Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania98778

FACET KOCHA A ZDRADZA..JAK TO WYTŁUMACZYC?

Polecane posty

Gość ania98778

ubiega o moje wzgledy żonaty facet pisze z nim na fejsie . ma zdjecia z zoną i wygladają na naprawde zakochanych. po co takie szopki żonatym facetom?? po chuj szukają wrażen jak mają swoja kobiete obok?

Gość ssukubaaaa
dla jaj

Gość ehh juz pisze
po slubie jak sie urodza dzieci czesciej walisz konia niz przed slubem ... niestety taka prawda, zona wiecznie zmeczona , dzieci wiecznie placza ... nie ma kiedy, tylumacznie zony. i taki facio szuka poruchac gdzie indziej, pierdoli jaki to on nieszczesliwy i takie tam, byle zakutasic. gdybym wiedzial to wczesniej ze tak bedize na bank nie zakladal bym rodziny.

Gość ssukubaaaa
wpirdalaj sie dalej

Gość po co sobie wkręcasz
że on chce zdradzić? no chyba, że ty za zdradę uznajesz rozmowę z kimś innym niż tylko partner

Gość ania98778
jakich jaj??? utrzymuje z nim kontakt ..........i zdazyłam sie do niego przyzwyczaic..ale gdy patrze na jego zdjęcia z żoną..z jednej strony mi sie chce zygac a z drugiej jestem zazdrosna. ja 23 on 35

to jakis pies a nie facet, chyba nie zajmujesz sobie nim glowy?

Gość ania98778
chce sie ze mna spotykac...chociaz czasem mnie mija. ja nie dorosłam do tej decyzji aby sie z nim spotkac..chociaz jest naprawde sexowny:) nie wierze w bezinteresowne spotkania przy kawce.

Gość ania98778
po slubie jest rok,sprawdziłam,

Gość no to juz wiadomo
facio chce zaruchac mloda, chetna, glupia gaske :P Niektorzy naprawde nie powinni rodzin zakladac, skoro nie wiedza, ze rodzina to obowiazki, nie zawsze jest kolorowo, zona nie zawsze musi miec ochote na seks. Ale jak sie KOCHA to jest sie razem bez wzgledu na w/w problemy.

Gość janek5644
myslicie ze w takich przypadkach chodzi tylko o sex??

Gość ania98778
jak go rozgrysc?? sprawdzic czy chce mnie bzykac? haaaaa...

Gość ania98778
sexowny prostak..

Gość ania98778
nie rozmawiajmy o mnie,,wrócmy do tematu . moze po prostu faceci ni ekochaja swoich zon.

Gość bo moooożże
Bo taki żonaty uważa że dalej będzie mieć kochaną żonę i nic się nie zmieni , w sensie że on dalej da z siebie żonie tyle samo, więc nic żonie nie ubędzie , że przecież się nie wyda i żona nigdy się nie dowie........oczywiście to nie jest prawda, bo żonie ubędzie , jemu ubędzie , jego małżeństwu ubędzie nawet jak żona nie wie, ale żonaty zdrajca jest zbyt głupi aby to wziąć pod uwagę i zauważyć destrukcję swego małżeństwa a potem zdziwiony jak mu szczęście w małżeństwie się skończy zresztą przecież wszyscy tak robią i posuwają inne kobiety zwane kochankami, a on chce imponować kolegom, taka moda że kuurwienie się jest w modzie i lansowane przez media

Gość boszzzzzzze co za siusiak
on zalosny dupek, a ty glupiutka i naiwna facet chce cie przeruchac, stary i cwany

hehe ja nie moge, brzmisz jakbys niogladala sie jakiegos taniego serialu na poziomie " sex w wielkim miescie" i myslisz ze zycie polega na tym zeby flirtowc z zonatymi i to czyni cie taka fajna...jak nie mzesz wytrzyma cumow sie znim i go przelec i miej z glowy...ty bedziesz dziwka on debilem i juz koniec sprawy

Gość hsdkwkkk
hahahaha kochaja zony, a ruchaja glupie kobiety pokroju autorki nadajace sie idealnie na zapchajdziure

Gość 6565656545
bo faceci to swinie.... sprawdz go. spotkaj sie z nim . przespij sie z nim i wyznaj wszystko jego zonie..wczesniej to nagraj albo rób zdjęcia. znaszcz gnoja. niech z żony debilki nie robi, moja rada jest najskuteczniejsza,

Gość hsdkwkkk
napatoczy sie taka z dziwkarskimi zapedami, to wykorzysta

Gość Iza 29
Nie ma tłumaczenia rezygnuj z niego szybko to debil wiem!

Gość no to juz wiadomo
Po co chcesz go sprawdzac? Lepiej zrobisz, gdy go olejesz-miej dziewczyno klase i szacunek do siebie. Znajdz sobie innego, ale wolnego faceta.

Gość ania98778
nie głupia ani nie naiwna.. jak cos chce to dostaje to:) proste. i mam w dupie czy ktos klaszcze czy gwizdze. a ten facet w jakis sposób mnie pociaga..oczywiscie wiem ze jest sukinsynem bo nie szanuje zony. Apropo dziwki ? zajrzyj do słownika ,,,dewoto.

Gość jakie wrażeenia
żona to nie są wrażenia , bo wrażenia to tylko tajemne zaruchanie łatwej dziffki na boku chcesz robić za taką dziffkę? po co gadasz z nim na fejsie, odeślij go do żony na gadanie, tam jego miejsce, i miej zasady nie gadania z żonatymi....a nie jakieś argumenty że fajnie ci się gada znajdź sobie kawalera do fajnego gadania a żonatego nie tykaj nawet kijem

Gość pola3433
to którejs z was mąż .... a wy nie macie o tym pojęcia i tkwicie w tej sztucznej miłosci.

Gość 6565656545
zniszcz go , nie dawaj mu dupy ,,,no przesadziłam,,kilka fot wystarczy, zrób zdjęcia i szantazuj dziada. powiedz ze wkleisz na nk albo fejsie,łahaha

zasady? jakby miala zasady i szacunek do siebie to nie myslalaby w taki sposob o zonatym mezczyznie..