Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dasgsagas

mit informatyków już prysnął? jestem informatykiem i nie mam pracy

Polecane posty

Gość dasgsagas

prawda jest taka, że wymagania pracodawców są takie, że żeby je spełnić to bym musiał się jeszcze 3 lata po studiach uczyć, a tak to mnie nikt nie chce zatrudnić czyli jakieś 8 lat nauki to już chyba bym lepiej na tym wyszedł gdybym poszedł do fizycznej roboty zaraz po liceum

Gość alllllegrowiczkakakka
jak jestes kiepskim informatykiem to czego oczekujesz?

Gość no niestety tak jest
ojej biedaczek ;/ przeciez w kazdym zawodzie pojawia sie przesyt kandydatow.

Gość niestety.....
ja tez bez pracy 3 lata i po kier. scislym ale wale to, dorabiam korkami

Gość Na pewno lepiej bys wyszedl
Ja jestem grafikiem mam 1500 na reke i na umowe zlecenie, a znajomej facet pracuje fizycznie i nie moze opedzic sie od pracy , ponizej 2 200 nie schodzi

Gość alllllegrowiczkakakka
poza tym nie sądzę że sama nauka jest tak strasznie pracodawcy potrzebna - raczej doświadczenie 🖐️ nawet, jeśli nie zawsze poparte jest papierkiem

Gość fdfhfgjghkjhl
po co wyszukujesz oferty pracy za granicą debilu?

informatyków potrzebują za granicą i w całej polsce. A popyt będzie co raz większy. Ale nie tylko informatyków bo i Grafików, Adminów, Programistów

na pewno będzie zatrzebowanie na: Web Deignerów, PHP-owców, Programistów, Adminów, Sieciowców... Grafików 2D, 3D Flash Reverse Enginerów

Gość dasgsagas
ja jestem programistą, oferty są ale dla ludzi z paro letnim stażem w wybranych technologiach (najczęściej do tworzenia aplikacji biznesowych - czyli nudnych jak flaki z olejem)

grafik, admin i programista to są informatycy informatyka jest pojęciem szerokim, wymieniłes jej działy niby umysł ścisły, ale chyba zbyt, bo ścicnał się do wielkości orzeszka...

Gość fdfhfgjghkjhl
ewka a ty sie zajmij swoim konkubinem a nie pieprzysz bzdury

do Ewa 33 Grafik to na pewno nie jest informatyk ale te polglowki pracodawcy tez tak mysla

bzdury to ty pieprzysz a mój konkubent nie jest niemowlęciem, żeby się trzeba było nim zajmować, cieniasie

Gość dport
jak przeczytałam temat na głównej to myślałam, że chodzi o mit informatyka, który jest nolajfem:P tak w konwencji kafe;) autorze tematu ile jesteś bez pracy? i jakie miasto to też ważne, wiadomo w mniejszych trudniej, ale głowa do góry:)

Ofert pracy jest od cholery, ale malo kto jest rownoczesnie informatykiem i zajmuje sie pisaniem programow, robieniem stron www , grafikiem (przypominam zawod inny niz informatyk), plastykiem, fotografem, dtp-owcem a generalnie do tego sprowadzaja sie wymagania pracodawcow dla grafika / informatyka

No tak o grafice 3 d zapomnialem :) Ale na szczescie w Szwecji maja normalne wymagania :) mam tam prace od 15.01

Gość ja tam trzepie konia
.

Gość dasgsagas
co z tego że w internecie są oferty jeśli oni dostają na każdą po kilkadziesiąt CV? raz zaaplikowałem na jedną IDEALNIE dla mnie, i co się okazało? że jestem jednych z 3 najpoważniejszych kandydatów i oczywiście ja nie dostałem, chyba tylko dlatego bo byłem z Polski