Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Do prawiczków

Dlaczego nie skorzystacie z porad w necie na temat uwodzenia ?

Polecane posty

publikację typu NLS/NLP czy PUA mają to do siebie że zniekształcają rzeczywistość tworząc odmienią w skrócie mogą nieźle namieszać w umyśle. Myślę że powinny być zakazane bo wyrządzają więcej krzywdy niż pożytku choć dają sztuczną pewność siebie i motywację do działania nie czytałem wszystkich wypowiedzi. Ale nie ma i nigdy nie było metody uwodzenia kobiet, kobiety lecą na osobowość którą autentycznie trzeba mieć, można ją wypracować jedynie pracą nad sobą która jest bardzo trudna. Najgorsze w relacjach jest to że kobiety w przeciwieństwie do facetów są bezwzględne i szukają tylko ideału nie posiadają cierpliwości oraz umiejętności dydaktycznych chęci pomocy osobie zagubionej. Dlatego panowie pracujcie nad sobą zamiast narzekać i nie idealizujcie kobiet bo są tego nie warte

"dobrali się darker i oferma" Dwie przyjaciółki z penisami, chociaż szczerze mówiąc ja tych ich penisów nie jestem pewna...

Gość Do prawiczków
Pua to nie sztuczki ,ani czary mary może od tego zacznijmy bo widzę że część z was ma takie "stereotypowe" zdanie na ten temat. "no tak. tylko że to oznacza że musiałbym się po prostu zmienić w kogoś zupełnie innego. w kogoś kim nie jestem. bo na moją mimikę, spojrzenie, sposób poruszania się itd żadna nie leci" wiesz nie do końca to tak jest. Zapewne masz w sobie już teraz jakieś atrakcyjne cechy ,ale zapewne brakuje Ci czegoś jeszcze i to ty sam powinieneś już wiedzieć z czym masz największy problem z kobietami. Czy to nieumiejętności w rozmowie ? Czy może ubierasz się jakoś dziwnie ? Czy może miałeś już kilka okazji ,a ty ze strachu nie zrobiłeś nic dalej ? ..kij wie ..

"kobiety lecą na osobowość którą autentycznie trzeba mieć, można ją wypracować jedynie pracą nad sobą która jest bardzo trudna. " jak mnie takie teksty osłabiają na pewno ci wszyscy dyskotekowi podrywacze i inni zaliczacze na których lecą laski to goście z "osobowością" że ho ho :D

"publikację typu NLS/NLP czy PUA mają to do siebie że zniekształcają rzeczywistość tworząc odmienią w skrócie mogą nieźle namieszać w umyśle." Na szczęście ty ją nam zaraz wyprostujesz :D "Myślę że powinny być zakazane bo wyrządzają więcej krzywdy niż pożytku choć dają sztuczną pewność siebie i motywację do działania" O leczeniu fobii już nie wspomniałeś. Jak wygodnie tak pomijać co ważne aby teoria pasowała. "Ale nie ma i nigdy nie było metody uwodzenia kobiet" Są. "kobiety lecą na osobowość którą autentycznie trzeba mieć" Jak pokazuje rzeczywistość podrobić ją to nie problem. "można ją wypracować jedynie pracą nad sobą która jest bardzo trudna. " I dlatego tyle oszukanych potem co płaczą, że "on się zmienił" :D Kogo ty chcesz nabrać? "Dlatego panowie pracujcie nad sobą zamiast narzekać" A kto narzeka?

pewność siebie jest kompetencja nad którą się pracuję. Ma to wpływ w poruszaniu się pewnie w rożnych sytuacjach w rozróżnianiu chłamu od rzeczywistości. Puła to strata czasu

"na pewno ci wszyscy dyskotekowi podrywacze i inni zaliczacze na których lecą laski to goście z "osobowością" że ho ho " I na pewno ciężko pracują nad sobą :D "Pua to nie sztuczki ,ani czary mary może od tego zacznijmy bo widzę że część z was ma takie "stereotypowe" zdanie na ten temat." Mystery odwołuje się do magii i sztuczek, Ross do duchowości. Większość stosuje czytanie z dłoni i tzw. cold reading. "Zapewne masz w sobie już teraz jakieś atrakcyjne cechy ,ale zapewne brakuje Ci czegoś jeszcze i to ty sam powinieneś już wiedzieć z czym masz największy problem" Brak kilku zer po przecinku na koncie :D

