Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiony646

Smsy...

Polecane posty

Gość zagubiony646

Witam. Moja kobieta powiedziała mi ze nie wyśle mi dziś smsa na dobranoc bo nie ma aksy.. Ale czy to nie jest tak że jak się kogoś kocha to chce mu się powiedzieć choć słowo na dobranoc? Ostatnio się strasznie sucha robi wobec mnie.. Olać to? W ogole mówi ze już kasy nie ma i nie będzie do mnie pisać.. Fajnie co?

Gość ja swojemu mówię to samo
bo nie zawsze starczy mi kasy na koncie.. ale napisac mozna tez z netu

Gość zagubiony646
a tak bardziej serio?

Gość ktosikkkk
Ostatnio się strasznie sucha robi wobec mnie.. hmmm sucha powiadasz?.... nie podniecasz jej , dlatego jest sucha , ot co

Gość paolla3d
ja mam na odwrót... u mnie to mój facet ma małą potrzebę pisania i nie wiem czy to wynika z tego, że taki ma charakter, czy że mu nie zależy aż tak bo poza tym to jest bez zastrzeżeń i nie wiem czy suszyć głowę o to czy odpuścić tylko tu nie chodzi o brak smsa na dobranoc tylko np brak pisania w ogóle przez 2-3dni...

Gość zagubiony646
nie no to juz jest dziwne... Mnie troche to meczy.. bo nie lubie jak mi kobieta kolek wbija w serce takimi tekstami...

Gość ktosikkkk
paolla3d moj facet pisze /dzwoni do mnie milion razy dziennie , przy czym ja wcale jesli mu zalezy to sie odzywa , nawet jak nie ma na koncie to internet tez jest juz w tych czasach :P na moim bylym mi nie zalezalo , wiec nie pisalam do niego nic , do obecnego tak minimum 10 esow i jakies 1,5 h gadania [ wiec chyba cos jest na rzeczy] olewajcie tych , ktorzy was olewają , proste

Gość a ja wam powiem tak
weźcie przestańcie przeżywać smsy, przecież to chore :o ja nienawidzę pisać i zawsze wkurza mnie, jak znajomi czy facet mi truli o to. jak mam sprawę, to dzwonię, siedzieć i klikać jakieś "dobranoc", bezsens totalny na szczęście teraz jestem z kimś, kto to rozumie i nie wymaga pisaniny

Gość 666...7
to jej doładuj konto jak ma Ci tak wiecznie i codziennie pisać boże co za dzieci masakra !!!

Gość a ja wam powiem tak
i rozumiem jeszcze, że ktoś ma potrzebę pisania to niech sobie pisze. ale WYMAGAĆ od kogoś pisania i truć mu o to? tragedia. mój eks też mnie męczył o smski na dobranoc, to mu powiedziałam, że sobie ustawię żeby mu wysyłało automatycznie co wieczór i niech się cieszy :D

Gość dokładnie, skoro mówi, że
nie pisze, bo nie ma kasy, to jej doładuj konto...Jeśli dalej będzie wymyślać, to znaczy, że ma Cię gdzieś, więc olej ją!:)🖐️))