Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pytająca_

brzuch

Polecane posty

mam pytanie do dziewczyn, które są lub były w ciąży. Otóż, od tygodnia, bolą mnie piersi (a najbardziej sutki, nie mogę ich dotknąć nawet), i mam takie przejściowe bóle brzucha jak przy okresie, tylko, że okresu brak... no i jeszcze ten nabrzmiały brzuch, czy mogę być w ciąży? jak to było u Was? wizytę mam dopiero w przyszłym tygodniu...

no to trzeba dzisiaj zakupić test ;) cieszyłabym się, ale wolę się nie nastawiać żeby nie przeżyć rozczarowania

Gość ejjj laski ale...
Tylko ze brzuch to rosnie ok 4 miesiaca ;)

na tym etapie to moze byc zarówno objaw na ciaze jak i objaw na okres. wykonaj test. jedyne rozsadne rozwiazanie zeby rozwiac watpliwosci.

nie chodzi jej pewnie o to ze jej brzuch urosl tylko ze ma uczucie nabrzmialego, czytaj uwazniej. a to objaw np. na okres tez moze byc. nie ma co sie domyslac, trzeba robic test.

brzuch mi nie urósł, tylko od tygodnia jest nabrzmiały, no a termin okresu minął i dlatego się zastanawian, a okres mam zawsze regularnie, ale test wykaże co i jak zobaczymy

justine89 nie chodzi jej pewnie o to ze jej brzuch urosl tylko ze ma uczucie nabrzmialego, czytaj uwazniej. a to objaw np. na okres tez moze byc. nie ma co sie domyslac, trzeba robic test. no dokładnie o to mi chodziło ;)