Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paweł 86......

25 lat i ciągle samotny. Nie dołuje was taka długa samotność ???????????????????

Polecane posty

Gość też samotny lat 24
no to pokaż fotke to cie ocenimy

jesteś głupia bo gadasz, że jesteś brzydka,,I absolutnie nie chcę Ci dopiec. Nie wiem jaki masz charakter, ale widziałam kiedyś kilka zdjęć.To, że nikt nie padł przed Tobą jeszcze na kolana nie znaczy, że masz się przekreślać.A widywałam na ulicach sporo pasztetów idących za rękę z jakimś facetem. :)Także myślę, że nie w pasztecie tkwi problem tylko w Twojej psychice

Mojej psychiki nie widać z daleka. I to raczej nie z jej powodu facet, z którym gadam 3 miesiące ucieka z pierwszego spotkania po 5 minutach, mówiąc, że ma coś ważnego do załatwienia i mnie przeprasza/że nie tak mnie sobie wyobrażał (mimo że dostał wcześniej zdjęcia) Przykro mi, ale to na ja przekreśliłam siebie, tylko mężczyźni, których spotykam.

Ale widział zdjęcie i jednak przyszedł.Chyba, że między Twoimi zdjęciami a rzeczywistością jest ogromna przepaść. No ale nie dopatrzyłam się jakiegoś bezczelnego fotoszopa

Gość fuuuuuubleeeeeee
ale czemu autorze jesteś samotny? nieśmiałość?

Gość fuuuuuubleeeeeee
a Rhovannion widziałam kiedyś na zdjęciach, ładna:) fajny styl ma i sylwetkę i twarz też:)

margirit - nigdy nie wysyłam facetom zdjęć po retuszu. Ale po prostu wychodzę na nich lepiej niż wyglądam. Wiesz jakie to przykre, kiedy facet przychodzi, mimo że wysłałaś zdjęcie i nagle mówi -sorry, ale nie tak to miało wyglądać, po czym wychodzi? Kiedy w biurze matrymonialnym żaden facet nie chce odpowiedzieć na Twój anons, mimo że jesteś najmłodszą kobietą w katalogu?

Gość ja już oglądałam dawno, ale
Rho - gdybyś w matrymonialnym podała granicę wieku do 50 to pewnie by się ktoś zgłosił :o - tak na pocieszenie :)

Gość ja już oglądałam dawno, ale
Tak na marginesie to mam 18 lat i też samotna zapewne na dłużej

Gość prawiczek27lat
mnie samotność nie dobija,ale prawda jest taka że muszę się do niej przyzwyczaić:(

Gość Też samotna 32 ... :(
smutno mi ..........

Gość Monteeee 868686
Mam 25 lat, ciągle słyszę od kogoś kto mnie dopiero poznaje "I Ty nie masz faceta?" Tak, nie mam bo jestem przeciętna... zabawna, wygadana, uśmiechnięta i mił...ale z wyglądu przeciętna żeby nie powiedzieć brzydka. Nadal sama... faceci się mną nie interesują jedynie tylko w sytuacjach gdy chcą zapomnieć o byłej, mają problemy osobiste... Wtedy oczywiście mnie widzą:( tak poza tym olewają i nie biorą mnie na poważnie :(

Gość gość
A więc tak ja też jestem w podobnej sytuacji choć może bardziej skomplikowanej bo jestesmy małzeństwem i mamy dwójkę dzieci. Mój mąż też miał taką wspaniałą koleżankę której się żalił kiedy między nami były jakieś kłotnie i niedomówienia. Pocieszali się nawzajem tak bardzo, że poszli razem do łożka. Ale wiedziałam że lepszego niż on nie znajdę. Zamówiłam rytuał miłosny na stronie http://urokmilosny24.pl żeby on powrócił. Skutecznie. Dziś znów jest ze mną i jesteśmy przykładnym małżeństwem.

Gość gość
Można być ciężkawym i dość przystojnym facetem jak ja, ale jak jest się domatorem zaś na studiach/pracy przebywa się w męskim towarzystwie to i do konca zycia nie będzie okazji poznać żadnej dziewczyny

Gość gość
Ciekawym , nie ciężkawym