Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

leśny

laska pisze tak "Szukam dziewczynynie jestem less,ale chce spróbować jak to jest

Polecane posty

Czy kobietom już naprawdę się pod kopułą poprzewracało? Skoro ktoś nie jest less, to jak można czegoś takiego próbować? To jest chore i obrzydliwe. Kobiety naprawdę są jakieś dziwne, wręcz pojebane. Wchodzą razem do toalety i oglądają sobie cipki. To nie jest dla mnie normalne....

Gość do pieca z takimi
:(

Gość fdgj,nhjk,,
a faceci ustawiaja sie w rzedzie po sciana i szczaja wszyscy w jednym czasie do pisauarow robia zawody w szczaniu na odleglosc wala w dupie swoje konie i spuszczaja sie na odlegosc wszyscy w kupie biora prysznic i tylko obserwuja ktory schyli sie po mydlo

Gość Kotastrophis
Bo jest bi? :D

Gość fdgj,nhjk,,
i zawsze pada na mnie, że to ja mam sie schylać :(

fdgj,nhjk,,-Nie zauważyłem tego. Fakt że sikamy obok siebie, ale nikt drugiemu nie patrzy co tam ma. A ja widziałem jak kobiety wchodzą razem do jednej kabiny i oglądali sobie cipki(nie pytaj jak to widziałem)

Gość głupia farbowana blondynka
a ciebie chooj strzela, że laska szuka laski i takie coś z dyndającym fiutem, nie jest brane pod uwagę. bye bye nudny fiucie :)

Gość głupia farbowana blondynka
lubie, jak chcę żeby ktoś mnie zeszmacił. Jeśli chodzi o prawdziwą miłość - tylko pipki