Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Artur - 1986

Kocham moją dziewczynę !!! Dostałem wspaniały prezent pod choinkę.

Polecane posty

Gość Artur - 1986

Ona wie jak sprawić mi radość. Nie wiem jak Ona to robi ale czasami mam wrażenie że czyta w moich myślach :D Tak badzo Ją kocham !!!!!! Teraz już wiem że warto odkładać pieniądze i uzbierać na przyszłoroczne wspólne wakacje ;) Pokażę Jej że potrafię i chce dla Niej jak najlepiej

Gość ///.....///.....///
to co dostałeś?

Gość Artur - 1986
pudełeczko viagry i najnowszą płytę krzysztofa krawczyka

Gość mistrzostow
hahhahhahha. podszywacze sa genialni hahhahahhahahha

Gość Artur - 1986
spadówa podszyw :D

Gość Artur - 1986....
Nie tylko ja się cieszę ;) Każdy ma zarówno chwile szczęścia jak i smutku ... Raz jest lepiej a raz gorzej. Dziś mam swój szczęśliwy dzień ale jaki będzie jutro , tego nie wiem. Uszy do góry i czekaj na swój los szczęścia ;)

Gość Artur - 1986..........,
Ktoś szybko zorientował się że jest dobry temat do robienia sobie jaj i zaczernił mi nicka. Dzieciaki :D

Gość Artur - 1986..........,
No spróbuj strzelić co dostałem ;) Zapewniam że za jakiś czas napiszę Wam co to jest ;)

Gość Artur - 1986..........
płyta była z jego największymi hitami a także zapisem DVD jego koncertów , na urodziny dostąłem ogromny plakat z krzyśkiem i sztuczne pejsy w jego stylu

Gość mistrzostow
podszywacz numer 1 byl najlepszy hahahahha. zaden go nie pobije. :) "autorze" gratuluje prezentu ;)

nie będę strzelał ale tak mi przeleciało przez myśl że to nie była żadna materialna rzecz....tak sobie tylko pomyślałem ale nie wiem?

Gość fyvfsdaf
hahaha, nie moge :D

Gość Artur - 1986..........,,..
Ja jestem tylko zwykły prosty chłopak. Często nieobecny, głowę noszący w chmurach, bujający w obłokach marzyciel ... Robiący pozory zrezygnowanego z życia, który niczego nie ma ... ale ... jest dokładnie inaczej. Mam opatrzność nad sobą, która dała mi cudowną drugą połówkę ;) I dam sobie rękę uciąć, że niewiele osób ma wieksze szczęście duchowe niż ja.

No nie , materialna rzecz to nie jest :D To coś w co Ona sama włożyła sporo pracy i serca. Dziś idę z Nią razem na pasterkę i niech Bóg da abym wymodlił dla Niej to czego jej teraz najbardziej potrzeba - zdrowia. Jest ciężko chora ale nie jest to nieuleczalna choroba

no właśnie - z twojego postu bije taka autentyczna radość. To niemożliwie żeby jakaś materialna rzecz dała człowiekowi taką radość....od razu pomyślałem że to musiało być coś innego...ale nie będę zgadywał.

Gość sądzę, że...
dobra napisz jak ją zdobyłeś :)

Jakos tak jak Cię czytam, to mam wrażenie, że coś Ci siedzi na sercu.

scorpico ... Kiedyś przyjdzie moment w którym i Ty przeżyjesz euforię duchową :D Przyjdzie czas na długo oczekiwaną szczerą miłość i będzie Ci dane uwierzyć w to jak silna potrafi być więź emocjonalna. Jak wiele przeciwności potrafi przetrwać i jak może odmienić Twoje wnętrze :)