Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaaaaaaaaa

chory bokser!

Polecane posty

Gość zaaaaaaaaa

Witam! jestem bardzo zaniepokojona moim bokserem. Ma 8 lat i od dzis sie dziwnie zachowuje :( ma biegunke, cały drzy :( nie kontroluje biegunki :( na dodatek ciezko dyszy i kopie drapie czegos szuka w kocu. błagam o porade. podałam mu leki na zatrzymanie ale nadal ma biegunke :(

Gość cccccccccccfgttt
tepa szmato do lekarza idz

Gość zaaaaaaaaa
tepa szmato jest pierwszy dzien swiat!

Gość zaaaaaaaaa
biała Nokia dzwoniłam do naszej Pani weterynarz i kazała podac mu wegiel. podalismy ale kurde nie pomaga. czekamy bo przyjedzie dopiero jutro :| staram sie jakos na własna reke pomoc ale kurde boje sie ze zaszkodze ;/

Gość zaaaaaaaaa
podamy o 17 i nospe tez dalismy. cholera moze to głupie ale traktuje ja jak własna siostre i nie zniosłabym gdyby jej sie cos stało :|

Gość Jakub Wędrowycz..
Na noc włóż go do miski z octem balsamicznym, do tego kilka ziaren pieprzu czarnego, kilka zielonego, pół garści soli morskiej, rozmaryn, trzy liście laurowe, świeży korzeń chrzanu i owoce jałowca. Rano psinkę układamy w brytfannie. Nacieramy solą tłuczoną z czosnkiem, trochę pieprzu mielonego i po dwóch godzinach pieczenia w ok 200 C podajemy z pieczonymi ziemniaczkami i mrożonym bimbrem z powideł śliwkowych wyciągniętych z kosza za gieesem. Palce lizać :)

a jakiś mądry osobnik nie dał mu czasem czegoś ze świątecznego stołu? moj amstaff kiedyś też takiego pierdolca dostał, jak ktoś go poczestował mieszanką barszczu, schabowego i ryby po grecku, wet poiedzia, że tak się miotał po legowisku, bo miał tyłek obszczypany i wtedy też dostał węgiel