Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zimnojsjsjs

nienawidze swiat !

Polecane posty

Gość zimnojsjsjs

Jest wigilia czas kiedy rodzina spotyka sie razem i jest milo przynajmniej w teorii.. Moja wigilia zaczela sie o 19 skonczyla pol godz pozniej. Wszystko juz o 20 bylo posprzatane .... Jedyna moja nadzieja na mile wspomnienie bylo to ze umowilam sie z chlopakiem na pasterke ale.... Wystawil mnie... Nie odp nie ma kontaktu a niby poszedl do cioci mial wrocic jak najszybciej a pewnie saie upil tzn tak bedie mi sie tlumacyl a jest napewno gdzies z kumplami.. W rezultacie siedze na lawce pod blokiem pije jacka danielsa i pisze na kafe tak musze siedziec przynajmniej do w poldo 2 zeby mama nie podejrzewala ze on cos wywinal ... Zimno a jak u was?

Gość srtututututtutututut
No to żulki pasujecie do siebie :-) Tylko czemu pijecie oddzielnie?

Gość zimnojsjsjs
Eh to nie tak on mi nie odp a nusialam wyjsc z domu bo juz kazdy pytal co zz nim nie chce zeby zle o nim mysleli a wiedzialam ze nie jest najcieplej wiec musze sie jakos rozgrzac poza tym smutno mi. Bardzo chcialabym zeby nie bylo swiat a on nie jest zly tylko ci jego koledzy

u mnie widżilia zaczeła sie o 16 a skonczyla o 17 zreszta juz wczesniej mi i tacie sie nudziło...też bym se popiła..mam tylko dwa piwa i trzymam na czarną godzinę:(

Gość zimnojsjsjs
Popiszcie ze mna to jedyny sposob zeby szybciej minal czas.... Ja tez mialam na sylwestra to ale uznalam ze dzis. To jedyny sposob zeby bylo milej

Gość zimnojsjsjs
Chodzi o to ze wychodzac powiedzialam ze ide na pasterke z nim a mnie olal nie moge wrocic do domu bo co powiem honor mi nawet nie pozwala

no rozumiem...ale może rodzice już śpią? mi ojciec każe wyłączyc kompa własnie :o no co za życie /.//też przestaje lubic świeta w tym momencie :(

Gość zimnojsjsjs
Mam dwa psy jak wchodze do domu wszynaja alarm moja mama pominela sie z zawodem powinna byc detektywem odrazu wyczai i sto pytan no pieknie i trace jedyna rozmuwcynie tzn przez o kreskowane ale nie umiem na tel cofnac

Gość zimnojsjsjs
heszcze tylko godz

To ciesz się, że u Ciebie chociaż nie pada, bo u mnie leje i nie wiem gdzie miałabym się podziać jakbym nie mogła do domu wrócić tak jak Ty teraz;/

Gość zimnojsjsjs
Ale jest zimno w chuj za przeproszeniem. Musze siedziec tu jeszcze godz a czuje ze zbiera mnie na placz co jest trudne do osiagniecia zadzwonilam do niego odrzucil nie napisal wiec to chyba koniec ...... Magia swiat

Gość fleczon
to idź posiedź w kościele

Gość zimnojsjsjs
Po pierwsze juz wszystko sie zaczelo i nie dlugo konczy ja podpita i zmarznieta ze lzami w oczach nie pojde pisuzcie co u was jak swieta lub samopoczucie pogadajmy razem raznij

A ja myślałem , że też będzie drętwo, ale się najebałem z nowym facetem mamy i wigilia trwała od 19 do północy. A twój chłopak , no cóż może przynajmniej jest przystojny, a zresztą wy lubicie takich chamów...

Gość zimnojsjsjs
Jest przystojny i uroczy i zawsze mnie zakreci ze mu wybacze ale z mojej str to koniec tym razem jaki chlopak pozwolil bny zeby jego dziewczyna marzla sama na dworze ze zjebanym,i swietami

Gość zimnojsjsjs
Zazdrosze swiat wam wszystkim jakich. Byscie nie mieli ...wy baczam mu hociazby dlatego ze juz chyba sie pzyzwyczailam do tego ze moje zycie to jedno wielkie rozczarowanie

Gość zimnojsjsjs
Ordczzuwam ze taki nie jestes skoro tak mowisz wiec moze popiszemy chwike jak maasz czas bediwe mi milo

Gość zimnojsjsjs
Nie obrazasz mnie wiwem sama ze jestem kretynka bedac z nim ale co czasami jest zro bic czlowiek zeby nie czuc tej samotnosci... Pewnie po myslisaz ze sie teraz tylko usprawiedliwiam ... Popisac mozemy o wszystkim jak ci pasuje

Nie wiem czemu kobiety, tak lubią być obrażane i poniewierane... Wiem to z własnych doświadczeń, jak traktowałem dziewczynę jak szmatę, to miała na mnie ochotę, a jak byłem miły i dowcipny, to zawsze wybierały chamów.

Gość zimnojsjsjs
...Uwierz gdybym spotkala na swojej drodze milego juz naqwet nie zabawnego ale zaintewresowanewrgo i oddanego zeby mu zalezalo.... Marzenie. Co mi po takim draniu tyle ze on taki nie byl na poczatku... Ile masz lat?

Gość zimnojsjsjs
Nie prawda nie generalizuj ,.. Ktos kto nigdy ciewpla nie doznal wiele za nie da ...