Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

CO to za przystojniak?!?! zna ktoś?

Polecane posty

wow jak Ty poznajesz że to on za każdym razem? :D ja to jak facet bez włosów to dla mnie już zupełnie inny człowiek, nawet mojego ojca nie poznaje jak wraca od fryzjera ;D

jądra jak u byka :classic_cool: tego węża to pewnie dwa razy wokół hydrantu musiał okręcić :classic_cool: albo mu stanął na widok fotografa :o :classic_cool: nie no żartuje :D ide grzać majty na kaloryferze :classic_cool: z/w 🖐️

Czkafka, ja wpatrywałam się w tę twarz przez ostatni rok za każdym razem, gdy mi było smutno, znam ją na pamięć. :D

*katpcza Szukam, szukam. Jak to było?... Ściągaj majty, nie zdjęcia i filmy, piractwa nie popieramy. :classic_cool: A łysi to po prostu...nie wiem, bez włosów to nie facet jak dla mnie. :(

Facet ma mieć jakieś włosy na łbie i koniec, chyba, że mu się nagminnie przetłuszczają. :O

Chcę tylko poinformować zainteresowanych, że oglądam dalej. Zostało mi jeszcze do kolacji trzy godzinki, więc...paluszki w ruch. :classic_cool: Już wiem, co to znaczy ''myśleć tzipą''.:classic_cool:

też z początku myślałam, że to bieber :O na szczęscie Deka wiedziała kto to zacz :classic_cool: facet łysy :o tylko jeden jest w miare przystojny Vin Diesel...i może Maciek Friedek łysi rzadko wyglądają dobrze jak mają nieidealny ksztalt głowy/uszu

fajne metamorfozy przechodzi :D bardziej sie zmienił na kilku fotach niż ja przez 10 lat :D w dłuższych i z szachami wyglada tak dosc tznotliwie

Gość piękny ten Rusek...
...

Gość BlackKitten
Pan Mietek z kotłowni?? :O

Gość to Justyna!
To Justin Biber i ma 17 lat

Gość dlaczego?...?..?
z twarzy to mlody strasznie ale jezeli chodzi o cialo to ciacho jakich malo...juz mi wyobraznia dziala hehe

Gość kya!!!!!!!!
jak w nicku

Gość Rusek wygrywa
cudny