Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tymbarkoholiczka

petting

Polecane posty

Gość tymbarkoholiczka

ostatnio uprawiałam z moim chłopakiem petting , pozniej on mi włozył go do pochwy . na jakieś 10 sekund . włozył ok 4 cm nie więcej . nie spuscił sie , jestem dziewicza i nigdy tego nie robiłam . palcówke to tak .. ale nigdy nie czułam zeby moja błona została naruszona . czy jest mozliwosc zajscia w ciaze ?

Yyy... Taka mała uwaga techniczna - blona znajduje się przy wejściu do pochwy. Jeżeli był wstanie bez problemu włożyć aż (w tym wypadku) 4 cm, to blone musiałas mieć już wcześniej naderwana podczas palcowek. Tak, że nie wmawiaj sobie "dziewictwa". Za późno :D

Gość tymbarkoholiczka
chwila,chwila.. ale przecież tampony są także dla dziewic .. więc błona musi być o wiele dalej,bo przecież tampona wkłada się na ok 4 cm a sam tampon ma ok 3,5 !

W blonie sa otwory przez które np wycieka krew menstruacyjna. Perforacja może być bardzo różna. Jeżeli jest jeden duży otwór to blona może spokójnie się rozciągnąć i tampon przechodzi. Jeżeli jest kilka mniejszych to blona się nadrywa i się robi jeden większy otwór. Szczątkowa blone ma każda kobieta aż do pierwszego porodu, wtedy dopiero "idzie w mak" Poza tym oczywiście, możliwe jest, że masz rozciągliwa blone i pomimo penetracji nadal ja zachowalas. Ale to łatwo sprawdzić w lusterku. Blona dziewicza jest WIDOCZNA po rozchyleniu warg sromowych mniejszych.

Gość kwaadraat
Aż mi się rumak poruszył na widok tej nietkniętej norki...