Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokiekota

Czy czujecie sie kochane przez swoich mezow?Jak wygląda Wasze małżeństwo?

Polecane posty

Gość Grzegorz Kleszcz
dbaj o siebie kobieto a nie chodzisz w dziurawych dresach, z tłustymi włosami i zrzędzisz a potem wylewasz łzy na kafe że on się nie przytula w ciągu dnia :O

Gość Tak, ja czuję...
TakaMALAjedna I strrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraszny raptus z niego" Mój raczej nie, a też ma kierownicze stanowisko?

Gość razem6lataa
Wiem ze niestety czesto w zwiazkach umiera ogien ja chyba nie mogla bym byc w takim zwiazku, dlatego tak bardzo sie ciesze ze go znalazlam i mimo ze ma swoje wady i ciezki chartkter bardzo wazne jest dla mnie to ze czuje i pokazuje mi to ze mnie kocha. Jestem osobom ktora bardzo ceni przytulanie i dotyk napedza mnie to do zycia jak mi zle to wiem ze moge sie w niego tulic on poglaska mnie po glowie i bedzie lepiej

Gość Tak, ja czuję...
do Tak, ja czuje no i co z tego ze ci dom wybudowal,sam tez w nim mieszka.a jak po jakims czasie mu sie znudzisz,to cie z niego wywali bo przeciez to on go wybudowal,nie ty............." Ja jestem współwłaścicielem. :) Więc się nie ciesz..

Gość życietokibel
to ona go z domu wyj­ebie bo baby to złodzieje!

Gość Tak, ja czuję...
Jestem osobom ktora bardzo ceni przytulanie i dotyk napedza mnie to do zycia jak mi zle to wiem ze moge sie w niego tulic on poglaska mnie po glowie i bedzie lepiej" Tak, dla mnie to także ważne. :)

Gość kokiekota
Grzegorz Kleszcz zeby kazda tak o siebie dbala jak ja,to by bylo dobrze To Wy faceci o siebie nie dbacie...Zaczynacie dopiero jak wam sie jakas mloda dupa pod reke nawinie.Jestescie zalosni...

Gość Tak, ja czuję...
życietokibel to ona go z domu wyjebie bo baby to złodzieje!" Gdyby zasłużył, to i owszem. On jest tego świadomy, więc pracuje nad sobą i naszym małżeństwem.

Gość życietokibel
raz nie zmyje naczyń i powód się znajdzie!

Gość Tak, ja czuję...
TakaMALAjedna Hehe na budowie chyba robi, za granica. a Czemu tak pytasz?" Wolę jednak podpytać, bo nigdy nie wiadomo.. Gdyby to jednak o mnie chodziło.. w dowodzie mam inne imię, a tak na mnie wołają niektórzy. :P Ale odsapnęłam z ulgą :P

Gość Tak, ja czuję...
życietokibel raz nie zmyje naczyń i powód się znajdzie!" Ubezpieczył się na taką okoliczność, kupił zmywarkę :P

Gość Grzegorz Kleszcz
heheh ja o siebie dbam oczywiście nie kupuję roll-onów pod oczy ani innych pedalskich produktów ale biegam, ćwiczę, nie palę, nie ćpam ale jak widzę moje koleżanki z LO - dziś mamy prawie po 40 lat = to mi się odechciewa :O

Gość Tak, ja czuję...
Grzegorz Kleszcz - ja mam 10 lat mniej, niż Wy.. a też jak widzę niektóre rówieśnicę, to jestem przerażona.

Gość życietokibel
zmywarke ma ale jak mu nie stanie bo zmęczony bedzie to co? sąsiada zawoła bo inaczej się wkur­wisz?

Gość wiesnswi
Grzegorz Kleszcz za to twoja zona jest zapewne boginią?? Pfff:D

Gość Tak, ja czuję...
Ale ze mną chyba nie jest tak źle. Nieraz mąż mi jakąś pokazuje i mówi: masz pojęcie, że ona ma tyle lat co ty? Moja młodsza siostra wygląda sporo gorzej ode mnie.

