Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawda o prawiczkach

prawiczki nigdy nie będą szczęśliwe bo lubią się zadręczać i nie robią nic

Polecane posty

"Skoro jesteś taki mądry to wytłumacz" wytłumaczyłem ci powyżej. to taki cymbał który w ośrodki mózgowe ma "wdrukowane" jak pies pawłowa pewne skojarzenia. np "odmienność"="homoseksualizm", "polska"="zacofanie", "europa"="UE".

"Od nowego roku handel psami i kotami poza rejestrowanymi hodowlami będzie nielegalny." A co to za problem, trzeba mieć prawo w dupie i robic to co uważa się za stosowne. Ma się tylko jedno życie i szkoda go marnowac na takie nic znaczące rzeczy jak polityka i przestrzeganie prawa.

"i wszędzie widzisz "lewaków" no widzę bo oni wszędzie są. przecież lewactwo opanowało całą zachodnią cywilizację. przecież przestępstwo "homofobii", "krzywizna banana", zakaz sprzedaży własnego psa czy dania klapsa własnemu dziecku już o powszechnych obowiązkowych ubezpieczeniach społecznych albo oświacie nie wspominając to są wszystko lewackie pomysły. i co chwilę wprowadzane są nowe. to nie jest tak że ja widzę coś czego nie ma. raczej należy ubolewać nad głupotą takich jak ty, że zdajesz się nie widzieć tego co jest wszędzie wokół nas.

wytłumaczyłem ci powyżej. to taki cymbał który w ośrodki mózgowe ma "wdrukowane" jak pies pawłowa pewne skojarzenia. np "odmienność"="homoseksualizm", "polska"="zacofanie", "europa"="UE". Polska nie kojarzy mi się z zacofaniem, co nie znaczy że nie jest zacofana. Odmienność nie kojarzy mi się gejami, europa z "UE" i myślę , że jak ty to mówisz Cymbałów urobionych przez lewacką propagandę jest bardzo niewielu tylko, ty ich wszędzie dostrzegasz. Jak pisałem wsześniej może to być schizofrenia.

"A co to za problem, trzeba mieć prawo w dupie i robic to co uważa się za stosowne." tyle że to są wykrocznia/przestępstwa i państwo je ściga a jak cię złapie to zapłacisz karę lub pójdziesz do więzienia. dziwne trochę że "szkoda ci marnować życie" nap rzestrzeganie prawa a nie szkoda ci go marnować np na pracę z której zarobek będziesz musiał oddać państwu bo chciałeś własnego psa sprzedać. jeżeli zarabiasz np 20 zł na godzinę a państwo nałoży na ciebie karę wys 200 zł to znaczy że zabierze ci 10 godzin życia. tego ci nie szkoda?

Gość MarszczyFredzior
Powierzmy swój los Sercu Chrystusa

sergei877 "Я желаю здоровья и счастья для Зузанна Амелии и Розы." большое спасибо за поздравления! Zuzanna Amelia ## "Aneta - jak robisz te rosyjskie litery ?" Это очень просто. :) Zuzanna Amelia #### "co upiekliscie na swieta ?" To co zawsze- Nic. Inteligentny tępak "Co do tematu, to poniekąd prawda, nie robię nic żeby mieć dziewczynę, lubię się zadręczać. Ale dążę do tego, żeby być szczęśliwym bez dziewczyny u swego boku. A jeżeli chodzi o seks, to mam pierwszy raz za sobą ale 4 lata temu i był katastrofalny. Mogę rozładować swoje napięcie seksualne poprzez masturbację." Może masz jakąś blokadę po pierwszym razie? Poza tym piszesz, że lubisz się zadręczać może nie było tak źle? Albo jesteś za ambitny...

