Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cunnika

nie przeraża was to,ze coraz gorzej na swiecie sie dzieje?tez to zauwazacie?

Polecane posty

Gość cunnika

co rok coraz gorzej..kiedys nie było tak jak teraz,z roku na rok coraz gorzej. wszystko drozeje,ludzie sa coraz bardzo samolubni,bezrobocie,przemoc,terroryzm.ciągły strach przed jutrem. przeraża was to?

Gość ...ot..co...
idzie wojna... 😴

Gość 2 myszoskoczki
do tego wszechogarniajacy materializm, bluzganie na księzy i kosciół, wojujący ateizm, promowonie zboczeń i budowania zycia na dupie i karierze z gatunku tych po trupach do celu... tia :O

no a jakby odeszli wszyscy to była by taka dzicz na świecie że sobie nie wyobrażacie nawet.

Gość aha;
"to przez odejście ludzi od Boga. Ludzie się trochę zezwierzęcili" :o

Gość pryelot_em
Mnie najbardziej przerażaja relacje między ludźmi, zanik wartości rodzinnych, coraz powszechniejsze przyzwolenie na seks bez zobowiazań, upadek zasad moralnych i etycznych. Nienawiść dzieci do rodziców i odwrotnie. Najpierw jest upadek rodziny a pózniej upadają całe narody. Tak było z upadkiem np. Cesarstwa Rzymskiego.

Gość cunnika
zgadzam sie z tą wypowiedzią,że ludzie odeszli od Boga i jest tak jak jest:( w Biblii jest zapowiedziane,że tak własnie będzie ,ze nastana krytyczne czasu trudne do zniesienia.i własnie chyba nastały,strach co jeszcze nas czeka

Gość Przeraża mnie ludzkie zachowan
Przeraża . Podpisuje sie pod wypowiedzią Pryelot_em.

Gość przelot_em
No i jak żyć w takim świecie? :( Nie można udawać, że się tego nie widzi ale jak to zaakceptować skoro nie można tego zmienić.

Gość wcale nie wazam ze jest gorzej
media naglasniaja najgorsze rzeczy bo z tego zyja. Jest wielu fajnych ludzi, wiele mozliwosci, swiat sie robil mniejszy, latwiejsze poodrozowanie, wymiana kontaktow. W Polsce nie ma wojny. Jesc duzo nie trzeba, niezdrowo. Mam wielu przyjaciól,swietna rodzine i jestem naprawde szczesliwa.

Gość a mnie przeraża
pewna osoba w tym temacie

Gość gość
moze to przez to ze sie poprostu starzejemy

A wiec modlmy sie wspolnie,i prosmy P.Boga o wybaczenie ,przeprosmy BOGA za swoje grzechy!!! za zle uczynki !POKI NIE JEST za pozno!nawrocmy sie w wiare Boga istnienie i uwierzmy najswietszemu!:)Bogu panu Swiata .

Gość gość
Ale za to w PL dobrze sie dzieje. Mamy juz powszechny dobrobyt a Polacy sie bogaca, To jest najwazniejsze. Trutnie oczywiscie nie sa zadowolone, ale taki jest los trutnia,