Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 dailahhhhhh

zakochana na kafe

Polecane posty

Go艣膰 kafeteryjne kurwiszcze
jak trzeba byc poyebanym zeby zakochac sie w literkach?馃槾

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kafeteryjne kurwiszcze
tak powiedz mu,ze sie zakochalas w jego literkach na pewno to odwzajemnia:classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dailahhhhhh
zakochany123 - Ty masz imi臋 na 艁, prawda? Wi臋c to nie Ty...:( Poza tym, gdzie napisa艂am, 偶e kocham jego pisanie? Napisa艂am, 偶e pozna艂am przez kafeteri臋. Subtelna r贸藕nica.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kafeteryjne kurwiszczee
no chyba,ze sie spotkaliscie.jesli nie jestes desperatka馃槾

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dailahhhhhh
Jestem desperatka, bo ca艂y dzie艅 czekam jak g艂upia, 偶e si臋 do mnie odezwie...a tu cisza. Komp milczy, telefon milczy ;( Z jednej strony chc臋 isc, napic sie i polo偶yc spac, a z drugiem wiem, 偶e b臋d臋 wraca艂a do moich "mobilnych 艂膮czno艣ci" - bo mo偶e napisze :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dailahhhhhh
Zakochany - jesli o niej my艣lisz, to napisz jej to. Czekanie te偶 boli :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kafeteryjne kurwiszczee
ale ty jestes pierdolnieta i zalosna:-D jesli ten koles to przeczyta kopnie cie w pezde az milo:-Dprzerazajaca desperatka:classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dailahhhhhh
ot贸偶 to ;(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dailahhhhhh
Id臋 spac ;(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zakochany123
nie jestem 艁 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dailahhhhhh
To mo偶e jednak Ty zakochany123 ? Chocia偶 chcialabym - bo to by znaczy艂o, 偶e o mnie my艣lisz ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zakochany123
mysle o Tobie 16 godzin na dobe, przez pozostale 8 snie 馃槝 :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dailahhhhhh
Ja o Nim te偶, to silniejsze ode mnie. Jest dla mnie najwa偶niejszy, nie wie o tym. Ca艂e moje 偶ycie wi膮偶臋 z nim. Wiesz co Zakochany123 - ma ta Twoja dziewczyna szcz臋艣cie, cholerne szcz臋艣cie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zakochany123
wiem ze ma, ona tez wkrotce sie dowie ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dailahhhhhh
nie powinnam, ale kurcz臋 - zazdroszcz臋 jej ;) Ja dzisiaj samotnie id臋 spa膰 - bez poca艂unku od niego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aquirre
Ja nie mam czarnego nicku.By膰 mo偶e chodzi o Mnie;)Przy okazji.Naprawd臋 czujesz,偶e to co czujesz to stan zakochania?Jak to jest?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aquirre
Nie pytam-"jak to jest"dlatego,偶e w og贸le tego nie do艣wiadczy艂em bo okazj臋 mia艂em.Pytam "jak to jest"zakocha膰 si臋 na forum przez forum.Co takiego szczeg贸lnego w Nim sprawi艂o,偶e czujesz,偶e si臋 w nim zakocha艂a艣 i czy pewna jeste艣,偶e chodzi ca艂y czas o T臋 sam膮 osob臋?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dailahhhhhh
To jest tak, 偶e wstaj臋 rano i pierwsza my艣l - On. - 呕e s艂ysz臋 Jego imi臋, a serce mi dr偶y. - 呕e rumieni臋 si臋 na sam膮 my艣l o Nim. - Czekam, t臋sknie strasznie - tak bardzo mi go brak. - Na sam膮 my艣l, 偶e mia艂oby Go nie by膰 robi mi si臋 strasznie przykro. Tego si臋 nie da slowami opisa膰, ale jest wsz臋dzie - my艣l臋 o Nim, staram si臋 dla Niego, wszystko robi臋 z my艣l膮 o Nim...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aquirre
Znasz jego imi臋?Wiesz cokolwiek o Nim wi臋cej ponad to co tu pisze?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dailahhhhhh
Zakocha艂am sie troch臋 p贸藕niej, z czasem. By艂 inny....jest w nim co艣 intryguj膮cego...Rozumiemy si臋 bez s艂贸w, mamy podobne my艣li. Przy nim jestem szcz臋艣liwa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dailahhhhhh
Znam ;) I nie tylko imi臋 ;) Nie utrzymujemy kontaktu przez kafateri臋 :) :) :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aquirre
To co opisa艂a艣[zreszt膮 do艣膰 celnie]to co艣 na kszta艂t zauroczenia.To mo偶e przerodzi膰 si臋 w mi艂o艣膰 ale czy tak b臋dzie to poka偶e czas i Tw贸j umys艂.Nie wiem jak d艂ugo 艣ledzisz go tu i jego wypowiedzi na forum ale je艣li to trwa od kilku miesi臋cy to bardziej prawdopodobne,偶e jest tym o czym napisa艂em.To specyficzna sytuacja.Nie wiedzie膰 go.Nie mie膰 z nim kontaktu ponad to co czyta si臋 jako jego posty.Z jednej strony to nawet romantyczne bo dotyka tego co w cz艂owieku-jego przemy艣le艅,umys艂u a nie nie tylko cielesnej otoczki ale z drugiej strony....wielu jacy 偶ycie znaj膮 wyda膰 si臋 to mo偶e lekko anachroniczne.Masz do tego prawo ale je艣li chcesz aby to nie pozosta艂o majaczeniem serca za czym艣 lub za kim艣 to musisz spr贸bowa膰 zrobi膰 krok i zaproponowa膰 mu kontakt bardziej osobisty.Przej艣膰 z nim na priv by go pozna膰.Chcesz tak to prze偶ywa膰 ca艂y czas?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aquirre
[Znam I nie tylko imi臋 Nie utrzymujemy kontaktu przez kafateri臋]. Rozumiem.Wobec tego cofam wcze艣niejsz膮 diagnoz臋.Skoro si臋 znacie to inna sprawa.;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dailahhhhhh
Ju偶 wy偶ej pisa艂am, 偶e nasz kontakt jest prywatny. Ja dzi艣 strasznie t臋sknie do niego, a On si臋 nie odezwa艂. Trwa jaki艣 d艂u偶szy czas ju偶, wi臋c bardziej stawiam na zakochanie ni偶 zauroczenie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aquirre
Spr贸buj si臋 zbli偶y膰 do Niego jako艣.W ka偶dym razie 偶ycz臋 Ci szcz臋艣cia i spe艂nienia marze艅.Wam wszystkim zreszt膮 te偶.To bardzo wa偶ne w ludzkim 偶yciu.Ka偶dego dnia si臋 o tym przekonuje.Pewnych potrzeb wewn臋trznych nie da si臋 lekcewa偶y膰 je艣li ma si臋 w sobie wra偶liwo艣膰.Je艣li chce si臋 kocha膰 i by膰 kochanym.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dailahhhhhh
Aquirre - dzi臋kuj臋 za dobre s艂owa. Staram si臋 jak mog臋, ale nie wiem z jakim rezultatem. Spokojnej nocy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dailahhhhhh
mo偶liwe ;) Tylko czemu mnie igorujesz dzisiaj :( Co to 艢wi臋ta, to mo偶na sobie zapomniec ;(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mimimo XO
ale z ciebie j臋czy doopa:o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dailahhhhhh
Dobrze, ju偶 nie j臋cz臋 - zakochanie to pozytywny stan :) Ale s膮 takie chwile, trudne....

Udost臋pnij ten post