Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Pochwa w pochwie 17.™2

Kolejność prac po zeskrobaniu ścian wewnętrznych

Polecane posty

3 minuty temu, Bawidamek z Szczywilka napisał:

mogę założyć Onlyfansa jak się zbierz co najmniej 50 chętnych po 100 zł mc to będę regularnie wysyłał nudesy

masz mental divy 😄

2 minuty temu, aaaaaaaaa napisał:

Dokładnie’. Przy 160 można wazyc 50/49 i wygladac bardzo szczupło to co dopiero 55 przy 180

libed pierniczy jak potłuczony 

Ale szczupłe to nie zawsze lepsze... 

Niektórym lepiej na ubite buzia ładniejsza milsza 

2 minuty temu, libedowsky napisał:

zrobilem nawet zdjecie

Sobie? 😛 ocenimy twoje bmi na oko.

chce zmieniac na tuczniki itd

Jak tucznik to jeszcze pół biedy, ale te niektóre modelki są po prostu brzydkie. W katalogach Avonu się uparli na paszczury z diastemą i innymi defektami.

Niskie laski w typie Agatki czepek Ok 160 waza po te 47-49 co powiedzmy jeszcze do wzrostu pasuje a i tak wygladaja b szczupło to co dopiero taka waga na lasce 10-15 cm wyższej ?

12 minut temu, Żaba Monìka napisał:

Jesli jakas laska mialaby teksty jak Lezak to tez by byla obrzydliwa.

to byłaby idealna dla niego jak takie same teksty 😄

to bzdury sa z tum, prawidlowym bmi z netu ostatnio robilem ankiete na portalu pacjenta bo juz jako stary dziaders moglem sie zalapac na darmowe badania dla dziadow i mi wyszlo ze przy 177cm wzrostu powinienem wazyc miedzy 58 a 78kg 😄 i ze za gruby jestem 😄 zrobilem nawet zdjecie wiec juz skonczcie z ta propaganda grubasów ze prawidlowe bmi dla baby 170-cm to jest 70kg bo nie jest 😄

lobby grubych zmienia rozmiary modelki chce zmieniac na tuczniki itd. ale niestety z punktu zdrowia patrzac to bmi kobiety to jest 19-21 jak jest zdrowa a nie 25, 25 to jest otylosc i zagrozenie cukrzyca.

No wiadomo, ze to umowne, bo miesnie wiecej waza. Ja mam 1 60m i mysle, ze jednak bylabym zdrowsza wazac 60kg niz 35, to juz bmi 17.

W sumie nie bede juz komentiwac czyjejs wagi, bo to tak samo niemile jakbym napisala, ze jest za gruba.

Dokładnie’. Przy 160 można wazyc 50/49 i wygladac bardzo szczupło to co dopiero 55 przy 180

libed pierniczy jak potłuczony 

nic nie piernicze zaraz dojdziesz do norm medycznych pozniej ci wysle zdjecie. po prostu jak wiekszosc bab zaklinasz rzeczywistosc ze cos jest niezdrowe jak jest zdrowe bo patrzysz przez pryzmat tego ze jak wazylasm xx to sie zle czulam a normy nie dotycza ciebei tylko ogolu.

poza tym norma to norma wiek nie ma znaczenia a baby sobie uwazaja ze po 30 roku zycia to powinno byc inne bmi a niby dl;aczego 😄 ? chyba tylko dla poprawy samopoczucia 😄 czlowiek w wieku 40 lat ma takiej samej wielkosci np. watrobe etc niz jak mial 16 wiec powinien wazyc tak samo.

12 minut temu, Bawidamek z Szczywilka napisał:

ja mam proste łoniaki

Serio?

3 minuty temu, aaaaaaaaa napisał:

Nikt nie mowi o 70 dla 170 tylko komentuje 55 przy 180. Nie idz w skrajności jako odpowiedz na sensowny argument, kompletnie nie masz racji 

ale to bylo maksimum to 78kg i to dla faceta minimum prawidlowej wagi to bylo 58

wiec dla kobiety jak najbardziej norma to moze byc 55kg i ona sie miesci w normie

1 minutę temu, libedowsky napisał:

baby sobie uwazaja ze po 30 roku zycia to powinno byc inne bmi

Które baby? Jeszcze nie słyszałam, żeby ktoś tak mówił.

