Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania98778

FACET KOCHA A ZDRADZA..JAK TO WYTŁUMACZYC?

Polecane posty

Gość hsdkwkkk
dziecko, ty sie zabierz za slownik, bo widac, ze rozumku ci poszczedzona! zajetego facet z kryzysem wieku sredniego przeleciec, to musisz byc mega cienka i desperatka , zal.com

Gość hsdkwkkk
taka dorosla kobieta, a taka glupia i bez zasad:D musisz byc strasznie zakompleksiona:o

Gość petrunelka567
ja równiez spotykam sie z zonatym... w kazdej chwili jego zona moze o tym wiedziec.... to jest moje widzi mi sie:) i ja mam w dupie ta cała sytuacje,,bo nie mam męza i nikomu nic nie jestem winna. facet musi odpokutowac ...mój bedzie :)

Gość ania98778
własnie dzwonił...biore pod uwage ze chodzi mu tylko mój fajny tyłek i cycki,,,czas pokaże. pa:) ale policjanci juz tacy sa..i nie potrafie tak tego zostawic ..predzej go zkompromituje niż odpuszcze.

Gość no to juz wiadomo
Chce go sprawdzic, ale pociaga ja i jest seksowny-hahah-liczy ze bedzie chcial ja wyruchac i tyle w temacie. Ja kiedys w 3miescie na imprezie bylam z kumpela. Zagadal mnie fajny koles, bawilismy sie razem, wypilismy drinki, fajnie sie gadalo. Dalam mu nr telefonu, bo poprosil. Byl naprawde fajny, wygadany, inteligentny i przystojny. Z samego rana napisal do mnie esa, ze jestem zajebista, ze chcialby sie spotykac i przyznal sie sam, ze ma zone-napisal, ze jemu to nie przeszkadza i ma nadzieje, ze mi tez nie i ze sie spotkamy. To z miejsca mu odwalilam, ze powinien byl juz na imprezie mi to powiedziec, ze ja nie zamierzam z zonatym sie spotykac. I urwalam ten kontakt.

Gość hsdkwkkk
kazda glupia i latwa mile widziana:D moze zatrudnij sie w agencji;)

Gość rrrrrrrrrrrrr434
Ja kiedys w 3miescie na imprezie bylam z kumpela. Zagadal mnie fajny koles, bawilismy sie razem, wypilismy drinki, fajnie sie gadalo. Dalam mu nr telefonu, bo poprosil. Byl naprawde fajny, wygadany, inteligentny i przystojny. Z samego rana napisal do mnie esa, ze jestem zaj**ista, ze chcialby sie spotykac i przyznal sie sam, ze ma zone-napisal, ze jemu to nie przeszkadza i ma nadzieje, ze mi tez nie i ze sie spotkamy. To z miejsca mu odwalilam, ze powinien byl juz na imprezie mi to powiedziec, ze ja nie zamierzam z zonatym sie spotykac. I urwalam ten kontakt BO JESTES ZBYT SŁABA PROSTA KOBIETA ABY POSTAPIC INACZEJ...NIE UKRYWAJMY TRZEBA MIEC WYJATKOWY TUPET I CHARAKTER ABY SPOTYKAC SIE Z ZONATYM,MÓWIAC KRÓTKO TRZEBA BYC TWARDĄ SUKA..CHOCIAŻ W DZISIEJSZYCH CZASACH TO KOMPLEMENT DLA DZIEWCZYNY.

Gość rrrrrrrrrrrrr434
ZASADY W DZISIEJSZYCH CZASACH?? NIE ROZSMIESZAJ MNIE, DOBRO SIE NIE ZWRACA/WRECZ PRZECIWNIE KOPIE W DUPE JESZCZE BARDZIEJ,

Gość źlifbi
taka mała kurewka z ciebie a z niego taki stary chuj. Jakaś pojebana jesteś czy co ? Kręci cię rozbijanie czyjegoś małżeństwa ? "dostaje to czego chcę" to jego fiuta chcesz ? Dziecko dziecko ...

Gość hsdkwkkk
akurat jest zbyt silna i pewna siebie, zeby taplac sie decperacko z jakims starym zonatym palantem:D

Gość 76776uuuuuuu
Te suki juz nie patrza na rowiesników ,,bo chca czegos wiecej najlepiej gdyby był przystojny i sexowny i starszy o 10 lat. i chuj z żoną.nie moja zasad idą po trupach

Gość ania98778
własnie nie jestem desperatka,,bo juz dawno związała bym sie z kims. a na rówiesników sie nie oglądam bo jestem nimi znudzona. a z moja buzka i tyłkiem w facetach mogę przebierac i robie to:)

Gość ania98778
a propo żony....co ona myslała ze miłosc istnieje?ha

Gość ona32
on tylko chce sie zabawic i tyle! a co ty myslisz , ze jests jakas wyjatkowa dla niego? robi to by połechtać własne ego.. a ty jestes zarozumiała i pewna siebie

Gość ania98778
zabawic? nigdy nie byłam niczyją zabawką i nie będę. prędzej to ja zabawie się nim.

