Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zagubiona1991

GDZY FACET BIJE

Polecane posty

Hej ,chcialabym sie Was poradzic całkie poważnie gdyż nie wiem co robic została absolutnie z tym sama i to Wy bedziecie moim oparciem . Jestem z facetem 5 lat i mamy 22 mies. corcie. Ale sęk polega na tym ,ze zaczyna na mnie podnosic rece . Żucił sie na mnie i zaczął mnie szarfac po czym zuciłam jego smoczkiem dziecka i mało brakowała a by mi dał z pięści co robić ?? To juz nie pierwszy wybryk ...Jutro świeta jestem całgiem zagubiona i bardziej załamana;/

Ty się jeszcze zastanawiasz Kobieto?Ja bym mu jaja urwała i wywaliła na zbity pysk.Zostaw go jak najszybciej,teraz masz okazje bo sa świeta i możesz póki co do rodziny pojechac.

zagubiona1991 Zgłoś się do ludzi prawicy, oni skurwiela zapierdolą. Napisz z jakiego wojewódźtwa jesteś, może uda mi się ci pomóc bezpośrdnio. Takich skurwieli do obozów powinni oddawać.

Uciekaj od faceta , ktory podnosi na ciebie reke uciekaj i nie patrz na wstyd bo nie masz sie czego wstydzic bedzie coraz gorzej szukaj pomocy dla siebie i corki

zagubiona1991-Swoją drogą to po co dawałaś dupy takiemu skurwielowi?

jak bije to niech bije dalej ,ale ...konia ,bo Ty się zawijasz z małą prawda ? jesteś mądra dziewczyna tak ?

yeez-Ucieczka nie jest dobra, lepsza jest walka. Powinna zgłosić się do ludzi, co go odpowienio ustawią. Każdy facet co bije kobiety i dzieci, jest słaby i boi się konfrontacji z innym facetem.

Leśny ej nie rozpedzaj sie tak ... Jestem z nik od 5 lat poczatki były super jak to w kazdym zwiazku tylko pokazał rogi jak zaczelismy razem mieszkac i jeszcze gorzej sie dogadujemy jak dziecko sie pojawiło . To On jest moja pierwsza miloscia......

pozwol Lesny, ze pozostane przy swoim zdaniu po co ma zostawac i walczyc z faetem , ktory ja bije ? co to za zycie walczyc to mozna na argumenty ale nie na piesci a tu jest szarpanina uciekaj szkoda zycia na jakakolwiek walke z takim typem

A co potem zrobisz? Mam nadzieję że pracujesz i jesteś ładna, bo inaczej będzie ci ciężko. Druga sprawa to taka, że facet pije itp. Jak pije to od razu od niego uciekaj, jak radzą ci koleżanki.

Gość kocek mantor pilarz
nie kłam że tego nie lubisz!

zagubiona1991-Po za tym nie masz kolegów, co by mu nos złamali i parę zębów wybili? Czasem na facetów to najlepsza rada, żeby pokazać takim damskim bokserom miejsce w szeregu.

zagubiona1991-Czyli on was utrzymuje? A masz wsparcie w rodzicach? Bo coś widzę że typowa chujowa sytuacja. Napisz z jakiego województwa jesteś.

Leśny-przez niego nie mam zadnych przyjaciol ,była tak o mnie zadrosny ,ze nie mam teraz do kogo zadzwonic . Była tak zakochana ze robila co tylko powiedzial z uplywem lat zaluje tego... Byłam MLODA I NAIWNA

leśny- rewelacyjne rady dajesz! agresja jest rozwiazaniem agresji... zreszta chyba nie o to chodzi, zeby ojciec jej dziecka, zostal inwalida po pobiciu!!! wszyscy pisza, "odejdz, nie badz glupia" a to czasem naprawde nie jest latwe. Prawda jest niestety, ze jak facet podnosi reke, to raczej sie nie zmieni a tylko problem bedzie sie poglebial. Wskazana by byla separacja dluzsza... wyjazd do rodzicow czy przyjaciol na swieta... trzeba przelamac wsty! bliskim zalezy na tobie a nie na falszywej otoczce idealnej rodziny

Napewno masz jakaś rodzinę.Dziecko też widzi,że tatuś bije i szarpie mamusią :O.Zwiewaj od niego jak najdalej-bedzie tylko gorzej.Chcesz cvzekac aż się coś stanie gorszego Tobie lub małej?Albo Cię nożem dziabnie?

przepraszam Cię za to co teraz napiszę, ale kolejna głupia baba. chłop ja leje a ta jeszcze pyta co zrobić? wezwać policję, założą mu niebieska teczkę i za każdym razem jak będzie się awanturował czy bił ciebie albo chciał cie bić wzywasz policje. mój mąż jest policjantem i widzi wiele tragedii, tylko przez to że baby dały się lać, albo policję wezwały, a potem wszystko odwoływały. jak raz cie udeżył, to juz tak będzie. czemu wy kobiety lubicie tak byc poniżane? czy wolisz byc bita żeby dziecko na to patrzyło, bo wstyd ci iść do rodziców? to jemu powinno byc wstyd, a nie tobie. Kobieto, nie bądź ofiarą!

zagubiona1991-Nadal jesteś młoda, pytanie tylko czy nadal głupia. powiem ci po sobie, że nie chciał bym być twoim dzieckiem. Moja mama popełniła błędy, też się wstydziła wrócić do rodziców i uciec od tyrana. Więc jeśli nie chcesz żeby dziecko cię przeklinało, to albo skutecznie walcz i ustawiaj go do pionu, albo uciekaj. Ja takiego skurwiela to bym w tydzień ustawił i chodził by jak szwajcarski zegarek.

córka twoja za to w ogóle nie jest ,ani słaba ani mocna psychicznie ,bo to niewinne dziecko , a cierpi przez twoją słabość. Ja ci powiem na czym polega owa słabość ,a no na tym że tak ci wygodnie ,boisz się zmian , dobry but ,choć trochę uwiera ,ale nowy może być niewygodny i /lub niedostępny tak ? Coż z tego że ty kochasz jak nie jesteś kochana ? Zdecydowalaś się na dziecko i tu jest priorytet.