Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kartka100

mam problem

Polecane posty

Gość kartka100

Witam. mam 19 lat. Z moim chłopakiem zawsze sie zabezpieczamy podczas seksu. Jednak od ostatniej miesiaczki dwa razy zdarzyło się ze był we mnie bez prezerwatywy i wykonał we mnie maksymalnie dwa ruchy(byłam wtedy w okresie niepłodnym, oczywiscie nie doszło do wytrysku). Przez ostatnie 2 tygodnie chorowałam, brałam leki, cały tydzien zazywałam ibuprom max ( 2-3 tabletki dziennie), stresowałam się egzaminem. Teraz okres spoznia mi sie 4 dni, moj cykl nie jest idealnie równy zawsze, waha sie miedzy 28 a 31 dniami. Jednak boje się czy przez kontakt do jakiego doprowadzilismy jest szansa ze jestem w ciazy, czy moze jednak opoznienie okresu mogly spowodowac duze ilosci ibupromu max i stres. Bardzo prosze o pomoc. Z góry dziękuję.

stres, choroba i leki jak najbardziej mogą wpływać na opóźnienia okresu, 4 dni to żadne tam opóźnienie, normalne wahanie jakie ma czasem każda kobieta

Gość kartka100
dziekuje, pocieszyłaś mnie i uspokoiłaś trochę:)

Gość kartka100
podbijam temat. Moze jakas dziewczyna była w podobnej sytuacji?

witam. ja brałam antybiotyki i tabletki anty. Jak widać nie można mieszać a jednak nie zaszłam. Miałam we wakacje taką sytuacje ze bez zabezpieczenia się kochałam z chłopakiem. Nie kończył we mnie ale to były różne dni. Potem okres się spóźniał 12 dni z czego można było dodać jeszcze dwa bo czasem mi się 1 lub 2 dni spóźniał. Okazało się małą infekcją