Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eremina88

CZY TAK MOZNA ZAJSC W CIAZE??

Polecane posty

Gość eremina88

Wczoraj zrobilam chlopakowi tak zwanego loda, wyplulam nasienie, poszlam umyc twarz i rece goroa woda, po godzinie mylam sie i dotnelam pochwe ta reka, dodam z byl to ostatni dzien okresu!! czy tak mozna zajsc w ciaze?? czy moglo byc cos pod paznokciem po godzinie czasu i umyciu rak 2 razy?

:D nooo tego jeszcze nie było :P plemniki ukrywające się pod paznokciem przed mydłem i gorącą wodą :D atakujące z zaskoczenia zza paznokcia :P :P dobreeee :D

Gość ewemina88
dodam ze mylam rece 2 razy mydlem i goroca woda... boja sie ze gdy mylam sie potem i dotkenlam pochwy ze cos moglo zostac pod paznokciem, a ja mam bardzo dlugie paznokcie;/

Gość ja nie plakalam
meaa rozjebalas mnie :) smieje sie teraz :D a autorko, wez kurwa siegnij czasow podstawowki, gimnazjum czy liceum i cofnij sie do lekcji biologgi, gdzie uczono jaka jest zywotnosc plemnikow poza ustrojem ;/ boze i takie kretynki biora sie za seks ;/

Gość kurde nie mogę zajebiste
:D długo nad tym myślałaś?:D

Gość dobre:)
haha jeszcze sie tak nie usmialam jak mozna zajsc w ten sposob w ciaze ty nie uprawiaj seksu skoro takie glupoty piszesz a w ostatni dzien okresu i po nim nie ma opcji zeby zajsc w ciaze bo sa dni nie plodne!ty jakas glupia jestes

Gość dobre:)
tak zwanego loda haha hahahaha nie moge ze smiechu

Gość Paseczki czekoladowe z turkuse
ciąża- na bank ciaza

Gość Gwiazdor***
Dziewczyno, nie bierz się za sex jeśli nie masz o nim najmniejszego pojęcia. Jestem na pewno w ciąży, moim zdaniem to już 3 miesiąc :D