Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Normalny facet wie swoje

Do Kobiet po 30-stce

Polecane posty

Co musiałby by być nie tak z facetem żebyś nie chciała z nim być. Facet jest w Tobie zakochany, zrobiłby dla Ciebie i Twojego dziecka wszystko, pomaga Ci w trudnych chwilach, zawsze możesz na niego liczyć...spotykałaś się z nim przez kilka miesięcy ale z przyczyn przez was niezależnych musieliscie się rozstać. Czy z takim facetem chciałabyś być? Jesteś po 30-stce a więc swoje już wiesz...

Gość musial cos przeskrobac albo
nie podpasowal jej.

i jakie to przyczyny ?????

Zawiódł ją w jednej sprawie ale potem udowidnił że można na niego liczyć. Pomógł jej wyjść z duzych kłopotów. Ona ma dziecko z byłym męzem i mąż bardzo ingeruje w jej życie.

Troche niejasne to co napisales. Zebym nie chciala byc ze starajacym sie, zakochanym we mnie facetem, starczyloby: - byl duzo starszy - bym go nie kochala - mialabym podejrzenia, ze jest kobieciarzem - byl malo inteligentny - mial inne podejscie niz ja dotyczace podzialu rol w zwiazku, malzenstwa, dzieci - mial inne zainteresowania niz ja

Stracila zaufanie??

Jesliby mnie zawiodl w waznej sprawie, mozliwe, ze juz bym nie chciala z nim byc, chocby stawal na uszach

Nie jest to zdrada ale Ona zostawiła z Matką swoją dziecko, która nie zajęła się nim jak nalezy a on nie pojechał i nie odiwedził dziecka choć wcześniej go o to poprosiła, jednak powiedziała że da znać czy ma go odiwiedzić i nie dała więc on nie pojechał przez co nie bezpośrednio naraził.

Gość proste, brak miłości
do faceta

????nie kumam :O

Gość proste, brak miłości
pomogłeś jej wyjść "z duzych kłopotów" i nie jestes jej już potrzebny Nie pisze tego złośliwie tak myśle

napisz poprawnie

Tylko że najpierw mówi że nie chce sie ze mna spotkac ale boi się że mały będzie znowu pytal i tęsknił a potem znowu chce się spotkać i ze dziękuje i skorzysta ale jak co do czego to pisze że nie może, choć sama wspoina o mnie małemu, nie wiem o co jej chodzi. Jak piszę jej że lepiej może zerwijmy kontakt to pisze że nie chce o tym mówić i pisac bo wywołuje w niej tyo złe emocje. Jak jej w czymś pomogę to pisze że jestem kochany.

Spotykaliśmy się kilka miesięcy, była za mną bardzo i chciala ze mna być, jedno zdarzenie przekreslilo to. jej były mąż bardzo ingerował w nasz związek a potym zdarzeniu z małym być może zaszantazowal jej że odbierze jej dziecko. Cały czas maci.

Może, sam nie wiem tylko czemu chciała ostatnio abym spotkał się z małym który potem o mnie pyta bo jest bardzo za mną i bardzo mnie lubi. Jakby chciała się spotykac jako koleżanka to nie mieszałaby chyba małego w to.

Innym razem chce sie spotkać ale nie u niej w domu ani u mnie tylko na neutralnym gruncie? Czy to może mieć związek z jej byłym mężem? Oni cały czas wojują o dziecko.

Raz pisze żebym małemu nic nie kupował i nie wysyłał, innym razem bardzo dziękuje i to miłe że o nim pamiętam, o co w tym wszystkim chodzi. Na tematy czy chce być ze mną nic kompletnie nie odpisuje.

Gość mozliwe jak ma swirnietego byl
niech dziewczyna ma czas i ulozy sobie zycie, na razie pewnie ma sajgon z ex i dzieckiem, cala sytuacja,rozwodem

Jej były mąz jest złym człowiekiem, wszystko robi na złość, jak była ze mną to jej powiedział że nei pozwoli aby ona wychowywała jej syna z ze swoim panem czyli ze mną.

Gość Normalny facet i wie
up