Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mystakee

mam już dosyć tego pęcherza:( umieram z bólu

Polecane posty

Gość mystakee

ja naprawde czasem nie moge zebrać się i iść na uczelnie bo po prostu piecze mnie niemiłosiernie :( płacze non stop,moczę się w gorącej wodzie,az jestem czerwona,cała spocona,chłopak mi pomaga i mnie przebiera bo mu mdleje .. byłam u lekarza ,robiłam badanie moczu wyszło,ze mam jakies nieliczne bakterie ,dostałam antybiotyki i i tak nadal boli,miałam spokój na jakieś 3tyg. :(( czuję się jak stara babcia,łykam tylko te tabletki...furaginy,urosept,urosan,piję fitolizynę codziennie po 5kubków żurawiny z cyryną... już mnie strzela pomału :( mam 19lat i boje się iść wieczorem gdzies bo mam wrażenie,ze zaraz mnie podwieje i będę zdychać :( ...tyle pieniędzy na to wszystko wydaje,tyle wyżywam się na chłopaku za to,że mnie boli... jestem straszna,ale to wszystko przez ten pieprzony ból! co mam z tym gównem zrobić bo naprawde chyba umre w końcu,albo się będę powoli wykańczac...i wiem,ze tu juz byly 2 tematy chyba o tym,ale nic zego nowego się nie dowiedziałam..:( zauważyłam,ze mam te problemy z pieczeniem wtedy jak jestem "tam"sucha.. bo pod prysznicem jak ją wygrzewam to czuję ulgę,ale jak nawet wskocze pod kołdrę ciepłą,ale jest tam sucho to i tak piecze strasznie,to trwa juz pół roku co dwa dni,czasem nawet dzień w dzień

jeśli tak bardzo pieką wargi sromowe okładaj kefirem nie używaj żadnych środków do higieny intymnej bo wymywasz naturalna florę bakteryjną jedz dużo jogurtów

Gość skum_sklum
przeczytaj sobie o innych badaniach: http://www.pecherz.pl/badania.html i o tym, że takie objawy jak zapalenie pęcherza może być wynikiem innych chorób: http://www.pecherz.pl/inne-choroby-pecherza.html mi osobiście pomagała witamina c i żurawina jedzona na potęgę i świeża i kapsułki prouro i woda, dużo dużo wody i częste oddawanie moczu i wyleczenie partnera (bo okazało się, że ma infekcję bezobjawową). ale jak badania sa ok i nic nie pomaga to poczytaj tych innych, może to mycplasma, ureoplasma?

Gość MSka;)
spróbuj zażywać Furaginum,ja miałam zapalenie cewki moczowej i mi pomogło naprawde,ulga jak nie wiem co:) to jest ogólnie na zapalenia układu moczowego

Gość OponkaJaponka
a próbowałaś nasiadówki z siana? Podobno też pomaga.

Gość Też się męczyłam latami.
A teraz(prawie) mam spokój. Bardzo pomaga antybiotyk cipronex. Prócz tego tabletki dopochwowe gynoflor z bakteriami kwasu mlekowego. żurawina jest dobra, ale ta bez cukru. Cukier to Twój wróg. Uważaj na dietę, jedz dużo kiszonej kapusty-witamina C. Po każdym seksie staraj się zrobić siku i umyć się starannie bez użycia preparatów do higieny intymnej ( niszczą naturalna florę bakteryjną, która jest bardzo ważna ). Stosuj gorące okłady-termofor. Problemy o których piszesz często wiążą sie z suchością pochwy. Przy następnej wizycie zapytaj o to ginekologa. Suchość pochwy zwiększa ryzyko występowania objawów o których piszesz. Ja też wiele wycierpiałam, i mam za sobą wiele kuracji. Problem nigdy nie zniknie, ale mi udało się go prawie ograniczyć. Bóle pojawiają się naprawdę rzadko i nie są już tak koszmarne, a miałam jak Ty. Zdarzało się nawet że krwawiłam i gorączkowałam. Powodzenia!