JA PIERDOLĘ, JA NIE DOSTRZEGAM TEGO CO SIĘ WOKÓŁ MNIE DZIEJE? Chyba jest wprost przeciwnie, myślę że przebywasz w bardzo małym gronie osób, skoro wszyscy dla ciebie mają takie same poglądy. Myślisz że nie dostrzegam absurdów życia codziennego? Dostrzegam, ale jestem zdania, ze lepiej zająć się własnym życiem, niż wietrzyć wszędzie spiski. Co z tego rząd wprowadza kolejny głupią ustawę czy zakaz? I tak nie zamierzam przestrzegać żadnych zasad, to moje życie i robię co uważam za stosowne. Masz jakąś obsesję na temat polityki i śmiesz pouczać innych że są zmanipulowani.

"Polska nie kojarzy mi się z zacofaniem, co nie znaczy że nie jest zacofana." no w każdym razie z "polaczkami" bardzo gorliwie się zgadzałeś. a za zacofanych to polskę uważają ci co to "w dupie byli i gówno widzieli" bo kto się ruszył choć trochę na zachód doskonale zdaje sobie sprawę że różnimy się od nich jedynie wysokością dochodu. i to wszystko. tak samo swobodnie posługujemy się nowoczesną technologią jak gdziekolwiek na zachodzie. świadczą o tym choćby nagrody jakie polscy programiści zdobywają na świecie. no ale tacy wytresowani przez rozmaitych "wojewódzkich" w "pedagogice wstydu" jedyne co to potrafią się "wstydzić za zacofaną polskę". no ale pedagogika wstydu jest nam potrzebna żebyśmy jak te woły bez protestów ciągnęli to, do czego chcą nas zaprząc. ostatnio w brukseli były olbrzymie protesty bo rząd belgii chce podnieść wiek emerytalny z 60 do 62 lat. u nas donald chce podnieść z 65 do 67 i żadnych protestów nie ma. przy czym średnia długość życia to w belgii 79 lat a w polsce 75 czyli belg na emeryturze żyje średnio 19 lat i protestuje bo mu się ten okres skróci do 17 a polak żyje 10 i nie protestuje że będzie żył 8. polska to bardzo dziwny kraj jak to powiedział zulu gula, obecnie poseł PO.

Gość vars
weżmy przyklad danii gdzie tam jak próbowano podniesc wiek emerytalny o 2 lata to ludzie sie zorganizowali i wyszli na ulice. a w polsce? nic, lud siedzi cichutko. robia co chca a ludzie nie protestuja

Inteligentny tępak "Dostrzegam, ale jestem zdania, ze lepiej zająć się własnym życiem, niż wietrzyć wszędzie spiski." Dopatrywanie się spisków to domena Jarosława i i jego zwolenników...

Gość vars
pis lepiej rzadzil niz obecna platforma.

Bielyje Rozy Nie chodzi o blokadę, śmiało mogę o sobie powiedzieć prawiczek, to że wtedy mi to udał to przypadek, panna była bardzo "łatwa" a , do tego pijana. Poza tym wtedy cały czas imprezowałem, a teraz w ogóle. Dobrowolnie zerwałem kontakt z wielką częścią moich znajomych, bo ich tak naprawdę nie lubiłem. Poza tym sporo się zmieniłem przez te cztery lata, nie szukam dziewczyny, bo nie mam to nerwów, nie chcę być po raz kolejny zranionym przez te pozornie niewinne dziewczyny.

vars "pis lepiej rzadzil niz obecna platforma." Chyba kpisz, PiS po prostu bezczelnie podpiął się pod zasługi innych i na tym opierał swoje 'sukcesy'.

Gość vars
"Chyba kpisz, PiS po prostu bezczelnie podpiął się pod zasługi innych i na tym opierał swoje 'sukcesy'." konkrety prosze. jakie zasługi? czyjej partii?

Gość koles olej laski one nie sa
nas warte znajdz sobie hobby np modelarstwo to cie tak wciagnie ze zapomnisz co to jest "kobieta"

{Polska nie ma sukcesow niestety wy naprawde widzicie roznice miedzy pis i po zawsze glosuje na pis tepak ile Ty masz lat?

