Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiesz kto...

dla A.

Polecane posty

Gość wiesz kto...

Kolejna noc bez Ciebie, kolejny dzień bezbarwny. Kolejne święta bez śmiechu bałwana i zapachu radości... Mówisz że kochasz. I ja to wiem ale... Nie słyszę Cię, dlaczego nie czuję Twojego dotyku, Twój zapach wyparował wraz z wysychającą łzą. Kolejny minął rok. Znów dostałem w twarz. Jak co rok taki prezent, ale tym razem Cię zaskoczę - wiedziałem co dostanę pod choinkę. Szkoda że ucieszyłem się z niego równie mocno jak poprzednio. Prezentów się nie oddaje ale można dać komuś innemu. Tylko kto na to zasłuży...

Gość wiesz kto...
zrobiłam kupe do wazonu :classic_cool:

Gość spróbuj napisać do niej
na priva, pewnie znajdziesz. Jest tyle imion na A. ;)

Gość wiesz kto...
Cisza... Przerywana krzykiem bezsilność woła wygasającą miłość. Mówią o cierpliwej miłości. Miłość wcale taka nie jest, to my jesteśmy. By kochać mieliśmy wszystko, czy zaprzeczysz? By być razem... nic. Czy dać temu szansę? Karty mówią tak. Tylko jak wskrzesić iskrę którą zdeptało tyle stóp. Patrzysz od lat jak gaśnie, wołała pomocy słyszałem. Czemu lejesz nań wodę czy to pomoże?

Gość były Czkawki
gówniany jak ty sama

Gość wiesz kto...
Za co tak nienawidzisz. Za co tak ranisz i szykanujesz. Czy przysięga wobec innych Cię obowiązuje? Mówisz kocham, nie chcę stracić. Za co ten ból. Czym zawiniłem. Bo nie krzywdziłem? Bo chciałem kochać a nie bić? Być mężem a nie katem? Ojcem a nie wujkiem? Gdybym był inny to stałabyś pod oknem i patrzyła z tęsknotą, gdybym gardził byś pisała listy i wybaczała wszystko... Nie szukasz męża tylko kata.