Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tuuuytyut

Wiecie co, byłam niedawno u lekarza, i wiecie o co mnie zapytał?

Polecane posty

Gość tuuuytyut

Zacznę może od początku. Mam 20 lat. Kiedy byłam dzieckiem (ok 10 r. ż.) miałam straszne zaparcia. Mniej więcej od tego czasu wyszły mi na tyłku hemoroidy, mam je do dzisiaj (niestety). Nie bolą mnie, w ogóle ich nie czuję, ale co tu dużo mówić - brzydko to wygląda. Niedawno miałam jakieś problemy (jak się później okazało) z jelitami, miałam różne badania (gastro i kolonoskopia), z wynikami poszłam do zaprzyjaźnionego lekarza. Obejrzał wyniki (w których jest napisane "żylaki odbytu - chyba - III stopnia), no i tak myślał, myślał, i zapytał mnie (tak bardzo nieśmiało, i niepewnie) czy... "majstrowałam coś przy pupie" (nie użył tych słów, ale mniej więcej tak to brzmiało). Do czego więc zmierzam: facet jest lekarzem, i wydaje się mu oczywiste, że musiałam mieć bujne przygody analne :O Co więc pomyśli mój chłopak? (z którym nie miałam jeszcze żadnych kontaktów - jestem dziewicą...) Do lekarza proktologa bedę mogła zapisać się dopiero w styczniu, a wiecie, ile się czeka...

Gość tuuuytyut
Nikogo nie urzekła moja historia?

Gość tuuuytyut
Jest oparta na faktach, a nawet na prawdziwych faktach autentycznych, które wydarzyły się naprawdę :D Ale serio, to dla mnie duży problem, może ktoś miał podobny i jak sobie z nim poradził? Myślicie, że jak mój chłopak zobaczy to ustrojstwo to ode mnie ucieknie? :)

Gość z pewną dozą nieśmiałości
zapytam. Czy nie majstrowałaś czasem przy pupie?

Gość tuuuytyut
Absolutnie nie. Mam jakąś dziwną fobię, i nawet czopka bym sobie sama nie zaaplikowała. A lewatywy w szpitalu to był koszmar, prawie się popłakałam (serio) :D

Gość pattsx33
dlaczego nie pojdziesz do lekarza prywatnie?

Gość tuuuytyut
Bo pogorszyła się nam sytuacja finansowa. Dentysta prywatnie, ortodonta prywatnie... ok 200 zł za wizytę to trochę dużo

jak będziecie się kochać to może na początek pozycja misjonarska, żeby nie oglądał Twojego tyłka. Doggie style narazie sobie podarujcie, jak będziecie na tyle blisko, żebyś mu o tym powiedziała, to potem będzie łatwiej.Polecam też pozycję na jeźdźca :>

Gość tuuuytyut
margirit, dzięki ;) Jeszcze tego nie planuję, ale nie ukrywam, że chcę :) Ale wiadomo, oral, czy właśnie na jeźdźca odpada, bo chłopak mi zemdleje... wcale bym się nie zdziwiła ;) Ale czy da się te hemoroidy zupełnie wyleczyć?

A tego to już nie wiem, bo nie jestem lekarzem :)Ale wydaje mi się, że jest jakiś sposób. No ale to już tylko lekarz. Póki co wytrzymasz bez doggie style ;)

Gość taka jedna tam sobie
Autorko, poszukaj w googlach jak leczyć te hemasy;) Coś mi się kojarzy, że można je wymrozić, może wylaserować czy operacyjnie wyciąć w cholerę. Rzeczywiście, sprawa wstydliwa, bo dotyczy dupy, z drugiej strony "nic, co ludzkie...". Tak że powodzenia z ... No wiesz. Dupą;)

Gość nie wiem czy to na temat
ale sasiad z góry pan andrzej sika przez okno :-O

Gość tuuuytyut
No serio, to nie jest śmieszne :D Kto z Was pozbył się hemoroidów i nie ma po nich śladu?