Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania98778

FACET KOCHA A ZDRADZA..JAK TO WYTŁUMACZYC?

Polecane posty

Gość ona32
a i napisze cie jeszcze , ze niedawno sama pogonilam takiegoz zonatego goscia , wiec wiem co pisze..

Gość rtyuhhh7877
psycholog tu ni epomoże..

Gość niby co hehhh
piękno to nie tylko uroda ale i wnętrze którego ty wogóle nie masz ..nie jestem żona...i coś jeszcze piękne kobiety sąskromne i owszem o swej urodzie mogą słyszecod innym ale co to za piękno przechwalane przez siebie...to tak jak byś się dowartościowywała przez jakieś braki..żadna ładna dziewczyna nie szczyci się swąurodai nie oznajmia wszem i wobec jaka to boska jest..nie musi!!!! bo i bez tego nią jest !!!

Gość yyyyyROBCA34
ZDRADZA BO NIE KOCHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CO TU TŁUMACZYC.??? WMAWIACIE SOBIE JAKIS BRAK SEXU,PORAZKA.A WYPOWIEDZI PANI "PSYCHOLOG" NA POZIOMIE MOJEGO DYWANA KTÓRY LEZY NA PODŁODZĘ..JEZELI FACET ZDRADZA TO JUZ NIE JEST MAŁŻENSTWO.TO ZNACZY ZE TO JUZ KONIEC.

Gość ona32
tak , jak ona sama sobie nie ..pomoze to juz nikt tego za nia nie zrobi;-) a sprawa jest prosta ,, jej podoba sie ten facet , wiec spokojnie wpakuje sie w romans jak tylko sie nadarzy sytuacja

Gość yyyyyROBCA34
WYSOKA SAMOOCENA TO PODSTAWA..LEPSZE TO NIŻ UŻALANIE SIĘ NAD SOBA" JAKA JA JESTEM GRUBA,JAKA BRZYDKA;,NIKT MNIE NIE CHCE" ODRAZU MI SIE SIEKIERA OTWIERA W KIESZENI.

Gość niby co hehhh
droga autorko radzę ci lepiej nie zadzieraj nosa..znajdźsobie normalnego gościa i przychamuj ze swą pewnością bo życia bywa inne... wiem doskonale jak nakręcić dziewczynę...jak młoda siksa poczuję że przystojny zajęty facet po 30 się nią zainteresował będzie przeszczęśliwa bo uzna to za jakiś sukcesz ze mogłą poderwać żonatego a mało tego myśli ze dla tego faceta jest kims ważniejszym od jego żony a to tylko pozory żonę kochamy a kochanke tylko ruchamy..to z żoną robimy zakupy chodzimy na spacery imprezy wyjazdy rodzinne to z żoną sypiamy spędzamy czas.... ja byłem o tyle głupi że wlazłem w taki romans.miałem w tedy 31 lat kochanka 22 l. i co przepłąciłem to małzęństwem z tym że ja wiedziałęm że zrobiłem i dałem z honorem żonie wolnośc i to czego chciała..roztaliśmy się w zgodzie ale ze ją kochałem dałem wolność aby znalazłą kogoś bardziej wartościowego..dziś mam 37 lat i żonę tę samą co 7 lat temu...wróciliśmy po pół roku...tylko teraz wiem ze nie zmarnujerodziny dla młodej sixy która nic dla mnie nie znaczy....

A ja autorko życzę Ci abyś dostała to na co zasłużysz ,bo o szmatę to się buty wyciera i to dba się aby nie była brudna a Ty kim będziesz jak będziesz dawała dupy żonatemu???bo widzisz smarkata musisz to zrobić siusiu i takie tam inne obyś została z ręką w nocniku .Takiego kurwiarza to nie rozum a fiut prowadzi przez życie oby złapał jakiegoś syfa tak na uspokojenie ,pewnie jesteście warci siebie a nie słyszałaś ,że żonaty to jak trędowaty nie wart aby go kijem tknąć.

