agus903 0 Napisano Grudzień 23, 2011 Kto podejmuje wyzwanie? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alexis z dynasti33 0 Napisano Grudzień 23, 2011 JA! Dzisiaj zjadłam tylko kefirm troche sera białego i 3 gryzy kaczki pieczonej:P jutro tez sie nie bede objadac a po wszytskm pojde na dluugi spacer z moją milością Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agus903 0 Napisano Grudzień 23, 2011 Właśnie ja też chcę jutro jeść ostrożnie i spokojnie, a słodyczom - mówię nie! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alexis z dynasti33 0 Napisano Grudzień 23, 2011 tak sobie myśle żeby wyznaczyć sobie limit np 500kcal i go nie przekroczyc... w międzyczasie podczas rozmowy z rodziną pić dużo herbaty bez cukru i jakos sie przebrnie, a pozniej wybrac sie na spacer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agus903 0 Napisano Grudzień 23, 2011 U mnie spacer odpada. :( ale jutro się ładnie zważę podejmuję dalszą walkę z kilogramami zbędnymi, i tak dobrze, że się wzięłam za siebie i straciłam już 5kg! :) jeszcze jakieś 10kg przede mną! :) Zdrowe odżywianie + sport, od Nowego Roku będę pilnować, żeby na tydzień chudnąć 1kg - na spokojnie, ale na zawsze chcę się pozbyć nadwagi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alexis z dynasti33 0 Napisano Grudzień 23, 2011 ja szczerze mówiąc nie mam nadwagi, ale przytyło mi się po tabletkach antykoncepcyjnych:( Musze schudnąć 5-7kg tylko, ale i tak jest mi ciężko:P Damy rade! Ja tez chce 1 kg tygodniowo tracic bo tak jest nabezpieczniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agus903 0 Napisano Grudzień 23, 2011 Ja mam do stracenia pewnie jakieś 10kg jeszcze, choć jak mówię o tym ludziom, to twierdzą, że to jest przesada już. I u mnie tłuszcz odkłada się na brzuchu, więc nie jest źle - bo to tuszuję! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alexis z dynasti33 0 Napisano Grudzień 23, 2011 a ja własnie mam odwrotny problem... mój brzuch jest zawsze płaski. Wszystko mi idzie w nogi i dupke:/ i ewentualnie w ręce... a w cycki i brzuch nigdy;(((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werka84 0 Napisano Grudzień 23, 2011 Kobitki wszystkiego naj naj trzmam kciuki i też dołączam też nie chce przybrac w święta :- ) myślę że te pięćset kal wystarczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agus903 0 Napisano Grudzień 23, 2011 Ja mam zamiar zjeść sobie normalnie, ale będą to małe porcje, a 500kcal to nie dla mnie, już się w to nie bawię. Teraz stawiam na: wolniej, ale skuteczniej! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość qqqqqqq Napisano Grudzień 24, 2011 O, dzięki dziewczyny, przypomniałyście mi, że mam się dziś zważyć:) mi tam wszystko jedno, bo mam BMI 17, ale jestem ciekawa, ile mogę przytyć po 3 dniach obżarstwa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eeeeeeee???????? Napisano Grudzień 24, 2011 qqqqqqq jedz jedz, może w mózg pójdzie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jhfs Napisano Grudzień 25, 2011 no i ile przytyłas ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach