Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość burtkaaa

Czy naczynia trzeba myć pod bieżącą wodą czy można w misce?

Polecane posty

Gość burtkaaa

Ja myję tylko i wyłącznie pod kranem, a moja matka się na mnie drze, bo ona nalewa wodę rano do misek i później w tym caly dzien myje naczynia... To higieniczne? :O

Gość ja myje w misce
z całego dnia wieczorem wpierw,szklanki,potem talerze na końcu garnki i sztućce,płukam pod bieżącą i potem wycieram do sucha

Gość burtkaaa
ktoś jeszcze się wypowie?

Gość spasiba spasiba !!!!
Można myc w misce jak i pod bieżącą pod bieżącą wiadomo ,dużo wody idzie i większe rachunki Ja myję w misce wszystkie gary ale jak Ci wygodniej myj pod bieżącą,ale spróbuj umyć w misce mnie lepiej się tak myje

Gość milivanilii
robi sie wodę z płynem w zlewozmywaku lub misce w tym się zmywa i płucze dokładnie pod bieżącą potem na suszarkę lub wycieramy ściereczką jak mamy czas i lubimy wodę wymienia się w miarę potrzeby, ale jak naczynia nie są tłuste i nie jest ich dużo można potrzymać dłużej tę wodę a nie od razu wylewać

Gość milivanilii
na myciu pod bieżącą można zbankrutować to bardzo podraża koszty utrzymania gospodarstwa domowego i biorąc pod uwagę nasze pensje i ceny mediów - to szaleństwo pod bieżącą możesz sobie od czasu do czasu umyć szklaneczkę czy pojedyńczy talerzyk, sztućce, bo wtedy nie opłaca się robić wody

kiedys mylam naczynia pod bierzaca woda i jakos tak drogo mi nie wychodzilo pozniej maz kupil zmywarke i od tamtej pory nie chce mi sie ich zmywac wkladam do zmywarki i sie myja i tyle