yello123 267 Napisano 8 godzin temu 27 minut temu, evoiva napisał: I pewnie kazał jej siedzieć w domu, zamawiać drwale, pić winko, palić e p*ety i gadać do kamery. Jednym słowem „ wybitny specjalista „. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dobra _Dusza 7429 Napisano 8 godzin temu 20 minut temu, Mi a napisał: O jaką Anitę chodzi? No*t*je*stem? Tak. Z tej samej gliny co Siwa, lepsza od lepszych. Rozwiodła się, wyszła za bogatego księcia, siedzi w złotej klatce i rodzi mu kolejne dzieci. Podobno bardzo religijna się zrobiła. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dobra _Dusza 7429 Napisano 8 godzin temu 1 godzinę temu, Syreni śpiew napisał: Nie mam już reakcji - więc ślę dla Cebe kaszankę w sosie własnym za tę ripostę Toast kefirem, na pohybel antylarwiszonom ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Busz3131 3189 Napisano 8 godzin temu Jak myslimy, bedzie vlogmas, czy dzis czildej/lejzydej/musze odpoczac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PandaCzerowna 2125 Napisano 7 godzin temu Na pewno cały grudzień będzie jechać na depresji. To jest stała zapchajdziura. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mi a 1728 Napisano 7 godzin temu 52 minuty temu, Dobra _Dusza napisał: Tak. Z tej samej gliny co Siwa, lepsza od lepszych. Rozwiodła się, wyszła za bogatego księcia, siedzi w złotej klatce i rodzi mu kolejne dzieci. Podobno bardzo religijna się zrobiła. Obserwowałam ją na Insta i musiałam ją odsubskrybować bo była nie do zniesienie. I wiedziałam, że już nie będzie mi dane jej śledzić bo ma prywatne konto i chyba nie przyjmuje nowych osób;) to jakie peany pisała na swój temat były takie narcystyczne, że nie mogłam tego oglądać. Zapamiętałam jeden jej wpis, że mąż jest szczęśliwy gdy ma mądrą żonę;) na zdjęciu był jej uśmiechnięty mąż;) pamiętam też, że jak robiła sobie zdjęcie z nim bez jego twarzy to on stanął na stołku bo wydawał się wysoki, sięgała mu do ramion, a później okazało się, że jest niższy. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarnula40 421 Napisano 7 godzin temu 6 godzin temu, Ta_z_1_ napisał: Ja chciałam tylko dodać i zaznaczyć że życie mija... A Wera tak sobie leży i jęczy zamiast wziąć się za robotę. Za jakiś czas tez może nagrywała by z Laponii jak Andziaks. Ale jak jej pasuje leżeć to niech leży. Tylko niech nie narzeka jak się pewnego dnia obudzi z ręką w nocniku. Już się budzi codziennie z ręką na obszczanym materacu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarnula40 421 Napisano 7 godzin temu 6 godzin temu, Syreni śpiew napisał: Chyba z ręką na oszczanym materacu - to się już dzeje. To samo napisałam hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarnula40 421 Napisano 7 godzin temu 6 godzin temu, Busz3131 napisał: Juz daje Ci gotowom recepture na efekt WoW! Wypychamy se policzki pastujemy sie na braz (od czola po brode, kluczowa jest tez biala szyja) Wyrywamy 1/4 kudlow i upinamy kitke Zakladamy bamboszki i rozowe dresy Do torebki przypinasz pieroga Na smyczy masz dwie ciłały grubom i chudom Na glowe zakladamy rozowe, ogromne sluchawki Opcjonalnie (jak jestesmy w Mediolanie lub Pasymiu) zakladamy okulary z mojego awataru. Hahahahahahahahahahahahahahahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syreni śpiew 6748 Napisano 6 godzin temu 15 minut temu, Czarnula40 napisał: To samo napisałam hahaha Wielkie umysły myślą tak samo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
weronikazgierska 453 Napisano 6 godzin temu Jest wysryw, początek już jest wspaniały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarnula40 421 Napisano 6 godzin temu 31 minut temu, Syreni śpiew napisał: Wielkie umysły myślą tak samo Ale nie takie "szybkie mózgi" jak Siwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarnula40 421 Napisano 6 godzin temu Musiałam zmienić avek no musiałam hahaha grudzień Jar..uzelski wrócił 1 8 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr-Mlem 161 Napisano 6 godzin temu Tyle pie.rdolenia, a treści w tym żadnej 1 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evoiva 2712 Napisano 6 godzin temu 12 minut temu, weronikazgierska napisał: Jest wysryw, początek już jest wspaniały Twój avek przeraża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
weronikazgierska 453 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, Czarnula40 napisał: Musiałam zmienić avek no musiałam hahaha grudzień Jar..uzelski wrócił W końcu za kilka dni rocznica stanu wojennego 1 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
