Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość YUjad

ale motyw wymyśliłem z matką:) dobry pomysl?

Polecane posty

Gość YUjad

moja mama uczy jezyka angielskiego i za godzine przychodzi do niej jakas dziewczyna lat 19 (podobno bardzo ladna-tak mowi moja mama... ) i obmyslelismy tak plan ze ona wchodzi do mojego mieszkania na korepetycje do mojej mamy a ja akurat PRZYPADKOWO wychodze w samych boxerkach z lazienki... zeby zobaczyla moje cialo i moze sie zakochala co o tym mysliicie?

Gość tak, zrob tak
albo zacznij posuwac stara i jak ona przyjdzie to jej powiedz, ze to nie tak jak ona mysli.

Gość blablablablablabla
a po co w bokserkach?? nie lepiej bedzie nago?? haha!!!!!! rzuć się na nią i wsadź jej do buzi może się zakocha!!!!!

Gość blablablablablabla
maminsynku mamusia będzie dumna z Ciebie!!

Gość YUjad
dziewczyna okazla sie naprawde ladna (mamuska nie klamala), juz wam pisze jak bylo, cierpliwosci

Gość magdaaaa1
i co???

Gość YUjad
no i wiecie, slysze pukanie do drzwi, mother poszla otworzyc, a ja szybko przemknalem do lazienki. Slysze jak lalunia sie wita z moja mama, jakies tam uprzejmosci o pogodzie, na to ja wychodze z lazienki, a wczesniej specjalnie napuscilem goracej wody do wanny, zeby bylo mnostwo pary. Kropelki potu na moim ciele sie zebraly, oczywiscie bokserki swiezutkie wzialem, zeby nie byly mokre, no i wychodze powoli jak lew na swoim lowisku. Przeciagam sie pod drzwiami, naprezam miecho, krople potu delikatnie zsuwaja sie po klacie i bicepsach, muskularne uda az trzeszcza od tego naprezania. Po chwili niby to udaje, ze patrze na nia, a niby ze na zegar w kuchni. Mamuska widze, ze czerwona sie robi, ale dziewczyna, wierzcie albo i nie, ale lepiej wierzcie...

Gość hahaha ahahah
hahaha marne prowo, wyskoczyz golym fiutem i jej zaladuj do buzi, tak wiesz niby przypadkiem od nie chcenia, a krople potu beda splywac po twoich jajach ktore jej sie beda o brode obijac, spusc sie jej we wlosy a potem ona niech idzie na angielski z twoja mama