Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

estreellkkaa

wicie co chyba zostane starą panna:(

Polecane posty

kolejny rok za nami a ja wciąz nie mam faceta, normalnie idzie sie załamać:( aż mnie ściska jak widzę trzymajace sie pary za rekę i całujące się:( koszmar, normalnie masakra:(

Gość d*-*b Laura...
To ile masz lat?

Gość sraka_praptaka_.
Wimy, ale nie rozumimy.

Gość dragon dildo
poczekaj az jakiegos znajdziesz a szybko odechce ci sie facetow

Oj tam, nie Ty jedna. Mnie już takie zakochane pary nie irytują, po prostu na nich nie patrzę. Nie ma się czym przejmować.

Gość randy5454
show boobs

Gość katt
to już któryś z kolei post laski ok 20 roku zycia ktora panikuje ze zostanie sama... SERIO? mam tyle samo lat i nawet nie chce miec faceta. po co kogos miec tylko po to zeby miec? Szczescie jest w nas ! trzeba je znalezc a nie szukac uzaleznienia sie od kogoś.. bez przesady :|

najgorsze w tym wszystkim jest to że wcale nie jestem brzydka bo wręcz przeciwnie jestem ładna oglądaja sie za mną na ulicy slinią sie ale ja jestem strasznie nieśmiała:(

Gość katt
a ja jestem bardzo śmiała. to nie jest problem, problem w tym jacy są faceci. tzn dokladnie tego ze zazwyczaj damskie i meskie oczekiwania sie roznia.

Gość kurzafix
weź przestań, to już nie te czasy, gdy wmawiano kobietom w wieku 20 lat, że za stara i żaden nie zechce , zmień sposób myślenia i postaraj się otworzyć do ludzi a uśmiech na twarzy niech króluje od świtu do zmierzchu :)

Ja trochę zazdroszczę tym ludziom, którzy nie chcą mieć partnera. Ja mam 24 lata i marze o sukni ślubnej, życiu we dwoje, wspólnym urządzaniu mieszkania. A nikogo nawet na horyzoncie nie ma i to jest przytłaczające, że nigdy nikogo nie było :/