Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnicamarkotna

samotnica

Polecane posty

Gość samotnicamarkotna

od pewnego czasu zdalam sobie sprawe z pewnej bardzo waznej rzeczy - ze czlowiek cale zycie jest samotny. rodzina, partner to tylko przykrywka i odskocznia, prawda jest taka ze cale zycie jestesmy sami. i tak w ogole to irytuje mnie obecna dzisiaj znieczulica i brak wrazliwosci. ludzie oduczaja sie kochac... tak tylko sie wyzalam.

Gość Keaaa$ha
Aaaleś ty spostrzegawcza. Tak, człowiek to jednostka. JEDNO- czyli pojedyncza sztuka, czyli jak bardzo 'mądrze' mówisz, musi być sam, bo nasze myśli i uczucia są wewnątrz nas i nie da się nimi "do końca" poodzielić. A to, że istnieje znieczulica- a dawniej jej niby nie było? Była, była. Istnieją dziwki, istnieją debile, pasożyty, bandziory i złodzieje nie od dziś. Tyle ode mnie.

Gość gyju
a jednak widze ze rodzine i partnera to masz

Gość samotnicamarkotna
nie mam rodziny, partnera mialam do niedawna. kasha - wez wyluzuj i przestan sie popisywac swoja znieczulica, nie po to jest ten topik.

Gość gyju
wiesz, ze tak nie musi byc. i napisales to po to, zebym ci tak odpowiedzial.

Gość dorotayyyyyyyyyyyy
Zawsze byli zli ludzie,ale to prawda-człowiek niedługo oduczy się kochać.Zapomni co to miłość

ludzie się rodzą sami i umierają sami nie mu tu żadnej filozofii a znieczulica zawsze była daje się niepotrzebnie ideały starym czasom choć tak naprawdę są ich nie warte ach ci sentymentaliści

Gość samotnicamarkotna
zalezy jak kto definiuje sentymentalizm, sama nigdy swinstwa nikomu nie zrobilam, staram sie byc dobrym czlowiekiem , tez tak mozna zyc i to nawet zyc dobrze. I nigdzie nie pisalam ze kiedys bylo lepiej.

Gość samotnicamarkotna
ludzie rodza sie sami - nie o tym zupelnie mowie, zreszta mysle ze wiekszosc ludzi nie ma zielonego pojecia co to jest samotnosc. mysla ze to po protu bycie samym - brak przyjaciol etc. jesli to jest dla niektorych samotnosc to jest to dosc plytkie rozumienie tego slowa.

Gość samotnicamarkotna
napisalam dzisiaj bo dzisiaj zyje. skad mam wiedziec jak bylo kiedys? :P

wiem co to samotność bo jestem samotny i chcę się wyrwać z tego stanu. Wiem też o tym że można sobie wmówić jak jest źle a tak nie jest dla tego warto być optymistą realista