Gość prawda jest takaaaaa
ze pewnie jego zona ma kogos na boku bo facet jest slaby w lozku i juz mu nie daje. to on sobie musi na boku jakas mloda sikse wyrwac, nawiwna, bo wie ze takiej moze jeszcze czyms zaimponowac:D a autorka jest wlasnie taka naiwna zapchajdziura. Faceci juz dobrze wiedza do jakich lasek uderzac z takimi sprawami. Wyczuwaja latwizne na kilometr;)))

Gość izulka4556
ja byłem o tyle głupi że wlazłem w taki romans.miałem w tedy 31 lat kochanka 22 l. i co przepłąciłem to małzęństwem z tym że ja wiedziałęm że zrobiłem i dałem z honorem żonie wolnośc i to czego chciała..roztaliśmy się w zgodzie ale ze ją kochałem dałem wolność aby znalazłą kogoś bardziej wartościowego..dziś mam 37 lat i żonę tę samą co 7 lat temu...wróciliśmy po pół roku...tylko teraz wiem ze nie zmarnujerodziny dla młodej sixy FIUT ZDRADZIŁ I SMIĘ TU KOMU KOLWIEK RADY DAWAC. PEWNIE PANNA CIE W DUPE KOPNEŁA I TYLE JĄ WIDZIAŁES.I WRÓCIŁES Z PODKULONYM OGONEM.CO ZA KRETYNKA ZE POZWOLIŁA CI WRÓCIC..WŁASNIE PRZEZ TAKIE IDIOTKI KTÓRE POZWALAJA DO SIEBIE WRACAC ,JESTESMY ZDRADZANE.

Gość PRZYSTOJNYrobert656
ale się rzucacie faktyczni ewyglada to tak jak by to wasi mężowie byli:) i sie obawiacie. a tej autorki juz dawno tu nie ma i ma pewnie wyjebane na opinnie osób trzecich. i pewnie przespi sie z nim, ale wolny wybór..

Gość ona32
pewnie , ze sie z nim przespi , przeciez to planuje..

Gość hsdkwkkk
hehehe, mam zajebistego mezczyzne, a nie jakiegos starego zajetego dupka z kryzysem:D:D:D zawsze mam wokol siebie mase mezczyzn i wybieram takich bez skaz:D ci kryzysowi w srednim wieku to kraza wokol mnie jak cmy, ciezko sie od tych palantow odgnic, zalosni starsi idioci:D

Gość załaman,a33
wmawiacie jej ze ją wykorzysta . mnie maż zostawił dwa lata temu dla suki młodszej o 10 lat..musze was zmartwic są tez takie przypadki ze facet odchodzi od żony i wy wszyscy mozecie byc w błedzie pisząc że tylko ja wyrucha. doswiadczyłam tego na własnej skórze .jest nadal z nią. najgorsze jest to ze gdy ich spotkałam ona nic sobie ztego nie robiła ze rozbiła małżenstwo dla niej to była normalna sytacja.

Gość !!!!!!!!!!
PROWO!

Gość Xeniaa37
Normalna sytuacja to bedzie wtedy jak żona da jej w ryja !

Gość zprowadzam na ziemie
jasna jest sytuacja kiedy facet zostawia żone dla młodzsej o 10 lat. przeciez facet jest zafascynowany młodym jedrnym ciałem. i czuje sie młody. nie zdziwie sie jak autyorka po prostu jej go odbije..własciwie juz to zrobiła skoro chce spotkan.

Gość ania98778
nie ma co srac jadem ") wczoraj sie z nim spotkałam,,dałam mu jasno do zrozumienia ze nie bedę drugą..i do kiedy z nia jest ze mna spac nie bedzie. czekam na ciag dalszy.

Gość prooowokacja
kochanki, ktora sni na jawie;)