tak męczyc

Gość Świąteczne drzewko
ok jutro pojde w takim razie po ten wymaz z gardła tylko ona miał juz robiony z noska.Testy lergiczne ma mie robione za 4 mc bo jeszcze nie ma 3 lat kal robilysmy 4 razy .

Gość Juz kiedys pisalas
No nie? Jakos mi to utkwilo, ten nieszczresny prewenal

Gość Świąteczne drzewko
tak pisałam kiedyś