Gość Tak, ja czuję...
życietokibel zmywarke ma ale jak mu nie stanie bo zmęczony bedzie to co? sąsiada zawoła bo inaczej się wkurwisz?" Już ja mam swoje sposoby. :P

Gość Grzegorz Kleszcz
co ciekawe - moja pierwsza sympatia = Jolka, nadal śni mi się (czasem) jakby miała wciąż 15 lat - tym bardziej po tym jak ją widziałem ostatnio (jakieś 8 lat temu chyba) :O spieszmy się kochać kobiety - tak szybko się starzeją :O

Gość oj grzesiu grzesiu
ja mam 32 lata ,czuje sie atrakcyjna i mloda,za to koledzy w moim wieku wyglada jakby juz byli dziadkami:P

Gość 904i8rr
czuje sie pozadana,adorowana,atrakcyjna,choc juz po slubie ho ho:D

Gość dada z biedronki
18 lat po slubie,seks bajka,bez zahamowań,mąż pracuje ,ja też ,dwoje dzieci.obowiązki na pól.mąż jednak suma sumarum więcej robi.a żeby nie było tak słodko to powiem ,że ciągle mało kasy ,bo dom kończymy.

Gość dada z biedronki
ale generalnie cieszę się z mojego życia .u nas z biegiem lat jest tylko coraz lepiej(odpukać).

Gość Tak, ja czuję...
oj grzesiu grzesiu - racja, jak przeglądam nieraz jakieś fotki w necie kolegów, to łysi i grubi to 90% z nich. :O

Gość Tak, ja czuję...
cia] dada z biedronki ale generalnie cieszę się z mojego życia .u nas z biegiem lat jest tylko coraz lepiej(odpukać)." Ja też mam wrażenie, że jest lepiej.

Gość kaiais
łysi i grubi-hahahahahaha dokladnie:D

Gość Tak, ja czuję...
Tak, ja czuję... oj grzesiu grzesiu - dodam, że chyba nie są świadomi swego wyglądu, bo wygląda taki jak wyjdź i nie wracaj, a pisze do mnie.. że chce się spotkać i pisze o jakichś miłościach.. tak jakbym mogła być zainteresowana. :O CZy on siebie w ogóle widział w lustrze?

Gość ewccciaa
Tak, ja czuję.. ile masz lat??

ja - to zależy. czasem mam wrażenie że tak, a czasem, że jest znudzony, a może zmęczony tym wszystkim. jesteśmy ze sobą 7 lat, małżeństwo 3,5. - on zasuwa po 12h, ja też zasuwam, ale mniej, za to sprzątam dom, piorę, prasuję, gotuję itp, do tego doszła mi moja podyplomówka. rzadko wychodzimy, jak chciałam na jakąś randkę, to albo on był zmęczony, albo za drogo, albo zmęczona byłam ja. był taki czas, że nie przytulał mnie, nie dotykał, seks to tylko z mojej inicjajcji, a jak ja nie inicjowałam, to raz na kilka tygodni. pytałam go, czy jeszcze go pociągam, powiedział, że tak, ale że jest zmęczony a jego libido z wiekiem maleje (ma 34 lata). - w miarę o siebie dbam. dla niego nawet schudłam niedawno 12 kg, bo wiem że to dla niego ważne. euforyczny seks spowodowany moją przemianą fizyczną był może z dwa lub trzy razy i wszytko wróciło do normy. - z drugiej strony pomaga mi jak może, robi zakupy, zawozi na studia, pomaga mi w nauce (podyplomówkę robię z jego specjalizacji), jest wyrozumiały. czasem dostanę od niego mały prezent, jak np moja ulubiona kawa czekoladowa. zawsze mówi "my". sama nie wiem co myśleć

Gość Grzegorz Kleszcz
si - nie da się ukryć, że wielu facetów swoją ruchliwość ogranicza do przejścia się po piwo... inna sprawa o której nie wspomniałem - to oczywiście geny (ja mam ten przywilej dany od Boga, że oboje rodzice wyglądają na wiele mniej lat niż mają i te dobre geny przekazali dzieciom)