weronikazgierska 453 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, evoiva napisał: Twój avek przeraża Jak Lenin 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syreni śpiew 6748 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, weronikazgierska napisał: W końcu za kilka dni rocznica stanu wojennego A może to było dla uczczenia chwilowego stanu wojennego w Korei? Taki ukłon od Jaruzela? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evoiva 2712 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, weronikazgierska napisał: Jak Lenin Dokładnie to była moja pierwsza myśl- towarzysz Lenin 🥴 Edytowano 6 godzin temu przez evoiva Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarnula40 421 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, weronikazgierska napisał: W końcu za kilka dni rocznica stanu wojennego No dokładnie...swoją drogą Siwa stwierdziła, że to widzki uważają, że wygląda w tych okularach jak Jaruzela, tak tak Siwa, wszyscy wiedzą, że nie czytasz kafe hahaha 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biednakicia 2620 Napisano 6 godzin temu Dla mnie na miniaturce wygląda jak Buka - u Buki też był widoczny rząd zębów. A jaruzel swoją drogą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oli90 233 Napisano 5 godzin temu 90% najnowszego dzieła to barłożenie Jak nie na futonie to na łóżku jak można tak żyć... I ona twierdzi że nie ma na nic czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evoiva 2712 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Oli90 napisał: 90% najnowszego dzieła to barłożenie Jak nie na futonie to na łóżku jak można tak żyć... I ona twierdzi że nie ma na nic czasu Czyli standard, siwa trzyma poziom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syreni śpiew 6748 Napisano 5 godzin temu Odpaliłam wysryf i po pół h kapnęłam się, że czytam o czymś zupełnie innym, w ogóle jej nie słucham, nie wiem, co Zakolak robi. Przeskoczyłam na zakładkę, patrzę - a ta dalej siedzi w barłogu, kamera na suficie. Wspaniały to vlogmas, emocje jak na mazurskich grzybach. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GabrielaNowicki 965 Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, Czarnula40 napisał: Już się budzi codziennie z ręką na obszczanym materacu Zajebysty avec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Etoile 5570 Napisano 5 godzin temu 12 minut temu, Oli90 napisał: 90% najnowszego dzieła to barłożenie Jak nie na futonie to na łóżku jak można tak żyć... I ona twierdzi że nie ma na nic czasu Wiecznie przebodzcowany leń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MartaspodKielc 64 Napisano 5 godzin temu Wlasnie uswiadomiam sobie ze ogladam (moze duzo to powiedziane) zblazowana babe siedzaca na futonie i smedzaca o niewiadomo czym. Moj Boze co ja robie ze swoim zyciem. Lepiej zajme sie nauką jezyka niemieckiego.. wiecej korzysci. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Busz3131 3189 Napisano 5 godzin temu Wariatkowo: po calym dniu nic nie robienia ona mowi, ze musi odpoczac ale nie umi, oczywiscie mowi to lezac w barlogu na ktory sie przeniosla z innego barlogu, no i to ona jest prekursorkom i ona piersza mowila o depresji i teraz tez jom cos bierze i to pewnie depresja, no i to takie slodkogorzkie i sie cieszy, ze pomaga, ze cegielke dorzucila ale wece i psy tez jej dajom energie i super miec pieski no i dresy niewyprasowane i rano musi buze umyc i nakremowac i wtedy kawe moze wypic, bo wie ze juz tyle zrobila, no i przebrala lozko i posprzatala sypialnie a no i zje malitsersy rendiery albo rendiry chyba, bo ma problem z nazwami wlasnymi ale wie, ze rendir to nie nazwa wlasna, no nie wie czy wam sie podoba takie gadanie o niczym, ale piszecie jej, ze jest ok i taka forma jest super nie zmuszaj sie do niczego, bo ona to juz od 4 lat nie lubi swiat, bo to byl poczatek konca jej zwiazku a potem myslala, ze ma covid i w kolejnym roku tez myslala, ze ma covid i zawsze cos takze te swieta som taki jej obojetne, a no i rano dwie godziny wczesnie wstala i gdyby mogla to by ta wizyte odwolala ale nie lubi sie spozniac i woli byc wczesniej ale gdyby jej teraz odwolali wizyte to by bylo ok, wecie no i normalnie padla nie robi juz sobie drzemak ale dzis spala dwie godziny.... 1 1 7 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciekawska666 914 Napisano 5 godzin temu Jak śmierdząca ,pachnąca połową flakonu perfum jakie na siebie wylewa. Zapytali jej na tingtongu na srajwie czy dalej jej ulubione perfumy to Gu cci Bloom:P Odpowiedziała nie. No raczej jak to perfumy ślubne były. Teraz to takie słodko-gorzkie wspomnienia ale nie wywali falkonu tylko dalej eksponuje na półce. Jakość nie miała oporów innego badziewa wspomnieniowego wywalić. Chyba, że dalej zalegają w jednej z 3 czy 4 piwniczek w apartamentowcu. Co blekota ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciekawska666 914 Napisano 5 godzin temu Po kij Ci niemiecki, ruskiego się ucz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach