Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a mnie nie stać :-(

i mnie świat nie będzie :-(

Polecane posty

Gość juszjejwieze
mops to jeszcze jakieś żarcie z unii daje ale tak co kila miesięcy płatki ser mleko makaron kawe zbożową i docelowo można dostać parę zł a na opał to wolą dać talon a nie kasę

Gość szukam kogoś fomu mogłabym
ja tego nie rozumiem, skoro oferujesz pomoc to nie powinienes oczekiwac zwrotu :-O jeśli nie chcesz pomagać, nie pomagasz proste!

Gość Leniuch leniwy
Co z autorką? Nie odzywa się.

jennifer tylko weź pod uwagę, ze to twj facet ma 70 tyś. a nie Ty :-O zarobiłaś chociaż złotówkę z tego? nie ma chyba nic gorszego niz przywłaszczać sobie zasługi i kasę, której się samemu nie zarobiło :-O

Gość ttylko w necie ?
o jenny !!!!!! witamy ! pomóz samotnej mamie ! daj jej 1 procent z twoich 70 tys

normalnym cudem czynsz u mnie jest 300 zł ale mam dodatek mieszkaniowy i dopłacam 63 zł

Gość juszjejwieze
no jenifer ty masz tyle kasy że jakby nawet ktoś cię oszukał to i tak tego nie odczujesz :) może pomóż autorce sama wiesz jak to jest nie pracować

Autorko, czy Twoje milczenie mamy uznać za oczywisty sygnał że uciekłaś? :-( Boze, tak bym chciała komuś pomóć, naprawdę :-( zawsze co roku robiłam dużą mega paczkę i zanosiłam biedniejszym sasiadom, ale teraz się przeprowadziłam i kompletnie nikogo jeszcze nie znam. mam potzrebe komuś pomóc :-(

Gość Reudi33
Leniuch leniwy Też jestem z Czeladzi i jak mieszkasz gdzieś w centrum to możemy spotkać się na rynku. Przyniosę Ci jakieś jedzenie. Jutro wyjeżdżam, więc tylko dzisiaj. Zastanawiające że osoba ta chciała pomóc dziewczynie,tym bardziej że mieszka w Czeladzi, a dziewczyna się nie odzywa. Nie jest to dziwne??

Sciema:) Skoro jestes tak biedna,ze nie masz za co zrobic nawet najskromniejszej wigili w co wątpie to odetnij neta i będziesz miala za co:)Poza tym jestem ze śląska i tu biedy nie ma:)

Gość juszjejwieze
a mnie nie stać :-( normalnym cudem czynsz u mnie jest 300 zł ale mam dodatek mieszkaniowy i dopłacam 63 zł w takim razie skąd bierzesz te 237? ile masz dodatku dla samotnych matek i co jecie z dzieckiem na codzień i za co?

Gość juszjejwieze
ha ha paradoksalnie akurat ja naprawdę potzrebuję pomocy właśnie teraz ale za nic w świecie nie przyjmę honor nie pozwala...z resztą nie wierzę w bezinteresownośc a nie chcę nikomu być sługą do końca życia za jakąś paczkę

Bagdad Cafe więc jeśli spotkasz się z nią to napisz proszę tu na forum, a wtedy ja też postaram się pomóc. Z pewnością już niue zdążę na święta, ale...

Gość Leniuch leniwy
Trudno, pozdrawiam autorkę i życzę szczęścia do dobrych ludzi.

Gość juszjejwieze
może właśnie tego się osoby obawiają :( n że staną się pośmiewiskiem

juszjejwieze czytaj ze zrozumieniem ja dopłacam tylko 63 zł. nie mam dodatku z tyt samotnego wych czekam na alimenty..mam pomoc z mops i rodzinne

Gość juszjejwieze
Leniuch leniwy Trudno, pozdrawiam autorkę i życzę szczęścia do dobrych ludzi. napisałeś do niej na tego e-maila? autorko odezwij się facet chciał pomóc tu jedzenie ci dać

tobie honor nie pozwala prosić o pomoc, ale innym pozwala i co? w czym jestes lepsza? dlaczego mierzysz wszytskich swoja miarą? jakbym ja była w takiej sytuacji to może bym nie prosiła (Autorka nie prosiła!) o pomoc, ale przyjęłabym z radością i ze wzruszeniem jakby ktoś tylko chciał mi pomóc. Nie ma co się unosić honorem :-O

Leniuch leniwy jeszcze nie odchodź :-( Autorko, gdzie jesteś??? czmeu nie chcesz sie spotkac z Leniuch leniwy?

Gość Reudi33
to jest bardzo zastanawiające

Gość juszjejwieze
a mnie nie stać :-( juszjejwieze czytaj ze zrozumieniem ja dopłacam tylko 63 zł. nie mam dodatku z tyt samotnego wych czekam na alimenty..mam pomoc z mops i rodzinne to dużo ci dopłacają w takim razie bo mi dopłacali 50 zł jak czynsz wynosił 200 a dodatek z tytułu samotnego wychowywania dziecka mops wypłaca razem z rodzinnym właśnie,czyli nie jestes samotną matką?

Gość Leniuch leniwy
Jestem kobietą. Nie pisałam na maila, bo autorka tu założyła temat.

Gość Reudi33
wkurza mnie że przez ludzi oszukujących inni nie mogą otrzymać pomocy, bo jak się człowiek raz natnie to potem sprawdza

Leniuch to napisz na maila, autorka sie odezwie. I jest z Piasków wiec wątpie czy bedzie jezdzic z dzieckiem teraz autobusem na rynek.

Gość juszjejwieze
szukam kogoś fomu mogłabym tobie honor nie pozwala prosić o pomoc, ale innym pozwala i co? w czym jestes lepsza? dlaczego mierzysz wszytskich swoja miarą? jakbym ja była w takiej sytuacji to może bym nie prosiła (Autorka nie prosiła!) o pomoc, ale przyjęłabym z radością i ze wzruszeniem jakby ktoś tylko chciał mi pomóc. Nie ma co się unosić honorem no i własnie dlatego nic od nikogo nie chcę ,dziękuję za miłe słowa atakujesz mnie bo napisałam że mam honor...nie uważam że jestem lepsza czy gorsza

Autorko, daj mi swoj mail. Ale najpierw powiedz mi skad masz internet. Bo jesli na kawalek ryby Cie nie stac ...

Leniuch leniwy tylko ,ze dzis juz nie mam jak wyjśc z domu :-( synek spi :-( co do dodatku z tyt samotnego wychowywania nalezy sie gdy ojciec nieznany lub nie zyje, mój syn ma nazwisko ojca sprawa o alimenty toczy sie wiec nie nalezy mi sie dodatek