Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

CO to za przystojniak?!?! zna ktoś?

Polecane posty

Gość hania zayebana na kartonach
Czkawka lubię cię ale mi się takie pizdki nie podobają:D

Nie mam pojęcia. Usycham z miłości i tęsknoty do jego innych fotek.:(

Nie mam pojęcia. Usycham z miłości i tęsknoty do jego innych fotek ech kurwa, ja mam to samo w stpsunku do tego Norwega co parioduje Breivika w filmiku, który tu kiedyś zamieściłam:O tak bym chciała chociaż imie jego znać aaaaaaaaaaaaaaaaaa:(

rentajo - zwyczajny facet?!?! jakbys wygladał jak którykolwiek z nich to byś nie siedział tu na kafe tylko rzucał monetą którą laske pierwszą wygrzmocić :classic_cool:

''Young man with headphones around neck.'' I to cały opis. :( Dzięki, Czkafka, przynajmniej mam o kawałeczek ciałka więcej. :P

jestes katolikiem? lubię pobożnych grzecznych chłopców ;) jak w realu nie ma fajnych lasek? to idz do tesco :classic_cool: chociaz masz racje, najfajniejsze laski są w virtualu :classic_cool:(takie jak my)

lol przecież to jakieś zmutowane dizecko :o buahaha kim wy sie podniecacie :D :D

Gość dksg;jagjaokj
brzydki gej! Prawdziwy meżczyzna powienien śmiertdziec i chodzic w tych samych ubraniach

To jest kaukaski chłop!!! Iiiii! Czkafka, kocham Cię. ❤️

hah wiesz nie pomyslalabym że to on :D zupełnie inny fryz itp. ale jak sie lepiej przyjrzec to linia brwi jest niemal identyczna więc to bardzo prawdopodobne :D jaki romantyczny z kfiatkiem:P

kaukaski?! :O w życiu bym nie pomyslala..czyli co ? rusek? rentajo http://cdn3.asteroid.pl/c13/a.fotka.pl/077/858/77858132_800_s.jpg wyglądasz jak chłop z potencjałem - biała skóra, normalne uszy, duże usta...ale image jako całość jest fatalny!! zapuść włosy! masz fryz jak 8 latek z PeGieEru zdejm te bryle bluze nadaj twarzy inny wyraz

Boże, ponad sto stron tych zdjęć, mam robotę. :O Ale jaką przyjemną. :D

Cygareta - ten Chris Winters nie podoba mi sie....zbyt męski :o wyglada na 30 lat conajmniej :P ja to gustuje w młodzikach Deka ale gdzie Ty to znalazlas wszystko?:D

no rentajo jak sobie chcesz, masz dopiero 17 lat...może za 3 lata jak bedziesz miał ochote na panienki to zdecydujesz sie zapuscic włosy, a może moda sie zmieni i znowu krótkie wrócą do łask

no skoro masz takie podejscie :o ale zobacz jakie powodzenie mają chłopcy z wlosami 10-20 cm aaa to portfolio widziałam, ale to chyba fotografa? i pelno tam wszystkiego, kobiet, bokserów... za dużo...powinien być jakis filtr żeby od razu przejsc do sedna :D