Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fffassaffas

Moja koleżanka okazała się interesowną materialistką... jak z nią postępować?

Polecane posty

Gość fffassaffas

Miałam dobrą koleżankę (nadawałyśmy na tych samych falach, miała świetne poczucie humoru). Niestety ja rezygnuję z tej przyjaźni, ponieważ okazała się ona nieco inną osobą, niż myślałam, że jest. Zadaje się tylko z "bogatymi", jest łasa na kasę, często robiłam jej "przysługi" (a to u mnie przenocowała, a to ją gdzieś podwoziłam, a to przewoziłam jej rzeczy z miejsca do miejsca - głupia bylam, ale myslałam, że dobrze robię). O takie rzeczy nie prosiła swoich "wpływowych" koleżanek, tylko mnie. A jak gdzieś wychodziła, to z nimi, a ja nawet nic nie wiedziałam. Teraz pół roku mieszkała gdzie indziej, niedługo wraca, i zapewne znowu będzie moją "przyjaciółką" (kiedy jej nie było, rozmawiałysmy może dwa razy przez Skype, a wcześniej była gadka typu, że bedzie kontakt, na pewno ją odwiedzę itd). NIe chce mieć z nią za wiele do czynienia, oczywiście będę fair w stosunku niej, ale nie ma mowy o koleżeństwie. Ot, zwykła znajoma jakich wiele. Nie będę robić żadnych wyrzutów ani nic z tych rzeczy. Myślicie, że dobrze robię?

Gość Strasznie tęsknie za tobą...
dobrze robisz

Gość fffassaffas
Mam nadzieję... ;) Było mi przykro, jak się o tym dowiedziałam, i nic dziwnego, że mało komu ufam :O

Gość Strasznie tęsknie za tobą...
Ludzie to podłe świnie które potrafią tylko wykorzystywać :o Nie często zdarza się taka najprawdziwsza przyjaźń :o

Gość fffassaffas
NIestety :O Ja staram się trzymać ludzi na dystans własnie dlatego, ale miałam takie przeczucie, że z niej naprawdę równa dziewczyna. Niestety.