Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paweł 86......

25 lat i ciągle samotny. Nie dołuje was taka długa samotność ???????????????????

Polecane posty

Gość paweł 86......

Mam ćwiartkę na karku i nigdy nawet się nie przytuliłem do dziewczyny, nie całowałem się nigdy itd ... Tylko że mam problem bo bardzo mi to ciąży. Nie daję sobie z tym rady. Bardzo potrzebuję kogoś kto mi czasem coś miłego powie, przytuli ... Jak pogodzić się z samotnością ? Jak zmienić swoje podejście do życia i zaakceptować samotność na resztę życia ? Są tu osoby które mają tyle lat co ja lub więcej i też nigdy niczego nie doświadczyły z płcią przeciwną ? Jak sobie radzicie ? Płaczecie czasami z bezradności i tęsknoty ?

ja mam 25 lat i dopiero niedawno poznałam faceta, przez 25 latek byłam sama i dobrze mi było, na milosc nigdy nie jest za pozno i nie należy sie spieszyc, wychodz gdzies, poznaj kogos a milosc sama cie znajdzie, nic na sile

Gość taka jedna..../l
A ja też mam 25l i becze cały dzień jak pojebana. Byłam w 4 zw. ale nieważnie. Czuje sie beznadziejnie. Do duuupy to życie ;(

Ja mam 24 lata, nigdy z nikim nie byłam, nawet na randce. 0 bliskości, pocałunków. No i łatwo mi nie jest, szczególnie w takie dni, kiedy wszyscy kogoś mają, a ja siedzę sama w domu. Ale widocznie taki mój los, nie jestem dość atrakcyjna, by sobie kogoś znaleźć.

Gość prawiczek27lat
Tylko że dziewczyny maja ten problem tylko dlatego że wybrzydzają w adoratorach:(

Gość też samotny lat 24
Rhovannion umówisz się ze mną :classic_cool:?

Gość ja 24 i też nigdy nikogo nie
miałem, lepiej się z tym pogódź, jak to tej pory nie wszedłeś w ten interes to już raczej nic z ciebie (tak samo jak ze mnie zresztą) nie będzie, tacy jak my zostają starymi kawalerami, co najwyżej pozostało ci iść na dziwki, ja za jakieś pół roku się wybieram i nie słuchaj chrzanienia że na miłość nigdy nie jest za późno, nie ma czegoś takiego jak miłość, jest zakochanie, pociąg seksualny i fascynacja drugą osobą, ale to nie jest miłość, miłość nie istnieje, a zakochanie nie przychodzi samo, musisz jakoś zwrócić na siebie uwagę osoby płci przeciwnej, musisz ją ogłupić i zmanipulować by zawrócić jej w głowie, jeśli tego nie potrafisz to raczej się tego nie nauczysz więc nie masz czego szukać u kobiet pieprzeniem jest ze kocha się za nic, liczy się kasa i pewność siebie, przebojowość, tacy jak my są zerami i się nie liczą w tej grze

Prawiczek, bzdury gadasz. Skoro ja mam taki problem, że mnie nikt nie chciał, to pewnie inne dziewczyny też. I to burzy Twoją teorię.

Gość paweł 86......
Wiem że powinienem się pogodzić z tą samotnością ale jak to ułożyć w swojej głowie ? Jak wbić sobie do głowy że będąc samotnym też da się normlanie żyć ?

Gość też samotny lat 24
jak jesteś w miare ambitny wykształcony to możesz robić karierę i kase gorzej jak jesteś totalnym zerem tak jak np ja

Gość prawiczek27lat
Rhovannion chcesz powiedzieć że przez całe życie nie miałaś ani jednego adoratora?nie wierze.

Gość ja 24 i też nigdy nikogo nie
jak? no idź chłopie na kurwy, wydasz 100 a nie będziesz czuł sie samotny

Gość biker21
Ja miałem dziewczyne na poważnie w podstawówce tylko nauczyciele to spie... i od tamtej pory nie miałem już dziewczyny a lat mam tyle co w niku.

prawiczek27lat - ani jednego. Mam kumpli, znajomych, ale żaden facet nigdy mnie nigdzie nie zaprosił, nie dawał mi do zrozumienia, że mu się podobam, nie próbował się umówić. Nic z tych rzeczy.

Gość też samotny lat 24
pokaz fotke :classic_cool:

Gość cngjhkj
a ja mam 33 lata i ejstem dalej samotna!!! nie ubolewam nad tym rpzyzwyczailam sie:0

Ech, każdy z nas się w końcu przyzwyczai. Co możemy zrobić? Tylko zaakceptować swoją sytuację.

Gość też samotny lat 24
możesz pokazac mi fotke:)

Gość ...ot..co...
dlaczego z nikim sie do tej pory nie umowiliscie? uwazacie sie za brzydkich, jestescie niesmiali czy co jest z wami? kazdy moze sobie kogos znalezc :) milosc nie tylko jest zarezerwowana dla pieknych i bogatych :P ale siedzac i narzekajac na swoj los nic nie zdzialacie. wyjdzcie do ludzi albo zalozcie sobie konto na jakims portalu

Ja próbowałam prze kilka lat. Miałam konta na wszystkich portalach randkowych, byłam zarejestrowana w biurze matrymonialnym, podchodziłam do facetów na imprezach i zagadywałam. I... nic. Nawet babka z biura zwątpiła i oddała mi kasę. Umówiłam się z kilkunastoma facetami, 3/4 się nie pojawiło, reszta się zmyła nawet nie zamawiając nic w kawiarni. A jestem zadbaną kobietą, tylko brzydką.

Gość ...ot..co...
znam duzo ludzi odbieajacych od kanonow pieknosci i jakos znalezli swoje polowki. znam tez ladnych i samotnych. nie ma znaczenia uroda. trzeba po prostu trafic na odpowiednia osobe.

Rhovannion przestań pierniczyć. Kiedyś miałaś tu swoje zdjęcia i wyglądałaś na całkiem spoko laskę. Co teraz gadasz, żeś brzydka? Chyba głupia :)

Gość też samotny lat 24
pokażcie jej fotki :)

ja nie zapisuję fotek ludzi, a jakbym miała jej fotkę to bez jej zgody bym nie pokazała:p Ale wierzcie mi, ładna dziewczyna.

mam 22 lata, jestem sama i jest mi dobrze, boje sie przyszlosci i bycia w zwiazku :( nie chce miec faceta na dłużej niz rok :(

margirit - miliony razy słyszałam, że jestem brzydka. Że jestem głupia - nigdy. Więc o czymś to świadczy. Mój charakter też nie jest taki najgorszy, skoro mam grono znajomych, którzy chcą ze mną przebywać i lubią mnie taką, jaką jestem. A jakoś żaden facet nie chce i nie chciał ze mną być. Jaki z tego wniosek? Nie przyciągam wyglądem, nie jestem atrakcyjna i nie podobam się facetom. Jestem brzydka, innymi słowy.