Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grasitatele44490

:(

Polecane posty

Gość grasitatele44490

Nie znoszę świąt...w sumie to nic mnie ostatnio nie cieszy, nie mam sensu w swoim życiu. Nawet taka rzecz - jestem z chłopakiem 9 lat i do tej pory nie oświadczył mi się, smutno mi, nie daje mi to spokoju;( Nie wiem czy jestem taka beznadziejna, czy to z nim coś nie tak. Miał ktoś może podobną sytuację?

Gość sraka_praptaka_...
Twój chłopak ma 9 lat? Zgłaszam do prokuratury!

Mi sie oswiadczyl po 7 latach ale nie marzylam o tym i nie pedzalo mi to snu z powiem Bez tego czylam sie kochana i najwazniejsza Jezeli jest to dla Ciebie az takie wazne to moze porozmawiaj z nim o tym

Gość grasitatele44490
Tak, ma 9 lat, ale już prawie 10... Dlaczego on mi się nie chce oświadczyć, co ja mam to za niego zrobić? :(

Gość grasitatele44490
Jest boski w łóżku i w ogóle bardzo przystojny, tylko musimy się chować żeby nas jego mama nie zobaczyła, bo ona jest w moim wieku i wiecie.. głupio by wyszło. Ślub planujemy wziąć w afganistanie.

Gość grasitatele44490
Jest boski w łóżku i w ogóle bardzo przystojny, tylko musimy się chować żeby nas jego mama nie zobaczyła, bo ona jest w moim wieku i wiecie.. głupio by wyszło. Jak mi się oświadczy to pobierzemy się w afganistanie. JAk jego mamusia się dowie to i tak nawet nie ma tyle kasy żeby przylecieć tam samolotem, jedynie może na rowerze przyjechać...

Gość sraka_praptaka_...
Zapukają do Ciebie jutro nad ranem.

Gość grasitatele44490
Przecież jutro jest wigilia, zepsuję rodzinie całą wigilię... Mój facet jeszcze ze mną zerwie, boziu.. On ma 9 lat, nie 3. Więc chyba mogę z nim uprawiać seks...

Gość sraka_praptaka_...
Jego też zabiorą. Kolbami w drzwi załomocą.

Gość grasitatele44490
Rozmawiałam z nim i w sumie żałuję tego. Nawet gdyby oświadczył się po takiej rozmowie to nie będzie to tak samo cieszyć, jeśli zrobiłby to sam z siebie. Jakoś tak ciągle o tym myślę ostatnio. Z jednej strony naprawdę dobrze między nami się układa, myślę że to prawdziwa miłość, a z drugiej mam tyle wątpliwości przez to że nie potrafi się określić.

Gość grasitatele44490
z drugiej strony może dam mu jeszcze trochę czasu? W sumie według prawa jest jeszcze dzieckiem, może emocjonalnie także, tylko umie to dobrze ukryć? W końcu ja w wieku 9 lat bawiłam się jeszcze lalkami, a on już jest taki dojrzały..

Gość grasitatele44490
Podszywy wypierdalać!! Nie mam czasu się z wami jebać! wypierdalać chuje pierdolonie pojebanie popieprzone!

Gość grasitatele44490
Nie wiem po co tutaj napisałam, w sumie mogłam się spodziewać, że zobaczę tylko głupie wpisy i rady typu " a mój mi się oświadczył po (..), a ja nawet wcale nie chciałam tego... ale jest cuudownie, on jest taki kochany, bla blalaa..." to forum to kompletna porażka :(

Gość Olekkk
o matko! Jak może 9 letnie dziecko być dojrzałe? hahahaha

Gość grasitatele44490
Chodzi mi głównie o to, że źle zrozumieliście. Nie chodzi mi, że jesteśmy razem 9 lat, tylko, że ON ma 9 lat. W sumie, to forum to jakaś porażka. Czytajcie ludzie ze zrozumieniem, albo do książek i się uczyć, bo jak na razie widzę, że same matoły tu siedzą.. Sorki,że tak chaotycznie, ale mam dzisiaj doła jak nie wiem. Jeszcze mój facet ma szlaban na wychodzenie z domu, a mi tak smutno. :(

Gość grasitatele44490
Święta idą, a ja? Ja nie mam nawet sił świętować, nic mnie nie cieszy! porozmawiałabym z Józefem, że moze jest trochę ze młody, ale boję się, że on mnie zostawi. W sumie zastanawiam się czy to jest prawdziwa miłość, skoro boję się, że on mnie odrzuci. Nie chcę być samotna. Rożnica wieku nie gra tu większej roli - ważne jest uczucie, tylko ono się liczy.

Gość grasitatele44490
Idę zadzwonić do Juzefa.. Trochę się niepokoję od 2 godzin nie ma go na gg. :( eh. chyba muszę się pogodzić, że 9 latek musi bardziej słuchać matki niż głosu serca :(

Gość sraka_praptaka_...
Jedyne, co w tej tragicznej sytuacji jest pozytywnego, to że 9 latek nie wytwarza jeszcze plemników. Przynajmniej nie ma zagrożenia patologiczną ciążą.

Gość sraka_praptaka_...
czkasz?

Gość grasitatele44490
no to jest wielki plus, bo możemy kochać się bez zabezpieczeń.

Gość oooooooooooooooooooo
haaaaahahahahhahahahahahahhahahahahahhhahahhahahahXD dobre "Idę zadzwonić do Juzefa.. Trochę się niepokoję od 2 godzin nie ma go na gg. " xD