Inteligentny tępak "...panna była bardzo "łatwa" a , do tego pijana. nie chcę być po raz kolejny zranionym przez te pozornie niewinne dziewczyny." Przecież to Ty 'przeleciałeś' pijaną i jeszcze piszesz, że zostałeś skrzywdzony? :D No ale dobra tam. Skoro piszesz, że dobrze Ci tak jak jest i nie zamierzasz się z nikim wiązać to trzymaj się tego. Przecież to Twoje życie i nie musisz się do nikogo dostosowywać.

Gość nie dyskutujcie z rozia
bo to jeszcze dziecko jak pis rzadzil ona miala 5 lat 🖐️

"nie dyskutujcie z rozia bo to jeszcze dziecko jak pis rzadzil ona miala 5 lat" Widzę, że jestem jak Ibisz- z dnia na dzień coraz młodsza. :D

OFFERMA. Wiesz w wielu względach się zgadzamy,a ty podchodzisz to rozmów tutaj chyba zbyt impulsywnie. To,czy Polska jest zacofana... zależy z kim by ją porównywać, ja porównuje ją z zachodem i wiem że Polacy nie są tak tolerancyjni, a standardy życia bardzo się różnią. W Polsce są niskie stawki płacowe przez co wielu ludzi żyjąc musi pożegnać się z godnością.Nsze poglądy na wiele spraw są zacofane. Poza tym w Polsce zdecydowana większość ludzi to ludzie wierzący.

Gość nie dyskutujcie z rozia
mlodsza nie , glupsza a i owszem pewnie te dziewictwo ci tak uciska na mozg i glupiegosz z dnia na dzien 🖐️ popros jakiegos kolege to moze da sie cos odratowac

wczoraj pisala matrioszka skads musi to znac nie wiem moze to jakas rosjanka albo bialorusinka prawoslawna

To nie chodzi o tamtą pijaną, ona sam do mnie podeszła i zaczęła się "lizać", nie szanowałem jej. Z resztą to była katastrofa... Chodzi o moje trzy podejścia to związku z kobietą. Za każdym razem byłem odtrącany, co mnie naprawdę dotknęło i zmieniło. Teraz w wielu sprawach jestem cynikiem...

"Dopatrywanie się spisków to domena Jarosława i i jego zwolenników..." dla wytresowanego przez lewactwo leminga każda krytyka władzy (poza krytką poczynani jarosława oczywiście) to "dopatrywanie się spisków". bo przecież wszyscy wiedzą że "władzunia nasza kochana" chce tylko naszego dobra, jest wspaniała i odpowiedzialna a to że benzyna już po 5,5 i od nowego roku znowu pójdzie w górę (wzrost akcyzy) to tylko "sprawka złych mocy" a ten kto uważa że to nie złe moce tylko złodzieje przy żłobie to "tropiciel spisków przeklęty". tak jak "tropicielami spisków" byli ci wszyscy którzy nie wierzyli że "rosjanie robią wszystko dla wyjaśnienia katastrofy smoleńskiej". nie mieć zaufania do rosji to przez wiele miesięcy był oszalały "kaczyzm - macierewizm" i dopiero obecnie "mądrość etapu" pozwala kwestionować praworządność rosji i uczciwość postępowania władz. nagle się "okazało" że rosja wybory fałszuje, no coś niesłychanego. a jeszcze niedawno donald tusk wypowiedział słynne "nie ma alternatywy dla dobrych stosunków z rosją". a teraz cały "cywilizowany świat" najwyraźniej się "pisizmem - macierewizmem" zaraził i kwestionuje oświadczenia rosji w sprawie wyborów. coś niesłychanego. a my jak niszczyli wrak tupolewa to wierzyliśmy że to "dla dobra śledztwa", jak się wyniki sekcji nie zgadzały to twierdziliśmy ze to "nieistotne" a jak rosjanie zmieniali zeznania kontrolerów z wieży w smoleńsku to "czekaliśmy na zakończenie śledztwa". tylko "oszołomy" twierdziły że to śledztwo coś nie bardzo uczciwe i rzetelne.