Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość W przyszlosci Emigrantka

Emigracja po 35 r.z. , bez jezyka

Polecane posty

Witam ,czy udało się Pani Emigrować (w przyszłości Emigrantka). Zastanawiam się również nad podobnym rozwiązaniem ,z tym ,że zamierzam sprzedać dom i zakupić coś niewielkiego za granicą . Sądzę ,że po 40-stce sam niewiele już zwojuję dla własnej przyszłości , ale mam trzy córki i chciałbym aby One miały lepszy start. Czy komuś już udało się ,bez szczególnej znajomości języka?

**pijak** ja emigrowałam po 30-tce bez języka za to z trójką dzieci jakoś się udało czwarte urodziło się już tu gdzie mieszkam własnie dla dzieci zdecydowaliśmy się wyjechać co by im było lepiej w zyciu i zdecydowanie jest!!!!! polecam

Gość zuzula111
do campari 34 ile lat mialy twoje dzieci gdy wyjechalas za granice ? ja mam dwoje dzieci w wieku 10 i 6 lat i tez mysle o emigracji

Gość dwa monitory
Zwykly facet latwo ci mowic, ze jest latwo bo cie partner utrzymuje. gdybys sam mial znalezc prace za najnizsza krajowa to inaczej bys mowil. Nie wmawiaj ludziom ze po 5 miesiacach beda miec 2 bedroom i samochod. ktos tez napisal, ze chce jechac za granice, bo nie chce kupowac mieszkania na kredyt, naprawde myslicie,ze mieszkania w polsce sa wciaz tak tanie ze popracujecie przez pare lat za granica i kupicie mieszkanie w polsce za gotowke?

Gość zuzula111
Jest tu kto ????????????

Gość jiojoijio
no jasne, ze polecasz, skoro dzieciaki zapewnily ci benefity i dach nad glowa. 4 dzieci= dostatnie zycie bez potrzeby pracy, co polaczki skrzetnie wykorzystuja:O

Gość ddwdd
jest tu kto?

Gość cadburyczekoladka19
fajnie, że niektórzy tutaj opisują jak się udalo innym znalezc prace itd. ja przyjechalam do UK do kuzynki narazie troche ucze sie jezyka i nidelugo bede szukac pracy :/ strasznie sie boje czesto czegos niezrozumiem lub brakuje mi slow

Gość gość
Moi znajomi wyjeżdżają w przyszłym roku do Anglii i chcą tam zostać na stałe..zamówili już nawet dokumenty z deluxa. Oby im się udało ale też są mega zestresowani jak to będzie...