3 minuty temu, Caryca cukrowa napisał:

Sobie? 😛 ocenimy twoje bmi na oko.

nie tej normie bo mi wyszlo ze jestem knur i cyknalem fote z mysla o kafeterii 😄

3 minuty temu, libedowsky napisał:

nic nie piernicze zaraz dojdziesz do norm medycznych pozniej ci wysle zdjecie. po prostu jak wiekszosc bab zaklinasz rzeczywistosc ze cos jest niezdrowe jak jest zdrowe bo patrzysz przez pryzmat tego ze jak wazylasm xx to sie zle czulam a normy nie dotycza ciebei tylko ogolu.

poza tym norma to norma wiek nie ma znaczenia a baby sobie uwazaja ze po 30 roku zycia to powinno byc inne bmi a niby dl;aczego 😄 ? chyba tylko dla poprawy samopoczucia 😄 czlowiek w wieku 40 lat ma takiej samej wielkosci np. watrobe etc niz jak mial 16 wiec powinien wazyc tak samo.

Ale co ty w ogóle piszesz? Czy ja coś pisałam o wieku i bmi ? Czy jak ja sie czułam z czyms? Nie rozumiem na co to jest odpowiedz. 55 na 180 cm to bardzo mało. A ty nie potrafisz oceniać wagi wizualnie czego byłam świadkiem . Wiec chyba trollujesz żeby znowu pokazac jk to baby sie będą ‚pieklić’ a nawet nie wiesz o czym mowisz do końca i jak wyglada taka waga na takim wzroście 

Edytowano przez aaaaaaaaa

6 minut temu, aaaaaaaaa napisał:

Nikt nie mowi o 70 dla 170 tylko komentuje 55 przy 180. Nie idz w skrajności jako odpowiedz na sensowny argument, kompletnie nie masz racji 

no tak ona ma niedowagę

3 minuty temu, Żaba Monìka napisał:

No wiadomo, ze to umowne, bo miesnie wiecej waza. Ja mam 1 60m i mysle, ze jednak bylabym zdrowsza wazac 60kg niz 35, to juz bmi 17.

W sumie nie bede juz komentiwac czyjejs wagi, bo to tak samo niemile jakbym napisala, ze jest za gruba.

ale 35 to jets ponizej normy przeciez nie chce mi sie liczyc ale przy 160cm to bedzie gdzies kolo 48-50 idealna waga a nie 35

nie tej normie bo mi wyszlo ze jestem knur i cyknalem fote z mysla o kafeterii 😄

Nooo bo dla ciebie muszą być specjalne normy a z innych szydzisz.

To moze być jedna ze złotych myśli w rodzaju ze jak babka ma cycki to na pewno jest otyła bo innej konfiguracji nie ma 😛

2 minuty temu, Caryca cukrowa napisał:

Które baby? Jeszcze nie słyszałam, żeby ktoś tak mówił.

na kafeterii nie raz mi podawali ze tabele dla wieku np 35 to sa inne bo i sa ale to sa tabele moze od psychologa zeby sie gruby lepiej czul 😄 a nie emdyczne

1 minutę temu, Bawidamek z Szczywilka napisał:

no tak ona ma niedowagę

No to widać bez liczenia. Widać po wadze ty mowisz swoje ale libed wie lepiej 😃

Przed chwilą, Bawidamek z Szczywilka napisał:

poważnie

To jakaś mutacja genetyczna? Nie wiedziałam ze można tak 😀 ty mówiłeś coś ze jesteś arabem 😝 może oni tak maja (ja nie wiem uprzedzę :p)

1 minutę temu, Caryca cukrowa napisał:

Nooo bo dla ciebie muszą być specjalne normy a z innych szydzisz.

jakei specjalne z siebie tez przeciez szydze 😄

napisalem przeciez ze sei nie mieszcze w normie dla normalnych ludzi i to ci powiem ze duzo mi brakuje do tego zeby byc normalny 😄

na kafeterii nie raz mi podawali ze tabele dla wieku np 35 to sa inne bo i sa ale to sa tabele moze od psychologa zeby sie gruby lepiej czul 😄 a nie emdyczne

Pierwsze słyszę, zmyślasz.

Przed chwilą, libedowsky napisał:

A ty teraz wyciągniesz wszystkie argumenty z worka które nie wiadomo czyje sa a na penwo nie padły w tej rozmowie byleby udowodnic ze 55 to ‚normalna’ waga przy wzroście 180 😉 no powodzenia ci zycze 

Przed chwilą, aaaaaaaaa napisał:

To jakaś mutacja genetyczna? Nie wiedziałam ze można tak 😀 ty mówiłeś coś ze jesteś arabem 😝 może oni tak maja (ja nie wiem uprzedzę :p)

nie wiem ale są proste i sztywne 😂

To moze być jedna ze złotych myśli w rodzaju ze jak babka ma cycki to na pewno jest otyła bo innej konfiguracji nie ma 😛

bo zazwyczaj tak jest 😄

grube baby sie zwykle ciesza ze im cycki urosly to taki medal pocieszenia dla nich 😄

dlatego jak ktos cycki lokuje w necie to na 90% = grubas 😄

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się