Gość hsdkwkkk
ja tez moge przebierac moja twarza i cialem w facetach, ale wybieram tylko najlepszych, a nie jakies stare resztki po kims:D dla mnie tylko najlepsi, ale nie dla psa kielbasa autorko i widocznie na nikogo lepszego cie nie stac:D:D:D

Gość niby co hehhh
jak jestes taka odwazna przedstaw nam sie tu i pokaż swoje zdjecie..już my ocenimy twoją atrakcyjność...bo nie wydaje mi się że młoda atrakcyjna kobieta szuka pocieszenia w sexie w starym gościu...

Gość ona32
hehe , nie bądz taka cwana , zebys ty przypadkiem nie wpadła we własne sidła , !zauroczyłas sie nim i to ty bedziesz na jego zawolanie , nie on na twoje , tacy faceci sa strasznie cwani..

Gość ona32
a skoro autorko jestes taka super i och , ach to dlaczego nie masz nikogo na stałe , tylko żonatymi sie zajmujesz?;-)

Gość ania98778
ale wybieram tylko najlepszych, a nie jakies stare resztki po kims dla mnie tylko najlepsi, ale nie dla psa kielbasa NAJLEPSI?/ to przereklamowany towar ."po kims?"prawiczkami raczej tez nie jestem zainteresowana. wiec mamy inne upodobania w tym temacie. bo facet wcale się nie równa -najlepszy i nie zuzyty...napisz wprost ze kręca cie prawiczki i lamusy .

Gość niby co hehhh
autorko jesteś żałosna. piękne kobiety to nie tylko wygląd....no i z przekonaniem atrakcyjna szuka tego co najlepsze i to dostaję ale najlepszym nie jest przygodny sex z żonatym lecz związek i miłość partnera..a ty co miłośc szacunek chcesz ??? jaki??? to że po numerku facet opowieści swe swysnuję kolegom jaką tą głupią idiotkę wydymał..a ty w tedy co zrobisz ..NIC!!! bo co zemścisz się na jego zonie informująć ją ze byłaś tak napalona i wyruchałaś mężusia...on głłupi ale ty to skończona idiotka bo wchodisz w to a moło tego wnioskując po twoich wypowiedziach że zachęcasz i prowokujesz gościa do zdrady...facet tylko z tobą pisze a ty już myślisz o sexie tania dzifko.. i na koniec masz za wysokie mniemanie o sobie...a kiedys ci ktoś to ukruci..bądź pewna..

Gość ania98778
nie ujawniam się takich portalach chociaz czasem bym chciała.w sumie gówno mne ibchodzi czy wierzycie czy nie...to nie istotne...napewno macie pod górke.skoro z góry zakładacie ze jestem taka "brzydka" ha

Gość ona32
hehe , kon by sie usmial... naprawde!

Gość ania98778
tak wiec pilnujcie męzów ..

Gość ona32
nikt nie zakłada , ze jestes brzydka..ale glupia i zarozumiała siksa .. a pisze ci to męzatka z dłuzszym stazem..

Gość ania98778
domyslam się ze męzatka,,wydajesz sie na zdesperowana ,,tak jak by to był twój mąz...(kto wie)ale spokojnie napewno masz szacunek i miłosc u partnera który zdradził cie nie jeden raz. zycie ci pokaże

Gość niby co hehhh
i niestety jak już ktoś napisał..wpadniesz w jego sidła...bo juzwidać ze mało nie posikałaś się jak o nim mówisz...fajny sexowny policjant...widaćze cię kręci i że będziesz chciała go mieć..i będzie tak zeon cię omota bo już to robi z tobą głupie nawijki a ty wchodisz w romans ..i nie zauważysz kiedy jak będziesz na jego zawołania każde ędziesz jak ten potulny piesek i samotnych wieczorach będziesz szlochać ..bo nie będziesz się chciałą z nim dzielić...każda kochanka na początku tylko chce być kochanką tylko dlaczego później cierpią jak facet ją zostawia bo jednak rodzina ważniejsza a kochanka przygoda i naiwny sex..

Gość ona32
po prostu jestem i męzatką i ..psychologiem , wiec ..poprostu zal mi ciebie dziewczynko! a i zycze ci , zebys spotkala odpowiedniego , fajnego , wolnego faceta ..