Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanaznowu

Po co?

Polecane posty

Gość załamanaznowu

Kilka miesięcy temu byłam po uszy zakochana w pewnym facecie. Nie wiedziałam jak właściwie on mnie traktuje, w końcu doszło do tego, że wyznałam co do niego czuję. Dostałam kosza. Potem niby wszystko było ok, ale z czasem kontakt się urwał. On się przestał odzywać, ja też. Dzisiaj napisał po 3 miesiącach braku kontaktu życzenia. Czemu faceci tak robią? Nie o to chodzi, że mam nadzieję na coś więcej, na pewno już nie mam. Zastanawiam się tylko po co to zrobił? Tylko rozgrzebał wszystkie wspomnienia, i to w Wigilię...

Gość e tamm nie pociesze
bo uczucia innych sa mu obojetne;) byc moze nie zdaje sobie sprawy ze przez niego cierpisz, olej goscia i spij spokojnie

Gość e tamm nie pociesze
bo uczucia Twoje i innych sa mu nieznane, byc moze nie wie ze tak cierpisz przez neigo, a wyslalal dlaczego? bo moze nudzi mu sie i wysyla do wszystkich.... tak tez moze byc

Gość Bruno Ferrero
życzenia to życzenia - miłły gest i tyle. O niczym nie świadczy poza tym, że przypomniał sobie o tobie wypisując bozonarodzeniowe laurki. Nie rozumiem na czym twój problem polega

Gość załamanaznowu
hmmm nie wiem co jest niezrozumiałego w tym, co napisałam. Wie, że mi na nim zależało, dał mi kosza, przestał się odzywać. Takie zachowanie boli, przynajmniej mnie bardzo bolało. Teraz odzywa się jakby nigdy nic, z życzeniami. Po prostu rozgrzebał to, co przeżyłam jakiś czas temu.

Gość trucień w miodzie
podziękuj za życzenia i zrób pa pa.

Gość napisz mu odwal sie
na tyle sobie zasluzyl, typ egoisty i emocjonalnego wampira

Gość efvfvue
tylko sie pospiesz bo pewnie juz skasowal numer!!

Gość d d f g j t d s df y j g f
c o z a g l u p i a c i p a u s o w a m o j e p o s t y n a c z y m l e c i s z n a u b u n t u m

Nie o to chodzi, że mam nadzieję na coś więcej, na pewno już nie mam. Zastanawiam się tylko po co to zrobił? skoro na nic nie liczysz to: czy to ważne ?

Gość szafa rumburaka
zrobil "wyslij do wielu", z automatu, pewnie te same zyczenia do kazdego w ksiazce telefonicznej, nic osobistego, moze nawet sobie o Tobie nie przypomnial, nie ma sie co podniecac, taka prawda.