Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a mnie nie stać :-(

i mnie świat nie będzie :-(

Polecane posty

Gość juszjejwieze
wiesz co nie wiem ale jak moja mama pracowała to nie sprawdzali meldunku...to może idź do innego kościoła i powiedz księdzu jaką masz sytuację że dziecko chore nawet nie możesz pojechać do chorzowa a jeść co nie macie ...nie wierzę żeby nie dał ci czegoś z plebanii ze świątecznego stołu,naprawdę i mówię ci daj ogłoszenie na forum swojego miasta szybceij znajdziesz pomoc

Gość dextromet
"jestem z Czeladzi" tak ?:classic_cool:

Gość venge.
nie wiem jak z meldunkiem ale zapraszał potrzebujących powiesz, że potrzebujesz cukier, mąkę... przeciez nie bedziesz żebrać pod marketem

mosz mamy obiady w świetlicy płacone przez mops :-( ale do 27 jest zamkniete :-( dlatego taka załamka :-( mleko, make, makaron kasze podobno w caritasie wydaja ale rejonami i przy kosciołach.tak mi powiedziano

Gość gnidaIDA
teraz dziewuszysko wymyśli tysiące przeszkód, że żarcie z nikąd nie mogła dostać nie wierzcie w to pomoc żywnościowa dla najbiedniejszych zawsze przed świętami jest do zdobycia, tylko trzeba się za tym zakręcić a nie na neciku wyłudzać od ludzi i to na ogólnopolskim forum, bo łatwiej ciemnotę wciskać

dextromet tak z czeladzi

dextromet tak z czeladzi

Gość hellenka z okkienka
czemu masz taka trudna sytuacje?

gnidaIDA jestes ochydna i oby Cie nigdy nic takiego nie spotkało..nie zamierzasz pomóc to zamilknij..nie piszę więcej w Twoja strone

Gość hellenka z okkienka
jestes wierzaca autorko?

Gość juszjejwieze
w żłobkach i przedszkolach w pierwszej kolejności przyjmują dzieci samotnych matek,to prawda ale trzeba zapisąc się chyba rok naprzód...długo masz taką sytuację?

Gość hellenka z okkienka
nikogo dzis tu nie ma na kafe?? czy co

hellenka z okkienka tak jestem wierząca taka sytuacje mam od 4 mies

Gość gnidaIDA
dziewucho! od 18.00 siedzisz na necie i wyłudzasz pomoc od naiwnych nie masz żadnych obowiązków? kto się Michasiem pluszowym zajmuje? jeśli na co dzień jesteś taki leń to pluszowy Michaś ma pozamiatane

Gość venge.
ja tu się nie będę wypowiadać czy dziewczyna oszukuje czy nie.. wiem, że pomaga się przekazuję pomoc na bezdomnych- i bracia kapucyni dają ciepły posiłek, 1x /tydzień natrysk, wigilia ; niezależnie od noclegowni jedzenie kazdy da, z kasa gorzej , dlatego wolę dać tym ,którzy kupia za to chleb i ugotują zupę

Gość hellenka z okkienka
w kosciele nie ma u was kogos kto moglby pomoc?

Gość juszjejwieze
a w mopsie nie mają pracy w zieleni dla ciebie?może załtwili by ci też to miejsce w żłobku,oni mogą więcej,musisz pomyśleć co dalej zrobisz dałaś już ogłoszenie na forum Czeladzi?

smutnamama@onet.pl to mój meil

Gość venge.
wiele razy mnie oszukano raz dzieciak w sklepie z kartką na zakupy, bo mama nie ma ...i ludzie cholera dawali aż odkryłam tego dzieciaka kilka razy na grach i jak tu sie litować

Gość 6y5rtr
po co podajesz ciągle swój e-mail przecież na[ppisali ludzie ci co masz zrobić gdzie praca jest że mops załatwi miejsce w przedszkolu,że masz iść jutro z rana do kościoła poprosić o jedzenie

Gość 6y5rtr
może na nocki bys poszła teraz potrzebują do inwentaryzacji wszędzie?a michasia możesz dać na noc do koleżanki

Gość gnidaIDA
po co podaje email? wiadomo po co bo zawsze ktoś się znajdzie, kto się skontaktuje i zechce wysłać parę groszy

Gość gnidaIDA
nawet odnośny adres założyła, pięknie brzmiący i taki poruszający biedna mama i głodny Michaś

Gość 6y5rtr
no właśnie ciekawe co michaś robi teraz ,sam się sobą zajmuje?ona tu pisze od 18 godziny

Gość kiedyś smutna mama
!!! !!!! Dziewczyny to OSDZUSTKA , ja niegdyś pisałam pod tym nickiem ,że mi zle i że mikołaj do syna nie przyjdzie ,zaraz znajde topic , a ona mi się wtedy podszyła i miała ubaw. Teraz jest już przegięcie bo ludzie wysyłają kasę i powiem tak ,pisze do moderacji (poprzednio usunęli jej wpisy) oraz dzwonę na policję i robię zrzut ekranu. Ja jestem biedna ok ,ale nie pozwolę by taka sucz bujała się na czyichś emocjach.

Gość juszjejwieze
słuchaj dziewczyno a koleżanek ty nie masz?żadnej przyjaciółki?bo powiem ci szczerze że mi 2 koleżanki zaproponowały pożyczenie kasy na święta mimo że znamy się słabo,więc?nikt nie zaproponował ci pomocy?

Mały spi .jak jest ktos z mojej okolicy, a miałby kawałek, ryby, ciasta to podaje meil chetnie przyjme smutnamama@onet.p

Gość juszjejwieze
pamiętam cię i ten temat o Mikołaju :) i jak sobie radzisz?

Gość kiedyś smutna mama
prosze oto mój temat , oczywiscie zrobiłam zrzut dla policji. Przeczytajcie sobie dokładnie a zobaczycie jaką radochę ma ta wybitnie niepoważna osoba po drugiej stronie monitora... http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5046806

kiedyś smutna mama ale masz wyobrażnie kobieto :-( nie mam tu przyjaciól jak pisałam pochodze z chorzowa :-(