Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niunia1022

miłość...

Polecane posty

kocham go, on czuje to samo do mnie, pragniemy siebie nawzajem, uwielbiamy a mimo to razem być nie możemy, oboje kogoś mamy, ale to co czujemy do siebie jest silniejsze nie do pohamowania, możemy się spotykać, rozmawiać, ale według niego nie możemy być razem a ja tego nie mogę zrozumieć....

jesli on twierdzi ze nie mozecie byc razem to o jakiej ty milosci mówisz-jestes w bledzie,skoro on nie chce to raczej nic do ciebie nie czuje moze tylko "pragnienie"

on tylko powiedział, że nie możemy być razem, ale sam stwierdził, że oboje jesteśmy w sobie niesamowicie zakochani i nadajemy na tych samych falach, słowa są zbędne, tylko rzeczywistość jest niestety inna, on ma narzeczoną ja męża i ze względu na to pewnie nie chce niczego zmieniać...

Gość moj mial zone
i 3 dzieci. jak sie zakochal we mnie to na amen- z bolem serca, ale odszedl od nich. jesli kochalby- bylby z toba, zwlaszcza ze to tylko narzeczona, nie ludz sie, nie kocha cie. pozada.

on tylko powiedział, że nie możemy być razem, ale sam stwierdził, że oboje jesteśmy w sobie niesamowicie zakochani i nadajemy na tych samych falach FAJNA BAJKA SKORO NIE MOZECIE BYC RAZEM TO SIE NIE SPOTYKAJCIE,ON SZUKA TYLK OPRZYGODY A TY LYKASZ KAZDY BAJER , słowa są zbędne, tylko rzeczywistość jest niestety inna, on ma narzeczoną ja męża i ze względu na to pewnie nie chce niczego zmieniać... TROCHE DZIECINNIE PODCHODZICIE DO TEGO,JAKBYM NIE BYLA ZE SWOIM FACET SZCZESLIWA I MIALA TAKA SYTUACJE JAK TY TO BYM ODESZLA,A NEI BAWILA SIE W TAKIE GIERKI DLA DZIECI Z GIMNAZJUM

bo on sie najwyraźniej boi, że jak tamtą zostawi to to co jest między wami zgaśnie, to juz wtedy nie będzie to samo, cała ta magia zakazanej miłości pryśnie, a tak ma jedna... i drugą... dwie sroki za ogon ciągnie, fe!

Gość ale pieprzycie
jak mnie wkurza takie gadanie,,on cię nie kocha,,a skąd do cholery to wiesz??? bo ciebie ktos wykorzystał? to juz wszystkich lu do jednego wora? nie pojmujesz ,że ktoś może naprawdę kochac

"Bo taka jestem", wiesz ja też tak myślę czasami tak jak napisałaś, oboje czujemy do siebie coś wyjątkowego, ale on też bierze pod uwagę to, że jego rodzice są strasznie zapatrzeni w tą jego narzeczoną i tak jakby klamka zapadła, tak szczerze to wolałabym, żeby nic do mnie nie czuł wtedy byłoby łatwiej a tak zapewnia mnie o tym tylko do końca też się nie chce nad tym rozczulać, mimo to razem być nie możemy, może kiedyś zmieni zdanie...