Gość Do prawiczków
pirat flapjack Jest w necie wiele "gówna " związanego z PUA i oczywiście żadne techniki nie pomogą jak się siedzi w domu , nie pracuje , niema zainteresowań i nic kompletnie nie robi. Te "techniki" mają jedynie za zadanie pomagać. NLP jest dobre o tyle że również pomaga w zmianie i w hartowaniu swojego charakteru ,ale NLP nie zrobi tego za CIEBIE . To jest jedynie pomoc tak jak dieta przepisana przez dobrego dietetyka ,ale żeby schudnąć to ty musisz się do tej diety stosować. Ja dzięki NLP rzucam palenie tnz wspomagam się tym i jest prościej ,ale i tak pewien "ból" i "cierpienie" za tym idzie

Gość Do prawiczków
Dyskotekowi kolesie są przede wszystkim wyluzowani. Pytanie offerma na czym Ci zależy ? Czy na poznaniu kobiety która Cie interesuje czy na wyrwaniu pierwszej lepszej laski do wydymania bo jeżeli to drugie to nie mamy o czym mówić w takim razie ,a leżeli to pierwsze to sam przed sobą musisz przyznać z czym masz największy "problem" ...prace masz? własny kąt masz ? ..jeśli tak to już połowa sukcesu bo jesteś jakoś tam atrakcyjny sam w sobie.

"bo jeżeli to drugie to nie mamy o czym mówić w takim razie" dlaczego nie mamy o czym mówić?

Czytałem grę i inne artykuły PUA. W książce jak się dobrze wczytać można odnaleźć stwierdzenia by z tego nie korzystać nie podam ci cytatów bo nie pamiętam poza tym nie chce szukać ich. Z materiałów odnośnie podrywu mogę polecić polskie forum jest dobre i daję dobrą motywację. Odnośnie NLP lingwistycznie można przeczytać parę książek nie poradników i język się wzbogaci nie będzie taki ubogi. Jak czytam NLS nie mogę wyjść z wrażenia że to wszystko jest sztuczne nienaturalne i jak bym tak mówił wywoływał bym zdziwienie tylko

"Puła to strata czasu" No widzisz, ale zawsze się znajdą jacyś naiwniacy, którzy sobie ubzdurają, że dzięki jakimś poradnikom z melepety zmienią się w jakichś podrywaczy. Niestety prawda jest inna. A taki Offerma zaczytuje się w tych książkach i później głosi jakieś głupoty.

Gość Do prawiczków
Bielyje Rozy widzę ,że strasznie źle życzysz facetom ,którzy chcą włożyć ogrom pracy ,żeby chociażby mieć dziewczynę ,ktora po miesiącu ich nie zostawi bo o tym jak się dobrze poczyta PUŁA też mówi.

"A taki Offerma zaczytuje się w tych książkach i później głosi jakieś głupoty." ty to jesteś tak beznadziejnie zidiociała że po prostu nie ma słów. weź nawiąż jakiś kontakt z rzeczywistością zamiast tkwić w tych swoich urojeniach na mój temat to pogadamy.

"Dyskotekowi kolesie są przede wszystkim wyluzowani" Po kilku browarach to każdy byłby wyluzowany.

EwelinaEwa z fonu - tak tylko z ciekawości, masz rodzeństwo, np, siostre zabyjaną w facecie , który wystawaia woje najwieksze walory?

Gość Do prawiczków
to nie jest temat dla kobiet. Kobiety jak tylko słyszą PUA , uwodzenie to źle to odbierają i kojarzą ze sztuczkami , czarami , bajerami , śmieją się z tego ,że niby uwodzenia niemożna się uczyć itp ...a potem sa tematy w w stylu ..przespałam się z nim po 2giej randce ,a teraz nie dzwoni :D :D ..taK to był właśnie uwodziciel

!offerma "ona jakby raz coś z sensem napisała to by chyba umarła." Ja bym chyba umarła jakbyś w końcu stracił prawictwo.

"Ja bym chyba umarła jakbyś w końcu stracił prawictwo." Challenge accepted :D

no to teraz to już nie mam wyjścia. muszę je trzymać do śmierci, przynajmniej twojej, żeby nie nastąpiła z mojej winy. ja tam uważam że coś z tymi puami na rzeczy jest. tylko że nie do końca wiem co a i te próby w wykonaniu takich gamoni jak ten feniks są nieco żałosne. że o ich "uczniach" to już w ogole nie ma co wspominać.

"A teraz piszcie sobie swoje denne racje." dzięki za pozwolenie, nawet nie wiesz jak mi było potrzebne.

Trzepanie kasy od kolesi i tyle. Całkiem dochodowy interes.