Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zagubiona1991

GDZY FACET BIJE

Polecane posty

skoro jesteś słaba psychicznie, to idź na policję do dzielnicowego, powiedź co się dzieje i zapytaj o namiary na psychologa. bo tylko policja i psycholog ci pomogą. pomyśl o dziecku, jeśli nie o sobie to o dziecku właśnie. myslisz że dziecko się nie uczy od rodziców. potem będzie powielać to co zostało mu zaszczepione, jeśli to chłopak, to będzie lał żonę, jeśli to dziewczynka, pozwoli się lać w przyszłości. a wiesz jaka to trauma? wracaj do rodziców.

fantazja86-Oczywiście że agresja jest najlepsza na agresję. Wiem to po sobie, nie będę pisał szczegółów, ale dzięki agresji to ustawiłem wielu ludzi do pionu. A policja to śmiechu warte, zatrudniają same cioty, co sami się boją. Ja z policji robię sonie jaja, jak wszyscy zresztą. Policja to przestraszeni młodzi gówniarze.

zagubiona1991-Tak, sugeruje że możesz być złą matką, jeśli pozwolisz swojemu dziecku żyć w patologi. Obojętność też jest złem. Ja sie wychowałem w patologi i nigdy już normalny nie będę. Nie będę żył tak jak inni żyją. Zjebiesz dziecku życie i tyle. Twoja córka będzie albi kurwą albi dupodajką, która będzie chciała sobie tym sposobem podnieść samoocenę

Gość doradzić szczerze
uciekać jak najdalej, bo może być tylko gorzej i gorzej zebrać dowody i do sądu albo po prostu od razu się rozstać to jakiś chory związek

jEzeli chodzi o corke to on ja bardzo kocha i dajemy jej wzystko co w milosci najwazniejsze tyleże my sie niedogadujemy staramy sie przy dzecku nie krzyczec co dobrze nam wychodzi. Ale wczoraj po raz kolejny pokazal swoje zle oblicze co mnie zranilo i sklonilo tu napisac ... I szczeze to niespodziewalam sie ze ktokolwiek napisze mi ,ze moja corka bedzie dupodajką itp.

rolusiakrak, zaraz rzucę to na nasz temacik. zagubiona, leśny dobrze pisze. myslisz tylko o sobie i o własnej wygodzie, o tym że ci wstyd, a nie myslisz o dziecku. nie pozwól facetowi się lać. zrób z tym co kolwiek. kilka propozycji tu padło i nie tylko ode mnie.

Gość mika---
Tez mialam chlopaka ktory podnosil na mnie reke .. Wiedzial ze nikomu sie nie poskarżę . Wyrzucilam wszystkie jego rzeczy za okno i nie wpuscialam do domu . Aby bylo bezpieczniej , wyprowadzilam sie do siostry . Wiec Ci tez radze uciekac od niego , bo to bedzie sie nasilac

Gość maczu_pikczu
jak się baby nie bije to jej wątroba gnije. Facet dba o twoje zdrowie, powinnaś być wdzięczna.

Gość pomyśl kobieto
Jak facet bije, to uznaje że to jest sposób załatwiania spraw. Poglądów mu nie zmienisz. W kryzysowej sytuacji, albo jak mu coś nie wyjdzie będzie cie lał. Jak nie zareagujesz, uzna swoją przewagę i nie będzie się hamował. Raz walnie lekko, potem mocniej, a potem stłucze na kwaśne jabłko, a może i okaleczy. Ale jak chcesz być bita niewolnicą, to zostań w tym związku. Charakteru dorosłemu człowiekowi nie zmienisz. Raz przylał, przyleje i drugi, a potem i trzeci i tak to pójdzie.

Gość justynaaaA_1
Hej ja jestem ze swoim już ponad dwa lata i od niedawna zaczął mnie bić ale tylko jak dużo wypije i go lekko zdenerwuje...nie wiem za bardzo co zrobić on lubi popić i powiedział mi że będzie się leczyć żeby tak więcej się nie działo ale martwię się że nie dotrzyma słowa i znowu mnie uderzy...czy warto poczekać i zobaczyć co będzie potem czy sobie odpuścić?

Gość syllll
kochana nie daj sie ! Znam to po sobie .....