Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tam tam tam tam tam

Co was panowie podnieca?

Polecane posty

Gość tam tam tam tam tam

w kobiecym ciele? Jaki strój? Na co zwracacie uwage w wygladzie kobiety? jaka sylwetka kobiety wam sie najbardziej podoba?

Gość alllegro
pupa, piersi i musi miec ... te ... kurvviki w oczach. tak w skrocie. jak bardzo jestes ciekawa to moge podac ci wiecej szczegulow.

Gość tam tam tam tam tam
podaj szczeguły jak pupa? jakie piersi? co jeszcze ci sie podoba?

Gość Allonzo
szczegół się pisze przez ó - analfabeci się zebrali fuj

Tak w skrócie, jak zasugerował kolega to się nie da. I bynajmniej nie podejmę się próby drążenia tego tematu. Z racji tego że nie mam weny twórczej :( a piękno kobiecego ciała, wręcz wymaga by się zagłębiać w najdrobniejsze szczegóły.

Ja lubię filigranowe kobiety, szczupłe biust 65 -70 B, włosy pasujące do urody, pupa jak brzoskwinka, zgrabne nóżki. Nogi mnie podniecają najbardziej.

Gość Szymuś
Klepsydra i gruszka, generalnie takie biodrzaste, wąskie w pasie. Inne raczej średnio, albo słabo mnie podniecają. Współczuje gustu miłośnikom kobiet w stylu Aniji Rubik

Gość wengoż
mniesiem podobajom takie ze 100 kilo rzywej wagi, ale nie wyrzzża nirz 155 centymery, bo ja mam 155 centymetry

Gość Wielbiciel buszu pod pachami
Rubensowskie

Gość rumianekkk
to zależy jak chcesz faceta podniecić czy tylko żeby mieli wzwód? wystarczy, że powiem "dzień dobry" - prościzna czy żeby przestał istnieć ich świat poza kobietą? żeby wszystkie zmysły odczuwały zapach kobiety? żeby przez cały rok po przebudzeniu szukali w poscieli ręką znajomych kształtów? żeby jedząc śniadanie mysleli tylko o tym co ona teraz je na śniadanie? żeby czując zapach innej kobiety na ulicy zastanawiali sie jak pachnie teraz ich kobieta i kto ten zapach moze odczuwać? - to juz fascynacja i miłość

Gość rumianekkk
ble ble ble cwaniaku czekam na to proste zdanie

I tak na marginesie jeszcze od samego "dzień dobry" nigdy mi nie stanął. :O Chyba będę musiał nad tym popracować, by nie psuć wyobrażenia o świecie kobietom, którym wydaje się że będą miały wszystko jak zaklaszczą używając dłoni. :P :P

Gość rumianekkk
michałku jeszcze nie słyszałeś mojego dzień dobry

Też nie. :( Już żebyś się nie męczył powiem ci że to Polka z korzeniami z Mazowieckiej ziemi, choć urodzona i wychowana w Łodzi. :)

Gość qpwoei
Generalnie wszystko jest ważne, zależy na co kto patrzy. Mogą być fajne dupy i co z tego skoro serce oddałeś jednej kobiecie i Ona jest najważniejsza.

Któż inny jak nie "Ona" okładałaby cię torebką, jak odprowadzasz wzrokiem dziewczynę, która jeszcze bezczelnie puściła ci oczko. :D Już myślałem że to wpis wyjaśniający mi co to znaczy "biała" Jednak pan Przystojny Nigga nie zapowiada się na dobrego pedagoga. :P :P :P

Gość ky-mani
ja uwielbiam masturbować się w damskiej bieliźnie i uprawiać seks z moją kobietą w miejscach niedozwolonych hehe

Gość Picior
Ja lubię patrzeć jak kobieta robi sobie dobrze . Podnieba mnie taki widok

Gość fetyszystastópek
Stopy,stopy,stopy ale oczywiście zadbane z pomalowanymi paznokietkami na krwisto czerwony.Rozmiar 35-36 na stópce jakaś rajstopka,pończoszka,lub sama kolanóweczka(koniecznie cieniutka taka której prawie wcale nie widać)Gdyby kobieta wiedziała,że jak widzę taki widok to tak gdyby stała przedemną nago.Straaaasznie podniecający widok.Moja kobieta ma takie stopy gdyby wiedziała,że w dużej mnierze to jest stopy przyczymiły się że jesteśmy razem.Podczas stosunku stópki są masowane,wąchane,lizane ssane paluszki.Dodam,że mają boski zapach.Wiem jestem fetyszystom ale jest mi z tym baaardzo dobrze i pozdrawiam innych fetyszystów kobiecych stópeczek.

Gość rumak
pojebało cie idiotko to nie to forum