Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miroslawa

POMOCY

Polecane posty

Mam STRASZNY PROBLEM,nie mogę sobie poradzić!!! Kiedyś wyskoczyło mi coś na nodze,nie wiedziałam co to jest... Właściwie nic niepokojącego,sadziłam ze to strupek zwykły. Ale gdy sie nie goił przez parę miesięcy,stwierdziłam,ze coś jest nie tak. Dermatolog powiedział,ze to coś grzybicznego. Przepisał mi "Elocom" Nie przechodziło wcale..Już rok czasu z tym walczę. Właściwie przyzwyczaiłam się,ze to mam. Dwa tygodnie temu zrobiło mi sie coś takiego na brzuchu. Wystraszyłam się , gdy następnego dnia zobaczyłam jeszcze dwa takie placki (wyglądające jak strupki) nie wiedziałam co sie dzieje. Dziś mam cały brzuch mam w wysypce, które przetwarzają sie w postać strupków grzybicznych(strasznie swędzących). Zauważyłam również ,ze się przenoszą na całe ciało(nawet już na głowie). Boję sie,ze zrobi mi sie coś takiego na twarzy,a moje ciało wygląda strasznie.Co mam z tym zrobić. Wiem ,ze muszę iść do dermatologa,ale on mnie przyjmie pewnie po Nowym Roku,a zaznaczę ,ze z dnia na dzień jest tego więcej,swędzi i sie przenosi...CO TO JEST??Proszę pomocy

Gość mozemy pogadac o
kobieto jedz do szpitala

myślicie? ze powinnam? Obecnie mam to na brzuchu,plecach szyi zaczyna mnie drażnić też głowa :(

Gość bhdsf
idz koniecznie do szpitala po co czekac w niepewnosci?

Czytam już któryś dzień i prawdopodobnie mam TO:(( II. Grzybice skóry gładkiej Jedna z najpowszechniejszych odmian grzybicy. Występuje w każdym wieku. Pojawia się na skórze szyi, twarzy, dłoni (głównie na odsłoniętych częściach ciała). Objawia się okrągłą lub owalną plamą rumieniową z towarzyszącymi jej pęcherzykami, które zamieniają się w strupki. Ponadto zmianom skórnym towarzyszy świąd. W braku leczenia zmiany skórne powiększają się. Leczenie polega na stosowaniu okładów. Stosuje się także zieleń brylantową i 1-5% nalewkę jodową.

Gość kup 2 myszoskoczki
sprawdż na necie termin łuszczyca i porównaj zmiany skórne ze swoimi